cnm çok sevindjmEvet canım çok şükür ya sonumda rabbim nasip etti. Bu ay femera kullandım normalde çatlatma iğnesi ile çatlıyordu yumurtalarım bu ay kendisi çatladı çok şükğr. Ben soğan kürü yapmıştım bundan 1 ay önce sonra onu bıraktım yumurtlama zamanı ama olmadı. Tekrar adet olunca hayıt tohumu aldım adaçayı içtim yumurtlama ya kadar temizlesin diye birde bi kapsül kullandım içinde bir sürü vitamin folik asit omega3 falan olan. Bunlar tabi sadece yardımcı rabbim ol dedi oldu.şükürler olsun darısı size ümidinizi kaybet eyşn gerçekten ben 3 senedir bekliyorum dış gebelikten sonra. Şükürler olsun
Çok teşekkür ederim kuzum ama asla kendi başına kullanmanı tavsiye etmem. Çünkü çok etkili bir ilaç evet ama eğer çatlamazsa yumurtaların kist yapar daha büüyük sorunlar açar başına. Eğer ki yumurta tembelliğin yoksa bence adaçayı iç temizlensin için sonra hayıt hapı al kullan her gün aynı saatte. Yeterli olurcnm çok sevindjm
Buay nisana baslicamya doktor ilacvermedi ama evde femera var onu kullanasın var açıkçası çünkü heeks cok etkili diyor
bana rahim filminden once verdi adetin 2guu 10gun kullanıyorsun bende kist yapmadi kiÇok teşekkür ederim kuzum ama asla kendi başına kullanmanı tavsiye etmem. Çünkü çok etkili bir ilaç evet ama eğer çatlamazsa yumurtaların kist yapar daha büüyük sorunlar açar başına. Eğer ki yumurta tembelliğin yoksa bence adaçayı iç temizlensin için sonra hayıt hapı al kullan her gün aynı saatte. Yeterli olur
Kullandın sende anladım ama sen bence yinede sor canım sonuçta onu verince yumurta takibi de yapılıyor. Ben 6 gün falan kullandım ilacıbana rahim filminden once verdi adetin 2guu 10gun kullanıyorsun bende kist yapmadi ki
Amin Amin inşAllahYaaaa canımsın çok sağolll inşallah sende hayırlı haberi ver senden umutluyum bak aynı şeyleri yaşıyoruz bu da aynı olsun
Bana 4ay gelme ilac verckmiisnzi dedim yok dediKullandın sende anladım ama sen bence yinede sor canım sonuçta onu verince yumurta takibi de yapılıyor. Ben 6 gün falan kullandım ilacı
4 ay gelme diyen doktor ilk defa duyuyorumBana 4ay gelme ilac verckmiisnzi dedim yok dedi
Ama ovu ile anlarim pik olunca ozaman birakirim
Rahim fimi ckeildim 4ay kendi kendine dene dedi4 ay gelme diyen doktor ilk defa duyuyorum
Tamam canım öyle yap o zaman nasıl istersenBana 4ay gelme ilac verckmiisnzi dedim yok dedi
Ama ovu ile anlarim pik olunca ozaman birakirim
femera ile yumurta cok kaliteli olusuyor dedi bana doktorTamam canım öyle yap o zaman nasıl istersen
Evet işte benim öyle oldu ilk ay klomen ile 15.günde vuruldum geçen ay 12.günde yine iğne ile çatlattık bu ay 10.günde hemde kendisi çatladı femera ile.femera ile yumurta cok kaliteli olusuyor dedi bana doktor
senin normalde ilacszi yumurtlama oluyor muyduEvet işte benim öyle oldu ilk ay klomen ile 15.günde vuruldum geçen ay 12.günde yine iğne ile çatlattık bu ay 10.günde hemde kendisi çatladı femera ile.
Evet amam yeterli boyuta ulaşmıyordusenin normalde ilacszi yumurtlama oluyor muydu
anladim cnmEvet amam yeterli boyuta ulaşmıyordu
Tebrikler çok mutlu oldum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllahCanım selam nasılsın. Ben bugün kan verdim test yaprım ve sonuççç?? 612 çıktı
Merhaba bende pko ile uğraşıyorum klomenovitrelle hepsini denedik olmadı doktorum adet olunca gel dedi. Femeradan bahsetti. Onu yazacak sanırım bu ay. Femerayi günde kaç kere içtiniz onu sormak istedimEvet işte benim öyle oldu ilk ay klomen ile 15.günde vuruldum geçen ay 12.günde yine iğne ile çatlattık bu ay 10.günde hemde kendisi çatladı femera ile.
Ben günde 2 defa 5 gün içtim ama günde bi tane içenlerde varMerhaba bende pko ile uğraşıyorum klomenovitrelle hepsini denedik olmadı doktorum adet olunca gel dedi. Femeradan bahsetti. Onu yazacak sanırım bu ay. Femerayi günde kaç kere içtiniz onu sormak istedim
Doktor duruma göre tercih ediyor demek kiBen günde 2 defa 5 gün içtim ama günde bi tane içenlerde var
gunde 1kere 10gün içtimDoktor duruma göre tercih ediyor demek ki
Çok teşekkür ederim amin inşallah darısı size olsunTebrikler çok mutlu oldum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?