• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara ve ovitrelle Çatlatma iğnesi

Evet canım çok şükür ya sonumda rabbim nasip etti. Bu ay femera kullandım normalde çatlatma iğnesi ile çatlıyordu yumurtalarım bu ay kendisi çatladı çok şükğr. Ben soğan kürü yapmıştım bundan 1 ay önce sonra onu bıraktım yumurtlama zamanı ama olmadı. Tekrar adet olunca hayıt tohumu aldım adaçayı içtim yumurtlama ya kadar temizlesin diye birde bi kapsül kullandım içinde bir sürü vitamin folik asit omega3 falan olan. Bunlar tabi sadece yardımcı rabbim ol dedi oldu.şükürler olsun darısı size ümidinizi kaybet eyşn gerçekten ben 3 senedir bekliyorum dış gebelikten sonra. Şükürler olsun
cnm çok sevindjm
Buay nisana baslicamya doktor ilacvermedi ama evde femera var onu kullanasın var açıkçası çünkü heeks cok etkili diyor

cnm çok sevindjm
Buay nisana baslicamya doktor ilacvermedi ama evde femera var onu kullanasın var açıkçası çünkü heeks cok etkili diyor
Çok teşekkür ederim kuzum ama asla kendi başına kullanmanı tavsiye etmem. Çünkü çok etkili bir ilaç evet ama eğer çatlamazsa yumurtaların kist yapar daha büüyük sorunlar açar başına. Eğer ki yumurta tembelliğin yoksa bence adaçayı iç temizlensin için sonra hayıt hapı al kullan her gün aynı saatte. Yeterli olur

Çok teşekkür ederim kuzum ama asla kendi başına kullanmanı tavsiye etmem. Çünkü çok etkili bir ilaç evet ama eğer çatlamazsa yumurtaların kist yapar daha büüyük sorunlar açar başına. Eğer ki yumurta tembelliğin yoksa bence adaçayı iç temizlensin için sonra hayıt hapı al kullan her gün aynı saatte. Yeterli olur
bana rahim filminden once verdi adetin 2guu 10gun kullanıyorsun bende kist yapmadi ki

bana rahim filminden once verdi adetin 2guu 10gun kullanıyorsun bende kist yapmadi ki
Kullandın sende anladım ama sen bence yinede sor canım sonuçta onu verince yumurta takibi de yapılıyor. Ben 6 gün falan kullandım ilacı

Kullandın sende anladım ama sen bence yinede sor canım sonuçta onu verince yumurta takibi de yapılıyor. Ben 6 gün falan kullandım ilacı
Bana 4ay gelme ilac verckmiisnzi dedim yok dedi
Ama ovu ile anlarim pik olunca ozaman birakirim

Evet işte benim öyle oldu ilk ay klomen ile 15.günde vuruldum geçen ay 12.günde yine iğne ile çatlattık bu ay 10.günde hemde kendisi çatladı femera ile.
senin normalde ilacszi yumurtlama oluyor muydu

Evet işte benim öyle oldu ilk ay klomen ile 15.günde vuruldum geçen ay 12.günde yine iğne ile çatlattık bu ay 10.günde hemde kendisi çatladı femera ile.
Merhaba bende pko ile uğraşıyorum klomenovitrelle hepsini denedik olmadı doktorum adet olunca gel dedi. Femeradan bahsetti. Onu yazacak sanırım bu ay. Femerayi günde kaç kere içtiniz onu sormak istedim 🙂

Back