- 27 Ocak 2022
- 243
- 59
Benim kanamam başladı malesef sanırım bebeğim gitti perşembe günü kan vericem çok üzüldümamınnn ınşallaaahh canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kanamam başladı malesef sanırım bebeğim gitti perşembe günü kan vericem çok üzüldümamınnn ınşallaaahh canım
Kanama çok mu ki şimdi gitsem tutunsun diye iğne yaparlarBenim kanamam başladı malesef sanırım bebeğim gitti perşembe günü kan vericem çok üzüldüm
yaaa cok uzuldum kuzum ya,Benim kanamam başladı malesef sanırım bebeğim gitti perşembe günü kan vericem çok üzüldüm
Daha çok küçük olduğu için yapmıyorlar usgde gördüklerinde iğne yapabiliyorlar.Kanama çok mu ki şimdi gitsem tutunsun diye iğne yaparlar
Bende çok üzüldüm.yaaa cok uzuldum kuzum ya,
Herşeyin hayırlısı ve sağlıklısı canım 2 yıl önce dış gebelik yaşadım dünyam basıma yıkıldı ama bazen diyorum rabbim hayrını bilirsin bu işte rabbim sabrını artrsın kuzumBende çok üzüldüm.
Rahat ol canım kolay kolay çatlamaz öle iğne vurulunca 36 saatte anca çatlıyorGünaydın hayırlı kandillerimiz olsun inşallah.
size bir sorum olacak bu ay femara kullandım ve dün kontrolüm vardı . 2 yumurtam oluşmuş 18mm . Doktor bugün saat 10:00 da ovitrelle iğnesini vurdur dedi. Ama dün aksam saat 9 da kasığıma bir ağrı girdi sol tarafıma ve bir dolgunluk var şuanda da . Bu acaba büyüyor mu yoksa kendıliğinden catladı mı ? Dün hemen doktora yazdım . Hayır catlamaz rahat olun demiş. Cunku ılışki günlerini ona göre ayarladım. Bana yardımcı olursanız cok sevınırım
Nasılsın canımBende çok üzüldüm.
canım bugün farklı bir doktora gıttım ultrason ıle kontrol ettı ve yumurtan catlamış dedi. saat 10 da iğneyi vurdum saat 11.20 de doktora gıttım . salı gününü değerlendirmiştim ve bugünü değerlendirsem olurmuRahat ol canım kolay kolay çatlamaz öle iğne vurulunca 36 saatte anca çatlıyor
Dünü değerlendirdin bide cumartesi ve Pazartesi değerlendşr canımcanım bugün farklı bir doktora gıttım ultrason ıle kontrol ettı ve yumurtan catlamış dedi. saat 10 da iğneyi vurdum saat 11.20 de doktora gıttım . salı gününü değerlendirmiştim ve bugünü değerlendirsem olurmu
Olabiliyor öle etkiler canımKızlar femarada bugün 3ncu günüm aşırı baş agriisi var sizdede oldu mu
günaydın canım . Salı değerlendirdim carsamba aksam catladı perşembe aksamını değerlendirdim bugünü de değerlendireyim mi ? 24 saat yasıyor ya carsamba catladı cugün deeğerlendirsem tutma ihtimali olur mu kiDünü değerlendirdin bide cumartesi ve Pazartesi değerlendşr canım
günaydın kuzum bugün akşam 21.00 22.00 değerlendir. Bende bugün yapıcam iğnegünaydın canım . Salı değerlendirdim carsamba aksam catladı perşembe aksamını değerlendirdim bugünü de değerlendireyim mi ? 24 saat yasıyor ya carsamba catladı cugün deeğerlendirsem tutma ihtimali olur mu ki
bugünüde değerlendireyim o zaman bu aydan hiç umudum yok çarşambayı değerlendirebilseydim eğer belki ama umutsuzum .günaydın kuzum bugün akşam 21.00 22.00 değerlendir. Bende bugün yapıcam iğne
umutsuz olma daha ortada bişey yok nerden biliyorsun tutmayacağını canım psikolojini bozma hiç Allahın izniyle olur. yumurta 36 saat sonra çatlıyor seninki hemen mi çatlamış ?bugünüde değerlendireyim o zaman bu aydan hiç umudum yok çarşambayı değerlendirebilseydim eğer belki ama umutsuzum .
ya evet sıkıntı orada zaten . Doktor bana perşembe sabah iğne yaptır dedi. Ama benım carşamba kasığıma sancı girdi .Sonra ben iğne yaptıktan sonra içime bir kurt düştü ve doktora gıttım yumurtan catlamıs dedi. Yani kendiliğinden catlamış yumurtam . Çarşambayı da deeğrlendiremedik o yuzden üzgünümumutsuz olma daha ortada bişey yok nerden biliyorsun tutmayacağını canım psikolojini bozma hiç Allahın izniyle olur. yumurta 36 saat sonra çatlıyor seninki hemen mi çatlamış ?
canım eğer çarşamba kendiliğnden çatladıysa salı zaten ilişki olmuş iyi bir sperm 48 saaat yaşıyor en kötü 24 saat canlı kalabiliyor olacagı varsa yumurtan çatladığında spermler ordaydı zaten. Artı birde persembe değerlenmişsin bu günüde değerlendir yarınıda sonra gün aşırı devam et İnşallah olur canım sıkıntı yapmaya evet sıkıntı orada zaten . Doktor bana perşembe sabah iğne yaptır dedi. Ama benım carşamba kasığıma sancı girdi .Sonra ben iğne yaptıktan sonra içime bir kurt düştü ve doktora gıttım yumurtan catlamıs dedi. Yani kendiliğinden catlamış yumurtam . Çarşambayı da deeğrlendiremedik o yuzden üzgünüm