- 14 Ekim 2018
- 182
- 51
- 38
-
- Konu Sahibi Nurumcan94
- #1.801
Eki Görüntüle 2213938 kızlar buda benim bugün sabah yaptığım ovu testi ve bugün 13. Günüm dün sabah iğne vuruldum
Evet canım ayni koyulukta değil işte gergin yapıyorum bak hangi gün ikisi aynı olacak yada olacakmiiiiİğne vurulmuşsun ama aynı koyulukta değilki bunlar henüzbenim dünkü gibi çıkmış
Ben de bugün iğnemi oldum. Söylemedi mi bakarkenBende bugun doktora gittim 3 tane yumurta varmis carsamba gunu igne vuracak dr. Ultrason goruntusu verdi burda yazarmi yumurta boyutları
Birine heralde 17 dedi heyecan korkudan aklim basimdan gitti vallaBen de bugün iğnemi oldum. Söylemedi mi bakarken
Olsun canım boşver doktor biliyordur ondan çarşamba çatlatacaktır. Çarşamba da sorarsın gittiğindeBirine heralde 17 dedi heyecan korkudan aklim basimdan gitti valla
oyle yapicam insallah bide igneyi kaca aldin canim seninde hayirli olsun bu aradaOlsun canım boşver doktor biliyordur ondan çarşamba çatlatacaktır. Çarşamba da sorarsın gittiğinde
Sağol canım senin de inş 110 tl gibi bişeydi chorimon mu ne adı ovitrelle değildoktormu vurdu igneyi ?
oyle yapicam insallah bide igneyi kaca aldin canim seninde hayirli olsun bu arada
Hemşire yaptı popodanSağol canım senin de inş 110 tl gibi bişeydi chorimon mu ne adı ovitrelle değil
Doktor bana 15. Gün kan ver dedi. Hiç güvenmiyor kaset testlereCatlatma ignesinin etkisi nezaman gidiyor vucuttan
Ignenin etkisi ile gebelik testinin pozitif ciktigini biliyorum da acaba ne kadar sure gecmesi lazm. Kimisi 7 kimisi 15 gun diyorDoktor bana 15. Gün kan ver dedi. Hiç güvenmiyor kaset testlere
Evet canım orası öyle bence kesin bişey yok herkesin vücuttan atma süresi farklıdırIgnenin etkisi ile gebelik testinin pozitif ciktigini biliyorum da acaba ne kadar sure gecmesi lazm. Kimisi 7 kimisi 15 gun diyor
20 22 mm gibi canımBenim 18. Günüm ama daha ovulasyon testi tam koyu olmadı
Yarın işten izin alırsam doktora gideceğim
Çatlatma iğnesini yumurta kaç mm olunca yapıyorlar acaba ?
Tamam canım teşekkür ederim20 22 mm gibi canım
Normalde döngün uzun mu sürüyor?Tamam canım teşekkür ederim
Ovulasyon testi çizgi çok koyu değil zaten femometer LH ı 36 gösteriyor daha
Evet 3-4 aydır 40 günde oluyorumNormalde döngün uzun mu sürüyor?
Yüksek değilmiş evet,o zaman 5-6 güne anca olur senin yumurtlaman canımEvet 3-4 aydır 40 günde oluyorum
Hormon testi yaptırdım geçen ayki adetimde prolaktin 23,47 çıktı sınır 23 doktor normal dedi ama