Femara ve ovitrelle Çatlatma iğnesi

hadi ya ayy inşallah güzel haberleri alırsın canım ya çok sevindim. mutlaka haber ver. nasıl hissediyorsun peki var mı vücudunda bir değişiklik bende 7 martta kan vericem geç ay vermemiştim bu ay veriyim diyorum. Ama adetim takvime göre 14 mart gösteriyor. arada 1 hafta var niye bu kadar erlen ver diyor doktorum anlamadım. eğer çıkmazsa da beklicem adete kadar. Bu ay yumurtlamayı erken gördük bir de. Valla bende ara vermeyi geçiriyrum aklımdan. Hahaha aynen aynen geçen ay delircektim hasta olacağım ay oldum niye geldi vs diye ama bu ay hiç takmıyorum aman olursa olur olmazsa vardır bir bildiği rabbimin diyorum☺

Ya senin bu ay çabuk gelişti ya belki o yüzden doktorun erken istemiştir 3 gğn sınra kan vericeksin hadi bakalım inşAllah bu ay olur Vucudumda bi değişiklik yok ya sadece kasıklarım az bişey ağrıyor onun dışında bişi yok 2 hafta beklicem bakalım nolcak

Heralde ondan istedi anlamadım valla zaten şu yumurtlama işini ve ne zaman adet geleceğini çözemedim bir türlü yumurtlamadan 14 gün sonra diyorlar hesaplıyrum hiç denk gelmiyor benim ayy inşallah inşallah hayırlı haberleri veririrz peş peşe inşallah ya..Hadi bakalım dikkat et kendine bu aralar yemene içmene ağır kaldırma vs

Çok şükür iyiyim bi ağrım falan olmadı sadece ara ara karın ağrısı giriyor onun dışında akıntı oldu biraz
Şuanlık beklemedeyim sen nasılsın nasıl gidiyor
Sevindim iyi olmana valla benim dün akşam gögüs ağrım başladı biraz aradada kasık ağrım var onun dışında iyiyim çok şükür.

Ne kadar olmuştu senin ☺ Ne zaman test
Eğer iğne yaptığım günüde sayarsak ki öğle saati vurdum 12. Gün bugün ama gerçekten artık negatifleri görmek istemediğim için test yapmayı düşünmüyorum.

Eğer iğne yaptığım günüde sayarsak ki öğle saati vurdum 12. Gün bugün ama gerçekten artık negatifleri görmek istemediğim için test yapmayı düşünmüyorum.
Anlıyorum zaten hemen yapma dayanabilirsen biraz bekle evet negatif görmek iinsanı yıpratıyor bu ay görmeyiz inşAllah

Sağlıkla kucağına al inşAllah darısı başıma kendim hamileymişim gibi svindim
Yaaaa canımsın çok sağolll inşallah sende hayırlı haberi ver senden umutluyum bak aynı şeyleri yaşıyoruz bu da aynı olsun

Cnm hamilemisin ay nasıl oldu anlat
Tebrikler
Evet canım çok şükür ya sonumda rabbim nasip etti. Bu ay femera kullandım normalde çatlatma iğnesi ile çatlıyordu yumurtalarım bu ay kendisi çatladı çok şükğr. Ben soğan kürü yapmıştım bundan 1 ay önce sonra onu bıraktım yumurtlama zamanı ama olmadı. Tekrar adet olunca hayıt tohumu aldım adaçayı içtim yumurtlama ya kadar temizlesin diye birde bi kapsül kullandım içinde bir sürü vitamin folik asit omega3 falan olan. Bunlar tabi sadece yardımcı rabbim ol dedi oldu.şükürler olsun darısı size ümidinizi kaybet eyşn gerçekten ben 3 senedir bekliyorum dış gebelikten sonra. Şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…