- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 30
-
- Konu Sahibi Nurumcan94
Canum noldu kan sonucu merak ettik inşallah güzel haber vardırAksama veriyorumm :)
.ben mi görüyorumYok yaptirmadim. Bu sabah kahve lekelenmem oldu. Bata iki gun var. Testte bu sekilde.
Canum herseyin hayirlisi olsun insalllah yeni ay yeni umutlarla gelsin.Kizlar malesef sonuc 0 di. Ama hala hastalanamadim. Kahve lekeler geliyor sokulemedi bi turlu. Bu ay yine femara deniycez adet olunca
Kan testi versene bi canım bnada ilişki önerdi iki hafta içinde kanama olmazsa test yap dedi inşallah bu ay gelir mucizem benimde dua edin nolurrKızlar bende 7 gün geçti regle olmadım
Ben ilk test yaptım
Silik çıktı
3 gün sonra tekrar yaptım yek çıktı
Kafam karıştı
Kizlar shoyle daha yakindan yukledim.
Teşekkür ederim canim hala inanamiyorum.Tebrik ederim canımm :)) iğne falan kullandın mı? Kaçıncı gün bugün?
Teşekkür ederim canim hala inanamiyorum.
Bugün 14cu gunum aslında, catlatma iğnesi kullanmadım. Sabah kan vermeye gideceğim insallah.
Canimm sanki bu test te var gibi gecikti mi adetin Ayy heyecan yaptımKizlar shoyle daha yakindan yukledim.
Canım Bugün falan galiba adet gunum, ovulasyon testinde 7-8de pik yapıp ayın 9da siliklesmisti. Ben de en son 9na göre hesapliyordum. Bu sabah erken gebelik testi de yaptım o hemen pozitif çıktı. Birazdan kan vermeye gideceğim Insallah.Canimm sanki bu test te var gibi gecikti mi adetin Ayy heyecan yaptım
Canimm yaa erken testin fotosunu da atsana kesin vardı o zaman bende öyle yapmıştım erken de çıkınca kana kosmustum 11 çıkmıştı sonuç bakalım senin kaç çıktı merakla bekliyoruz :))Canım Bugün falan galiba adet gunum, ovulasyon testinde 7-8de pik yapıp ayın 9da siliklesmisti. Ben de en son 9na göre hesapliyordum. Bu sabah erken gebelik testi de yaptım o hemen pozitif çıktı. Birazdan kan vermeye gideceğim Insallah.
Eve varınca bilgisayardan atarım canım, şimdi eve geciyomCanimm yaa erken testin fotosunu da atsana kesin vardı o zaman bende öyle yapmıştım erken de çıkınca kana kosmustum 11 çıkmıştı sonuç bakalım senin kaç çıktı merakla bekliyoruz :))
Tamm canım. Kanı yeni mi verdinEve varınca bilgisayardan atarım canım, şimdi eve geciyom