- 3 Mayıs 2023
- 811
- 365
- 31
Adetin 5.günü günde 2 defa 5 gün kullanmıştım benFarmera kullannanlar günde kaç kere kullandınız. Adetin kaçıncı günü başladınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetin 5.günü günde 2 defa 5 gün kullanmıştım benFarmera kullannanlar günde kaç kere kullandınız. Adetin kaçıncı günü başladınız.
Doktor adetin 3.günü başlamamı ve günde 2 tane kullanmamı söylemişt 5 gün boyuncaFarmera kullannanlar günde kaç kere kullandınız. Adetin kaçıncı günü başladınız.
Takip yaptı mı peki doktorunuzDoktor adetin 3.günü başlamamı ve günde 2 tane kullanmamı söylemişt 5 gün boyunca
Benim doktorum 5. gunu başlattı. günde 2 kez sabah aksam. bir hafta sonra gel dedi sol yumurtam 17 olunca artık kullanma dedi. ilişki önerdi 1 hatfa 10 gün gün aşırı. çatlatma iğnesi vermediFarmera kullannanlar günde kaç kere kullandınız. Adetin kaçıncı günü başladınız.
Ben daha önce letu kullandım üç ay gebe kalamadim bu ay da femara kullandım beş gün sabah akşam sonra kontorle çağırıyor yumurtam büyüdü mu diye eğer büyüdü ise çatlatma iğnesi bazen veriyor yardımcı olsun diye bazen vermiyor kendisinin çatlamasını bekliyorHanımlar merhaba ben size bir şey sormak istiyorum ben hamile kalmak için doktorumun önerisiyle femara ve ınofolic asit kullanmaya başladım 3 ay kullan gel dedi ama ben ikinci kutuyu bitirmek üzereyim sizce 3 kutuyuda almam gerekiyor mu
Arka arkaya mı kullandınız 2 kutuyuHanımlar merhaba ben size bir şey sormak istiyorum ben hamile kalmak için doktorumun önerisiyle femara ve ınofolic asit kullanmaya başladım 3 ay kullan gel dedi ama ben ikinci kutuyu bitirmek üzereyim sizce 3 kutuyuda almam gerekiyor mu
Evet doktorum arka arkaya kulanmam gerektiğini söyledi ınofolic için tabi femara adet olursam üçüngü günü başlayıp beş gün kullanmam gerektiğini söylediArka arkaya mı kullandınız 2 kutuyu
Femara için adetin üçüncü günü başlayıp beş gün kullanmam gerektiğini söyledi ınofolic için Mart ayına kadar kullan dedi yada hamile kalırsan gel dediBen daha önce letu kullandım üç ay gebe kalamadim bu ay da femara kullandım beş gün sabah akşam sonra kontorle çağırıyor yumurtam büyüdü mu diye eğer büyüdü ise çatlatma iğnesi bazen veriyor yardımcı olsun diye bazen vermiyor kendisinin çatlamasını bekliyor
Doktor tecrübelerime dayanarak söylüyorum sizde araştırın isterseniz ama her ay ilaç kullandıktan sonra kontorle gidin çünkü yumurtalar fazla büyürse kist yapar diye biliyorum dokttor da size beş gün mü kullanın dedi
Femara adetin3gunu yada5gunu başlaya biliyorsunuz aynenFemara için adetin üçüncü günü başlayıp beş gün kullanmam gerektiğini söyledi ınofolic için Mart ayına kadar kullan dedi yada hamile kalırsan gel dedi
Evet adetin üçüncü günü başlayıp beş gün kullanmam gerektiğini söylediBen daha önce letu kullandım üç ay gebe kalamadim bu ay da femara kullandım beş gün sabah akşam sonra kontorle çağırıyor yumurtam büyüdü mu diye eğer büyüdü ise çatlatma iğnesi bazen veriyor yardımcı olsun diye bazen vermiyor kendisinin çatlamasını bekliyor
Doktor tecrübelerime dayanarak söylüyorum sizde araştırın isterseniz ama her ay ilaç kullandıktan sonra kontorle gidin çünkü yumurtalar fazla büyürse kist yapar diye biliyorum dokttor da size beş gün mü kullanın dedi
Adetin 4. Günü başladım günde iki tablet kullandım adetin birinci gününden itibaren 12.günü kontrole çağırdı doktor sol iki yumrtam 19 mm olmuş sağdaki 17 olmuş dedi gün aşırı pik dedi ayın 6 gün sonra kontrole çağırdı ilk ayım gelişmeleri sizlere yazarım bilgilendiririm bu arada eşime sperm testi yapıldı sadece morfolojisi 4 olmadı gerekirsen 3 çıktı doktor ilaç verdi eşime ilk üç ay deneyeceğiz olmazsa farklı yol izleyeceğiz dedi nasip inşallah olurFarmera kullannanlar günde kaç kere kullandınız. Adetin kaçıncı günü başladınız.
Günde 2 Kez. ADEtin 5 günü kullanmıstomFarmera kullannanlar günde kaç kere kullandınız. Adetin kaçıncı günü başladınız.
Ekim ayında kullandımhangi ay kullandınız ecem hanım
Ne kadar suredir gebelik istiyordunuz. Hsg cekindim bu ay hicbir sorun yok dedi femara verdiİlk Femara kullanımda hamile kaldım çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Adetinize kaç gün kaldı acaba bende bu ay femara kullandım adetime 3 gün var testler negatifNe kadar suredir gebelik istiyordunuz. Hsg cekindim bu ay hicbir sorun yok dedi femara verdi
8 gün var reglme nolur hamilr olsam femara kullanmasam ah ahhhAdetinize kaç gün kaldı acaba bende bu ay femara kullandım adetime 3 gün var testler negatif
Canim femara 2.ayda tutma sansi cok yuksekmisAdetinize kaç gün kaldı acaba bende bu ay femara kullandım adetime 3 gün var testler negatif
İnşallah ya bilmiyorum artık hakkımızda hayırlısıCanim femara 2.ayda tutma sansi cok yuksekmis