- 15 Kasım 2013
- 1.896
- 1.221
-
- Konu Sahibi Nurumcan94
- #1.841
Evet 9. Gün daha koyu ama silikleşmeye başladığı günü değerlendirin diyorlar yani bu akşam değerlendirir olur inşallahGaliba ben kaçırdım yumurtlamayı dünkü aynı renkti bugün daha silik çıktı moralim çok bozuldu keşke dünü değerlendirseydik
Evet 9. Gün daha koyu ama silikleşmeye başladığı günü değerlendirin diyorlar yani bu akşam değerlendirir olur inşallah
Canım asıl şimdi değerlendirmen laZım hatta tez zamandaAh inşallah yaa ben t nin c den koyu olduğu günü bekliyordum ama öyle olmadan silikleşmeye başladı korkuyorum kaçırdım diye
Canım asıl şimdi değerlendirmen laZım hatta tez zamanda
Hahahhaha aynen çok önemli de erken gel deÇocuk olana kadar adamı işten mi çıkarsam napsam hep geç geliyorakşama kadar dayan sevgili yumurtacığım
Evet canım öyleymiş ama biraz benim dikkatsizligime denk gelmiş sanırımOvu testinde LH yazıyor canım hcg yazanlar gebelik testi diye biliyorum yanlışlık olmasın
İnşallah.. Ben bugün gittim doktora 10.gündeyim 10 mm olmuş yumurtamUmarım femara işe yarar canım biz femaradan umutluyuz
Anladım canım takip edeceksiniz heralde 2 güne 1İnşallah.. Ben bugün gittim doktora 10.gündeyim 10 mm olmuş yumurtam
Hahahhaha aynen çok önemli de erken gel deyolda karşılaştırman lazımmm
Evet canım öyleymiş ama biraz benim dikkatsizligime denk gelmiş sanırım
Yaa evet cumartesi günü tekrar gidicem umarım güzel şeyler olur.. Sen de durum ne canım kaçıncı gündesinAnladım canım takip edeceksiniz heralde 2 güne 1
Ölmez ölmez annesiYumurtam ölmesin diye dua ediyorum sabahtan beri
Ben de pazartesi günü iğne oldum canım 3 yumurtam oluşmuştu 2 sinden umutluyuzYaa evet cumartesi günü tekrar gidicem umarım güzel şeyler olur.. Sen de durum ne canım kaçıncı gündesin
Aynen napcanki gidip yumurtlama olmuş bitmişse geriye tek bişi kalır gün saymakBu ay kaç yumurtam oldu kaç mm oldu onu da öğrenemedim doktorum yokmuş bugün sabah hastaneden aradılar cuma günü gelin diye cumaya kadar da yumurta diye bişey kalmayacak gibi boşuna gitmeyeyim diyorum
Canımı iğne vurulduysan ovulasyon testi doğru göstermez boşa yapma bende bu ay o durumdayım tutmazsa iğnesiz ovulasyonla deneyeceğimCnm mümkün değilll çünkü çatlatma iğnesi daha pazar günü yapildi onu etkisi var ama ovulasyon testi olarak siparişi verdim ve bu test geldi hatta eczaneye de sordum bunu önerdi
Hayırlısı olsun Benim hiç birden fazla olmadı yumurtam klomenle de tek oldu.. Femarayla birlikte kullandığın bişey var mıBen de pazartesi günü iğne oldum canım 3 yumurtam oluşmuştu 2 sinden umutluyuz:)
Arada benimde aklımdan geçiyor ama tedaviyi yarimda bırakmak istemiyorumCanımı iğne vurulduysan ovulasyon testi doğru göstermez boşa yapma bende bu ay o durumdayım tutmazsa iğnesiz ovulasyonla deneyeceğim
Sen iğne vurulduktan 24 saat sonra başlayacaksın zaten ben de dört gün üstüste birliktelik oldu sonra bir gün ara ile devam sonra yumurtlama oldu diyelim gene olacaksa olması lazımArada benimde aklımdan geçiyor ama tedaviyi yarimda bırakmak istemiyorum
Yok canım başka bişey kullanmıyorumHayırlısı olsun Benim hiç birden fazla olmadı yumurtam klomenle de tek oldu.. Femarayla birlikte kullandığın bişey var mı