- 27 Temmuz 2018
- 482
- 248
-
- Konu Sahibi crystal_01
Ah kuzum. Ben de çok yoğun çalışıyorum. Seni çok iyi anlıyorum. Ben de perşembe oldum iğneyi. Bugün bi akıntı geldi bi umut diyorum belki tutmuştur aklım gidiyor devamlıZaten 4 gün sonra yapsam olur. Cünkü iğnedem 14.gün sonra yapın diyolar. 28 de bat benim. Ama dayaaannaamıyorrrumm. Çok yoğun çalısıyorum gün icinde bunları düşüncek hic vaktim olmuyor ama her boş kaldığımda su icerken wc de yemek yerken bebişi düsünüyorum. Olacak mı olmayacak mı diye. Bazen diyorum delirdim herhalde abartıyorum diyorum ama kendimi alamıyorum
Benim de belim de ağrı var. Hadi bakalım az daha sabredelim.Ya kızlar yorumları okudum da şimdi gerçekten hepimizde aynı şikayetler. Bende düşünmeden edemiyorm olursa insllah ilk çocuğum olacak daha önce 2 defa düşük yaptım kimyasal gebelikten . 14 Nisan'da iğne oldum ve şuan beklemedeyim belimde ağrı oluyor ve genelde sol tarafıma bı ağrı saplanıyor ara araRabb'im sağlıkli hayırlısyla hepimizin kucağını doldursun
Benim de belim de ağrı var. Hadi bakalım az daha sabredelimYa kızlar yorumları okudum da şimdi gerçekten hepimizde aynı şikayetler. Bende düşünmeden edemiyorm olursa insllah ilk çocuğum olacak daha önce 2 defa düşük yaptım kimyasal gebelikten . 14 Nisan'da iğne oldum ve şuan beklemedeyim belimde ağrı oluyor ve genelde sol tarafıma bı ağrı saplanıyor ara araRabb'im sağlıkli hayırlısyla hepimizin kucağını doldursun
Bence olumsuz düşünme, neden kiste dönüşsün ki, sanmıyorum. Ne zaman olmuştu iğne?Benim normalde her adet döngüsünde aşırı akıntım olurdu. Ama bı ay iğneden sonra resmen kesildi. Cok cok az geliyor. Kasıklarım ağrıyor ve göbeğim bir balon gibi şiş. Kiste mi dönüştü acabbaaa
11 nisan pazartesi aksam 18.00 de oldum canımmm. Ama kasıklarım cok acıyo birseyler batıyor sürrkliBenim de belim de ağrı var. Hadi bakalım az daha sabredelim
Bence olumsuz düşünme, neden kiste dönüşsün ki, sanmıyorum. Ne zaman olmuştu iğne?
İnşallah hepimiz bu ay güzel haberler alacağızAh kuzum. Ben de çok yoğun çalışıyorum. Seni çok iyi anlıyorum. Ben de perşembe oldum iğneyi. Bugün bi akıntı geldi bi umut diyorum belki tutmuştur aklım gidiyor devamlı
Aşırı sol bacağa vuran ağrı ve o tarafa doğru bel ağrısı var. Henüz daha 6. Günümdeyim iğne etkisi hala devam ediyor sanırım ve adet olacak gibi hissediyorum bugünden beri lavboya gidip baktım ki akıntı var. İğne etkisi kaç güne geçiyor acabaİnşallah hepimiz bu ay güzel haberler alacağız
Gerçekten bacak ağrısı bende de var belimde agrıyor. Okuduğum kadarıyla 7-8 günde geciyormuş….Aşırı sol bacağa vuran ağrı ve o tarafa doğru bel ağrısı var. Henüz daha 6. Günümdeyim iğne etkisi hala devam ediyor sanırım ve adet olacak gibi hissediyorum bugünden beri lavboya gidip baktım ki akıntı var. İğne etkisi kaç güne geçiyor acaba
10. Gün iğnenin etkisi gecmemis midir ya ?
Merhaba bende klomen kullandim carsamba aksamida igne vuruldum bugun 9. Gunum adet sancisi gibi bir agri var karnimda sizde durumlar nasil insallah hepimiz bu ay hayirlisiyla guzel haberler alirizGerçekten bacak ağrısı bende de var belimde agrıyor. Okuduğum kadarıyla 7-8 günde geciyormuş….
Ama bu kasık batmaları ve belime vurması canımı yakıyor.
Hic anlam veremedim nedir bu
Sizce erken mi yaptım yoksa bu ayda mı olmadı?Dayanamadım test yaptım negatifi gördüm 11.gün.
Belde agrı
Kasıklarda aşırı batma hissi
Akıntım var biraz
Göğüslerde agru yok ama dolu dolu
Sagol canımmİğneden 1 gün önce.
İğneden sonra 2gün ve sonra bir dolu bi boş canım
canım belkıde ıgne etkısı yenı gecmıstır , erken benceDayanamadım test yaptım negatifi gördüm 11.gün.
Belde agrı
Kasıklarda aşırı batma hissi
Akıntım var biraz
Göğüslerde agru yok ama dolu dolu
iğne etkısı kısıden kısıye degısıyor canımAşırı sol bacağa vuran ağrı ve o tarafa doğru bel ağrısı var. Henüz daha 6. Günümdeyim iğne etkisi hala devam ediyor sanırım ve adet olacak gibi hissediyorum bugünden beri lavboya gidip baktım ki akıntı var. İğne etkisi kaç güne geçiyor acaba
iğne etkısı kısıden kısıye degısıyor canım
benım ılk asılamamda 9gun gecmıstı , gecen ay resmen 12.güne kadar sılık cızgı cıkmıstı cok geç gitti iğne etkisi.
Cok erken yapmissiniz bence cunku igneden 14. Sonra yapin diyorlar testiSizce erken mi yaptım yoksa bu ayda mı olmadı?
Uzman değilim tabi de psikolojik de olabilir. Allahın izniyle iyi haberler alırsın inşallah11 nisan pazartesi aksam 18.00 de oldum canımmm. Ama kasıklarım cok acıyo birseyler batıyor sürrkli
Neden acaba? Doktoruna bir danışsan mı...11 nisan pazartesi aksam 18.00 de oldum canımmm. Ama kasıklarım cok acıyo birseyler batıyor sürrkli