• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara ve ovitrelle Çatlatma iğnesi

Anladım bazı kişilerde aşırı ağrı yapmışta ondan dolayı merak ettim bende 🤗
Valla ben geçen ay femera+ovitrelle oldum kasık ağrım vardı ne yalan sölim ama bu ay yine aynı şekilde ilaç ve ovitrelle kullandım hiç ağrım yok

Valla ben geçen ay femera+ovitrelle oldum kasık ağrım vardı ne yalan sölim ama bu ay yine aynı şekilde ilaç ve ovitrelle kullandım hiç ağrım yok
Bende ilk defa iğne olayına geçtim bu ay bakalım inşAllah olumlu sonuçlar alırız 🤗

İnşAllah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ben bu ayda ümitsizim sanırım yine tüp bebek yapıcam önümüzdeki ay 😔
Kötü düşünme Allah yeter ki iste ben sana veririm diyor 😊 iyi düşünelim iyi olsun bu ay inşAllah 🤗

Amin güzel haberlerini bizede bildir 🤗
İnşAllah güzel bir haber alırsam ilk işim hamilelik günlüğünü imza olarak ekleme yapıcam bırda 😂 daha önce iki defa ekledim ama ikisinide kaybettim inşAllah bu sefer olurda kucağıma alabilirim

İnşAllah güzel bir haber alırsam ilk işim hamilelik günlüğünü imza olarak ekleme yapıcam bırda 😂 daha önce iki defa ekledim ama ikisinide kaybettim inşAllah bu sefer olurda kucağıma alabilirim
Ne kadar zamandır istiyorsunuz ?

4 senedir doktora gidiomudun pekii yoksa bekledinizmi ?
Dönem dönem çeşitli doktorlara gittim sadece klomen klomen+ovitrelle 2aşılama 2 tüp bebek denemem oldu 2 aydırda famera+ovitrelle deniyorum bakalım. Düşüklerim 2018 de olmuştu geçen yıl hüç bir doktora gitmedim 1 sene sadece kilo vermeye sağlıklı beslenmeye odaklandım. 15 kilo verdim falan. Siz ne kadardır istiosunuz

Dönem dönem çeşitli doktorlara gittim sadece klomen klomen+ovitrelle 2aşılama 2 tüp bebek denemem oldu 2 aydırda famera+ovitrelle deniyorum bakalım. Düşüklerim 2018 de olmuştu geçen yıl hüç bir doktora gitmedim 1 sene sadece kilo vermeye sağlıklı beslenmeye odaklandım. 15 kilo verdim falan. Siz ne kadardır istiosunuz
Vav 15 kilo maşAllah 1.5seneye yakındır istiyoruz bizde herhangi bi problem yok 2 ay klomen kullandım 1 ay famare bi sonuç alamadık bu ay da famera *ovitella ve aşılama yarın sabah yapılcak nasıl bi işlem bu arada aşılama zormu ?

Vav 15 kilo maşAllah 1.5seneye yakındır istiyoruz bizde herhangi bi problem yok 2 ay klomen kullandım 1 ay famare bi sonuç alamadık bu ay da famera *ovitella ve aşılama yarın sabah yapılcak nasıl bi işlem bu arada aşılama zormu ?
Ay hadi hayırlısı o zaman yoo aşılama çok basit bir işlem ağrı sızı hiç bişi yok inşAllah hayırlı haberler alırsınız Allah yardımcınız olsun yarın için.

Ay hadi hayırlısı o zaman yoo aşılama çok basit bir işlem ağrı sızı hiç bişi yok inşAllah hayırlı haberler alırsınız Allah yardımcınız olsun yarın için.
Allah razı olsun inşAllah hepbirlikte alırız iyi haberleri ☺️ Çok teşekkürler gece gece düşünüyordum rahatşadım 🤗

Allah razı olsun inşAllah hepbirlikte alırız iyi haberleri ☺ Çok teşekkürler gece gece düşünüyordum rahatşadım 🤗
Ay yok hiç düşünme inan en basit işlem aşılama sonrasında bolca dinlen 2 hafta sonrada hayırlı haberlerini al inşAllah Rabbim yüzünü güldürsün

Ben beklemedeyim canım bu ay iğne de olmadım ya o yüzden ağrım vs de olmadı. Sen naptın? NE zaman iğne olacaksın var mı ağrın vs.
İğneyi oldum 2 gün önce bugün sabah aşılaMada oldum ☺️ Bakalım beklemedeyim 15/20 gün 25 mart evlilik yıl dönümümüz bakalım inşAllah hayırlı haberleri alırız 🤗 zaten baktım olmadı biraz hastane olayına ara vericem Allah ne zaman verirse 🤗 çok takılmadım bu ay geçen ay daha fazla takmıştım kafaya 😅

Back