- 22 Kasım 2021
- 57
- 55
- 27
- Konu Sahibi crystal_01
benımde gaz var canım, ama henuz cok yenıı benımmkı ıgne etkısı muhteemelen.
senın baya olmus, 4gune bellı olur ınsallaahhh bebegın gelmıstır onun agrılarıdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benımde gaz var canım, ama henuz cok yenıı benımmkı ıgne etkısı muhteemelen.
senın baya olmus, 4gune bellı olur ınsallaahhh bebegın gelmıstır onun agrılarıdır
Benim iğneden sonraki gün kasık ağrısı oldu baya hem de. Sonraki günler ağrı gitti. Şuan ara ara solda kasık batması var hafif iğne etkisi sanırım. Perşembe oldum iğneyi. İğnenin 5. Günümdeyim daha. Ama akıntı falan yok denecek kadar az Tuttu mu tutmadı mı diye kendimi yiyorum kendimi dinlemekten daha çok yeni olmasına rağmen Bi de gaz var karnımdaKızlllaaarrr belirtilerinizi yazınnnn çok beraber bekleyelim
Ay benim hiç öyle ağrım olmamıştı iğne sonrası akıntı vs de yoktu öncekilerde.İnşallah canımmm bel ağrım devam ediyor
Bugun afedersiniz yapışkan sarımsı bir akıntım geldi.
Kasıklarımda genel bir ağrı var…
İnsallaahhh tutmuşturBenim iğneden sonraki gün kasık ağrısı oldu baya hem de. Sonraki günler ağrı gitti. Şuan ara ara solda kasık batması var hafif iğne etkisi sanırım. Perşembe oldum iğneyi. İğnenin 5. Günümdeyim daha. Ama akıntı falan yok denecek kadar az Tuttu mu tutmadı mı diye kendimi yiyorum kendimi dinlemekten daha çok yeni olmasına rağmen Bi de gaz var karnımda
Nerdeyse aynı seyler bende hep akıntım olurdu iğneden sonra cok az akıntım gelir oldu. Bi din sarı yapıskan geldiBenim iğneden sonraki gün kasık ağrısı oldu baya hem de. Sonraki günler ağrı gitti. Şuan ara ara solda kasık batması var hafif iğne etkisi sanırım. Perşembe oldum iğneyi. İğnenin 5. Günümdeyim daha. Ama akıntı falan yok denecek kadar az Tuttu mu tutmadı mı diye kendimi yiyorum kendimi dinlemekten daha çok yeni olmasına rağmen Bi de gaz var karnımda
10. Gün iğnenin etkisi gecmemis midir ya ?İnsallaahhh tutmuştur
Belirtilere çok takılmayın kızlar, iğne de baya hamilelik belirtisi yapıyor .
canım ben ıkı asılama ,bır ıgne tedavısı gormus ve erkenden testlere baslamıs bırı olarak bekle derım,10. Gün iğnenin etkisi gecmemis midir ya ?
selam benımde bugün 7. günüm ne zaman test yaoacaksınNe gibi belirtileriniz var şuannnn.
Benim ilk 2 gün aşırı gaz oldu
Daha sonra kasıklarım cok sisti resmen balon gibiyim.
Son 2 gundur kasık agrısı+ bel agrısı var
Normalde cok akıntım olurdu ama gelmiyor iğneden sonra.
Bugun 9.günüm
Çıkmaz bence yalancı çıkabilir. Bi 3-4 gün daha sabret benceTest yapsam cıkar mııııııı acaba iğnedem sonra 10. Gun
canımm sen ıgne sonrası nasıl ılıskı degerlendırmıstın?Ne gibi belirtileriniz var şuannnn.
Benim ilk 2 gün aşırı gaz oldu
Daha sonra kasıklarım cok sisti resmen balon gibiyim.
Son 2 gundur kasık agrısı+ bel agrısı var
Normalde cok akıntım olurdu ama gelmiyor iğneden sonra.
Bugun 9.günüm
Dualarım tüm anne olmak isteyelere inşallah canımmmmm <3@ Magnifiaque kuzum ben yıne kullandım bu ay femara,
17sınde ıgne oldum, 3yumurtam vardı.
dua et nolur bu ay kavuasyım yavruma
bütün bekleyenler kavuşsun , Allahim daha fazla bekletmesin.
Benim normalde her adet döngüsünde aşırı akıntım olurdu. Ama bı ay iğneden sonra resmen kesildi. Cok cok az geliyor. Kasıklarım ağrıyor ve göbeğim bir balon gibi şiş. Kiste mi dönüştü acabbaaaBenim de reglime 7 gün var, zor sabrediyorum. Adet olacakmış gibi bir halim var ama gebelik belirtisi de oluyor bazı şeyler. İnşallah bayram müjdesi olur.
İğneden 1 gün önce.canımm sen ıgne sonrası nasıl ılıskı degerlendırmıstın?
Zaten 4 gün sonra yapsam olur. Cünkü iğnedem 14.gün sonra yapın diyolar. 28 de bat benim. Ama dayaaannaamıyorrrumm. Çok yoğun çalısıyorum gün icinde bunları düşüncek hic vaktim olmuyor ama her boş kaldığımda su icerken wc de yemek yerken bebişi düsünüyorum. Olacak mı olmayacak mı diye. Bazen diyorum delirdim herhalde abartıyorum diyorum ama kendimi alamıyorumÇıkmaz bence yalancı çıkabilir. Bi 3-4 gün daha sabret bence
Ah kuzumm benimde dualarımdasinizDualarım tüm anne olmak isteyelere inşallah canımmmmm <3