İnşallah sende en kısa zamanda mutlu haberi alırsın canımMerhaba bende pko ile uğraşıyorum klomenovitrelle hepsini denedik olmadı doktorum adet olunca gel dedi. Femeradan bahsetti. Onu yazacak sanırım bu ay. Femerayi günde kaç kere içtiniz onu sormak istedim
Çatlama iğnesi de oldun mi bu süredegunde 1kere 10gün içtim
Evt cnmÇatlama iğnesi de oldun mi bu sürede
Kesinlikle öyleDoktor duruma göre tercih ediyor demek ki
Amin inşAllahÇok teşekkür ederim amin inşallah darısı size olsun❤
Yaa beklemedeyim heycanlıyımÇok teşekkür ederim amin inşallah darısı size olsun❤
14.gün
Canım sen naptınkaçıncı gün bugün ?
Hahahah açta benim günler geçmiyorr14.güninatla test yapmamam
Hakkaten bende merak ettim belirtileriYaa beklemedeyim heycanlıyımsen bişey hissettinmi kan vermeden önce falan ?
Ne hissediorum biliomusun inanılmaz gögüs ağrısı var çok arada hızlı hareket edersem kasık ağrısı oluyo bazende sırt ağrısı gerisi yok valla bi hafta daha beklerim baktım adet olmuorum yaparım test olursamda kısmet valla negatif görmek istemiorum testteHahahah açta benim günler geçmiyorr14 e ulaşmaya 10 gün var daha bişey hiisediyormusun ağrı falan adet olcakmış gibi ? ne kadar daha dayanabilceksin
Üzülmekten iyidir diye düşünüyorum kendimi avutuyorum işte napım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın gerçekten zor bu bebek işi çok yıpratıyorHahahaha ay çıkmaz inşAllahvalla iyi dayanıyorsun yapmadan
Doğru diyorsunÜzülmekten iyidir diye düşünüyorum kendimi avutuyorum işte napım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın gerçekten zor bu bebek işi çok yıpratıyor
İnşAllahDoğru diyorsun
İnşAllah hayırlı sonuçlarımız olur
Hadi bakalım hayırlı haberi ver sendeYaa beklemedeyim heycanlıyımsen bişey hissettinmi kan vermeden önce falan ?
Naptın beklemeye devammı ?İnşAllah
Devam valla bekliyorum inatla sen nasılsınNaptın beklemeye devammı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?