Hahahahha pat diye düşünüyorum dedin kadın neye uğradığını şaşırdıHala geçmedi öksürüğün falan tüh. hahahaha yok olacak illa ki düşünüyorum deseydinaynen canım sor bakalım ne dicek doktorun ay inşallah olurda çekmez
Hahhahaha kadın şokHahahahha pat diye düşünüyorum dedin kadın neye uğradığını şaşırdıbakalım bu ay neler bekliyor bizi
Amiin bu sefer 2 gün değil epey ilerdesinHahhahaha kadın şokay evet inan bende merakla bekliyorum hayırlısı olsun
Aynen öyle oldu bende şaşırdım geçen ay 12.gün iğne yapıldı artık ne zaman çatladı bilmem bu ay 10.günde kendisi hayırlısı olsun bakalımAmiin bu sefer 2 gün değil epey ilerdesin
İyi gelişmişAynen öyle oldu bende şaşırdım geçen ay 12.gün iğne yapıldı artık ne zaman çatladı bilmem bu ay 10.günde kendisi hayırlısı olsun bakalım
Aynen bu ay iyi baktım gerçekten çok sağlıklı beslendim kefir, yoğurt, yumurta, keçiboynuzu, hayıt tohumu, adaçayı içtim öncesinde adetliykenİyi gelişmişiyi beslemişssin famera devam ben cuma gideceğim bakalım
Oyyy maşAllah ben dikkat etmiyorumAynen bu ay iyi baktım gerçekten çok sağlıklı beslendim kefir, yoğurt, yumurta, keçiboynuzu, hayıt tohumu, adaçayı içtim öncesinde adetliykenhadi bakalım ne kadar olacaklar yumoşlar
et et valla ben mecbur ediyorum hem diyet gibi de oluyor. Mecburen yumurta sağlığı içinOyyy maşAllah ben dikkat etmiyorum
MaşAllahet et valla ben mecbur ediyorum hem diyet gibi de oluyor. Mecburen yumurta sağlığı için
Yeme yeme sağlıklı şeyler ye çok etkiliyor o da iyileş kendine gelMaşAllahvalla dışardan yiyorum hastalık falan çok sarstı yeni yeni kendime geliorım
hayırlısı olsunYeme yeme sağlıklı şeyler ye çok etkiliyor o da iyileş kendine gel
Bugün gittim doktora 14 mm olmuş tek yumurtalık pazartesi gel çatlama iğnesi vuralım dedi salıda aşılama olucakmışYeme yeme sağlıklı şeyler ye çok etkiliyor o da iyileş kendine gel
Ayyy hadi bakalım canım hayırlısı olsun. Bana daa haber ver nasıl olduğunu da anlat merak ettim ay heyecanlandım. Bugün adetin kaçıncı günü pekiBugün gittim doktora 14 mm olmuş tek yumurtalık pazartesi gel çatlama iğnesi vuralım dedi salıda aşılama olucakmışbakalım nasıl bir işlem
10.günü heralde tam 14.günü ovulasyon oluyor bende o günde aşılama oluyorAyyy hadi bakalım canım hayırlısı olsun. Bana daa haber ver nasıl olduğunu da anlat merak ettim ay heyecanlandım. Bugün adetin kaçıncı günü peki
Hadi bakalım hayırlısı ile inşallah10.günü heralde tam 14.günü ovulasyon oluyor bende o günde aşılama oluyor
Canım nasılsın nasıl gidiyor ?Hadi bakalım hayırlısı ile inşallah
İyi canım valla bu ay anlamadım iğne olmadım ya. İğne olduğumda gaz sancı ağrı kasıklarımda oluyordu ama öyle dayanılmayacak gibi değil ara ara gelip giden bir ağrı.Canım nasılsın nasıl gidiyor ?
Ben yarın iğne için doktora gideceğimde nasıl bi iğne çok ağrı yapıyormu ?
Anladım bazı kişilerde aşırı ağrı yapmışta ondan dolayı merak ettim bendeİyi canım valla bu ay anlamadım iğne olmadım ya. İğne olduğumda gaz sancı ağrı kasıklarımda oluyordu ama öyle dayanılmayacak gibi değil ara ara gelip giden bir ağrı.
O kadar yapmadı ama fark ediyorsun normal çatlama ile o çatlama arasındaki farkı.Anladım bazı kişilerde aşırı ağrı yapmışta ondan dolayı merak ettim bende
Merak ettim bakalım yarın sabah tadıcazO kadar yapmadı ama fark ediyorsun normal çatlama ile o çatlama arasındaki farkı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?