- 5 Mayıs 2020
- 1.790
- 750
-
- Konu Sahibi crystal_01
Amiiiiiiiinnnnnnn Allah razı olsun canım her an bişey çıkıcak diye ödüm patlıyor Rabbim sana emanet yavrum deyip bekliyorum.Canım benim allah sağlık ile kucağına almayı nasip etsin. Sağlık versin
Düşünme asla kötüyü cagırma sağlıkla alacaksın kucağına eminimAmiiiiiiiinnnnnnn Allah razı olsun canım her an bişey çıkıcak diye ödüm patlıyor Rabbim sana emanet yavrum deyip bekliyorum.
Ay nasıl yani anlamadımBugün 15. Günden sayman lazim kaç gün ise adet döngün kuzum.
Rahim duvarı 4mm çok ince. Bol nar suyu, ananas ye. Spor yap. Gebelik için minimal 8-9olması lazım çünkiKızlar bugub kontorle gıttım 1 tane yumurtam buyumus 15 mm olmuş perşembe ipneyi vur dedi benim size sorum rahim duvarı kalınlıgı 4 mm dedi incemi kalınlasırmı kensısı doktor ince yada kalın demedi
Nar suyunu duymustum ananasta yerım o zamn rabbım isteyen herkese anne olmayı nasıo eder canımCanım doktor bana bol bol ananas ye demisti rahime iyi geliyormuş kalınlaşması için
Amin canım…Nar suyunu duymustum ananasta yerım o zamn rabbım isteyen herkese anne olmayı nasıo eder canım
Yaa❤ Allah razı olsun canım Amiinnn❤ inşallah inşallah❤❤Düşünme asla kötüyü cagırma sağlıkla alacaksın kucağına eminim
Allah çok büyük
Sonuc alabildiniz mi benim üçüncü tedavimMerhaba bende femara+ çatlatma iğnesi oldummmmm beklemedeyim sizdeki durumlar nedir
Bende sizinle ayni seyleri yasadim.10 ve 11.gun 2.cizgi silinmisti bugun 12.gun tekrar 2.cizgiyi gordum kan verdim 1.73 yikildimcanım ben ıkı asılama ,bır ıgne tedavısı gormus ve erkenden testlere baslamıs bırı olarak bekle derım,
en az 12 gun.
benım gecen ay cok gec gectı ıgne etkısı dusun 12.gun sılık cızgı vardı kan verdım 3,5 cıkmsıtı .
10gunde yalancı pozıtıf verebılır, belkıde gecmıstır vucuda gore degsııyor
Ah canım yaaa, inşallah en kısa zamanda yaşarız hayallerimiziBende sizinle ayni seyleri yasadim.10 ve 11.gun 2.cizgi silinmisti bugun 12.gun tekrar 2.cizgiyi gordum kan verdim 1.73 yikildim
Kuzum minimum 13-14. Gün yapman lazım. Bu ay 16. Günde regl oldum ben de çünkü.Bende sizinle ayni seyleri yasadim.10 ve 11.gun 2.cizgi silinmisti bugun 12.gun tekrar 2.cizgiyi gordum kan verdim 1.73 yikildim
Umutluydum aslinda olmadi isteKuzum minimum 13-14. Gün yapman lazım. Bu ay 16. Günde regl oldum ben de çünkü.