- 22 Ekim 2017
- 577
- 450
-
- Konu Sahibi Nurumcan94
Gözün aydın nasıl sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar kan tahlil sonuclarim belli oldu bhcg 300 cikmis :) Verene shukurler olsun. Allah bebek hasretiyle yakip tutushan herkese nasip etsin Insallah.
Amin canim, Allah bekleyen herkese nasip etsin.Gözün aydın nasıl sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kizlar kan tahlil sonuclarim belli oldu bhcg 300 cikmis :) Verene shukurler olsun. Allah bebek hasretiyle yakip tutushan herkese nasip etsin Insallah.
Amin canim amin Insallah allah sizede en kisa zamanda nasip etsin canim. Ben 2 yyl bekledim bu ani.Gözün aydinnn :)) sağlıcakla kucakla inşallah canım darısı başımıza :)
evet 13-14gunde testte gorebilirsin ben de o civarlardayim yani bugun ya 14 ya 15 gunumde. buyuk ihtimalle pozotof, kan versen daha net olurdu.Kızlar yeni uyeyim.Bu ay bende femara kullandım. Ayın onunda çatlatma iğnesi vuruldum. Bugün 13. Günüm dün test yaptım tek çıkmıştı bugün yaptım bu şekilde çıktı. Sizce 13 günde belli olur mu? Tekrar kontrole ne zaman gitmeliyim? Çok heyecanlıyım
Kan için yarın gideceğim. İnşallah olmayan herkesle birlikte bize de nasip olur:)evet 13-14gunde testte gorebilirsin ben de o civarlardayim yani bugun ya 14 ya 15 gunumde. buyuk ihtimalle pozotof, kan versen daha net olurdu.
Ayyy çok sevindim rabbim bana da nasip etsin okadar çaba sarfediyorum inş boşa olmazKizlar kan tahlil sonuclarim belli oldu bhcg 300 cikmis :) Verene shukurler olsun. Allah bebek hasretiyle yakip tutushan herkese nasip etsin Insallah.
Bende senin gibiydim canisi. Elhamdulullah femara ile ilk denemede kaldım :) sanki senin de var gibiKlomenle beş kez demiştim yumurtam oluşuyordu ama sonuç alamiyodum
Ayyyy çok sevindimm canimm yaa Allahım sağ Salimkucağına almayı da nasip etsin kuzuKizlar kan tahlil sonuclarim belli oldu bhcg 300 cikmis :) Verene shukurler olsun. Allah bebek hasretiyle yakip tutushan herkese nasip etsin Insallah.
İnşallah vardır canım benim surekli sizi takip edip destek alıyordum Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder. Olmayanların da tez zamanda yüzünü güldürür inşallah:)Bende senin gibiydim canisi. Elhamdulullah femara ile ilk denemede kaldım :) sanki senin de var gibi
Amin canim tesekkurler. Evet o kdr cok caba sarfediyoruz ki, Allah bosha cikarmasin. En kisa zamanda size de nasip etsinAyyy çok sevindim rabbim bana da nasip etsin okadar çaba sarfediyorum inş boşa olmaz
Sağlıkla kucağına Almatı’da nasip etsin.
Canımm benimm :)) ay nasıl mutlu oldum allah hayırlı etsin sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahhh :))Kizlar kan tahlil sonuclarim belli oldu bhcg 300 cikmis :) Verene shukurler olsun. Allah bebek hasretiyle yakip tutushan herkese nasip etsin Insallah.
Tesekkur ederim canim. Amin canim, hepimize nasip etsin.Canımm benimm :)) ay nasıl mutlu oldum allah hayırlı etsin sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin inşallahhh :))
Insallah canim, duam butun bebek isteyenlere insallah.Amiin dua edin benimde tutunsun bu ay mucizem bana :)
Amin canim, hepimize nasip etsin kucagimiza sag salim almayi.Ayyyy çok sevindimm canimm yaa Allahım sağ Salimkucağına almayı da nasip etsin kuzu
Amin canim amin Insallah allah sizede en kisa zamanda nasip etsin canim. Ben 2 yyl bekledim bu ani.