- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 36
Valla ben geçen ay femera+ovitrelle oldum kasık ağrım vardı ne yalan sölim ama bu ay yine aynı şekilde ilaç ve ovitrelle kullandım hiç ağrım yokAnladım bazı kişilerde aşırı ağrı yapmışta ondan dolayı merak ettim bende
Bende ilk defa iğne olayına geçtim bu ay bakalım inşAllah olumlu sonuçlar alırızValla ben geçen ay femera+ovitrelle oldum kasık ağrım vardı ne yalan sölim ama bu ay yine aynı şekilde ilaç ve ovitrelle kullandım hiç ağrım yok
İnşAllah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ben bu ayda ümitsizim sanırım yine tüp bebek yapıcam önümüzdeki ayBende ilk defa iğne olayına geçtim bu ay bakalım inşAllah olumlu sonuçlar alırız
Kötü düşünme Allah yeter ki iste ben sana veririm diyorİnşAllah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ben bu ayda ümitsizim sanırım yine tüp bebek yapıcam önümüzdeki ay
İnşAllah bakalım 1 hafta var teste Rabbim yardımcım olsunKötü düşünme Allah yeter ki iste ben sana veririm diyoriyi düşünelim iyi olsun bu ay inşAllah
Amin güzel haberlerini bizede bildirİnşAllah bakalım 1 hafta var teste Rabbim yardımcım olsun
İnşAllah güzel bir haber alırsam ilk işim hamilelik günlüğünü imza olarak ekleme yapıcam bırdaAmin güzel haberlerini bizede bildir
İnşAllah güzel bir haber alırsam ilk işim hamilelik günlüğünü imza olarak ekleme yapıcam bırdadaha önce iki defa ekledim ama ikisinide kaybettim inşAllah bu sefer olurda kucağıma alabilirim
Ne kadar zamandır istiyorsunuz ?İnşAllah güzel bir haber alırsam ilk işim hamilelik günlüğünü imza olarak ekleme yapıcam bırdadaha önce iki defa ekledim ama ikisinide kaybettim inşAllah bu sefer olurda kucağıma alabilirim
Ben 8 yıllık evliyim ilk 3.5-4 sene düşünmedik hiç çocuk sonra düşündük ama olmadı.Ne kadar zamandır istiyorsunuz ?
4 senedir doktora gidiomudun pekii yoksa bekledinizmi ?Ben 8 yıllık evliyim ilk 3.5-4 sene düşünmedik hiç çocuk sonra düşündük ama olmadı.
Dönem dönem çeşitli doktorlara gittim sadece klomen klomen+ovitrelle 2aşılama 2 tüp bebek denemem oldu 2 aydırda famera+ovitrelle deniyorum bakalım. Düşüklerim 2018 de olmuştu geçen yıl hüç bir doktora gitmedim 1 sene sadece kilo vermeye sağlıklı beslenmeye odaklandım. 15 kilo verdim falan. Siz ne kadardır istiosunuz4 senedir doktora gidiomudun pekii yoksa bekledinizmi ?
Vav 15 kilo maşAllah 1.5seneye yakındır istiyoruz bizde herhangi bi problem yok 2 ay klomen kullandım 1 ay famare bi sonuç alamadık bu ay da famera *ovitella ve aşılama yarın sabah yapılcak nasıl bi işlem bu arada aşılama zormu ?Dönem dönem çeşitli doktorlara gittim sadece klomen klomen+ovitrelle 2aşılama 2 tüp bebek denemem oldu 2 aydırda famera+ovitrelle deniyorum bakalım. Düşüklerim 2018 de olmuştu geçen yıl hüç bir doktora gitmedim 1 sene sadece kilo vermeye sağlıklı beslenmeye odaklandım. 15 kilo verdim falan. Siz ne kadardır istiosunuz
Ay hadi hayırlısı o zaman yoo aşılama çok basit bir işlem ağrı sızı hiç bişi yok inşAllah hayırlı haberler alırsınız Allah yardımcınız olsun yarın için.Vav 15 kilo maşAllah 1.5seneye yakındır istiyoruz bizde herhangi bi problem yok 2 ay klomen kullandım 1 ay famare bi sonuç alamadık bu ay da famera *ovitella ve aşılama yarın sabah yapılcak nasıl bi işlem bu arada aşılama zormu ?
Allah razı olsun inşAllah hepbirlikte alırız iyi haberleriAy hadi hayırlısı o zaman yoo aşılama çok basit bir işlem ağrı sızı hiç bişi yok inşAllah hayırlı haberler alırsınız Allah yardımcınız olsun yarın için.
Ay yok hiç düşünme inan en basit işlem aşılama sonrasında bolca dinlen 2 hafta sonrada hayırlı haberlerini al inşAllah Rabbim yüzünü güldürsünAllah razı olsun inşAllah hepbirlikte alırız iyi haberleri ☺ Çok teşekkürler gece gece düşünüyordum rahatşadım
Amiin amiin senin de hasretin bitsin inşAllah bu ay hep birlikte bu mutluluğu tadalımAy yok hiç düşünme inan en basit işlem aşılama sonrasında bolca dinlen 2 hafta sonrada hayırlı haberlerini al inşAllah Rabbim yüzünü güldürsün
Canım naptın nasılsın ?O kadar yapmadı ama fark ediyorsun normal çatlama ile o çatlama arasındaki farkı.
Ben beklemedeyim canım bu ay iğne de olmadım ya o yüzden ağrım vs de olmadı. Sen naptın? NE zaman iğne olacaksın var mı ağrın vs.Canım naptın nasılsın ?
İğneyi oldum 2 gün önce bugün sabah aşılaMada oldumBen beklemedeyim canım bu ay iğne de olmadım ya o yüzden ağrım vs de olmadı. Sen naptın? NE zaman iğne olacaksın var mı ağrın vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?