-
- Konu Sahibi selinaagca
Ben erken gebelik testi yaptım negatif geldi. O yüzden umudu kestim ağrılı bir şekilde kanama başladı pihtili olunca şüphelendim doktor adet tarihin dedi önce. Kanamanın 2. Günü tekrar deneyeceğim diye hormon verdim sağlık ocağında prolaktin mi ne yüksek çıktı süt hormonuymus hemen hgc istedi doktor ve progestan başla dedi. Hgc 30 çıktı. Pihtidan şüphelenip Hormon vermesem adet sanacaktim. Yani idrar negatif ciksada umut varmış. 2 gün sonra tekrar test verdim 38 çıktı. Şimdi sabah tekrar test vereceğim yazarım yine değer artışı az olduğu için doktor düşük muhtemel dedi bakalım. İdrar testine güvenip üzülmeyin benim gibi.Sağlıkla seninle olsun meleğin inşallah canımmm benim yaa :) sen test yaptım negatif geldi demiştin ne saman öğrendin peki benim hala regl gelmedi de
İnşallah güzel haberler alırsın , bilmiyorum ben adet günü kaset test yaptım negatifti ama çatlama üzerinden 14 gün geçmişti artık öyle olunca bıraktım progesteronu 3gün oldu gelen giden yok bekliyorum hala regli kan veremedim tahlil tatildeyimBu arada kanamam da progestandan sonra durdu umutlandim çok belkide yerlesme kanamasını ben fazla gördüm diye sabah belli olacak artık.
Belki geç döllenmedir. 3 gün mü geçti? Pcos var mıydı sende canım unuttumİnşallah güzel haberler alırsın , bilmiyorum ben adet günü kaset test yaptım negatifti ama çatlama üzerinden 14 gün geçmişti artık öyle olunca bıraktım progesteronu 3gün oldu gelen giden yok bekliyorum hala regli kan veremedim tahlil tatildeyim
Geç döllenme olduğunu sanmıyorum çünkü yumurta çatlqdığı gün üzerinden 13 gün geçmişti adet günümde benim pcos yok canımBelki geç döllenmedir. 3 gün mü geçti? Pcos var mıydı sende canım unuttum
Anladım canım, bakalım regl olana kadar her zaman umut vardırGeç döllenme olduğunu sanmıyorum çünkü yumurta çatlqdığı gün üzerinden 13 gün geçmişti adet günümde benim pcos yok canım
Sen yinede bırakma ben kanamaya rağmen bırakmadım bugün değerim 76 çıktı çok şükür tutunuyor bugünde güzel haber aldık 2 gün sonrada düzenli artık olursa tamam diyor doktorİnşallah güzel haberler alırsın , bilmiyorum ben adet günü kaset test yaptım negatifti ama çatlama üzerinden 14 gün geçmişti artık öyle olunca bıraktım progesteronu 3gün oldu gelen giden yok bekliyorum hala regli kan veremedim tahlil tatildeyim
Kuzum sen ovitrelle oldun dimi çatlatma iğnesiSen yinede bırakma ben kanamaya rağmen bırakmadım bugün değerim 76 çıktı çok şükür tutunuyor bugünde güzel haber aldık 2 gün sonrada düzenli artık olursa tamam diyor doktor
Ay keşke ama hiç umudum yok canım benim ya olup Hsg çektirmeyi bekliyorum anlamadımAnladım canım, bakalım regl olana kadar her zaman umut vardır)
Çooookkk mutlu oldum :))))Sen yinede bırakma ben kanamaya rağmen bırakmadım bugün değerim 76 çıktı çok şükür tutunuyor bugünde güzel haber aldık 2 gün sonrada düzenli artık olursa tamam diyor doktor
sağlıkla ilerlesin inşallah canım hangi gün iğne olmuştun kacıncı gün pozitifi gördünSen yinede bırakma ben kanamaya rağmen bırakmadım bugün değerim 76 çıktı çok şükür tutunuyor bugünde güzel haber aldık 2 gün sonrada düzenli artık olursa tamam diyor doktor
Galiba ben de elendim sabahtan hafif pembe akıntı başladı yerleşme diye ümitlendim ama şimdi kahverengi akıntı geldi devamı da adet zaten hem de adete daha 6 gün vardı bu ay da nasip değilmişArkadaşlar ben elendim size başarılar kanamam geldi nasip diğer aylara inşallahvenüscüm inşallah güzelce kalbine göre sağlıkla tutunsun meleğin sana bize de dua ettt
Kuzum daha zamanı var belki lekelenme olup biter ya bi takip etGaliba ben de elendim sabahtan hafif pembe akıntı başladı yerleşme diye ümitlendim ama şimdi kahverengi akıntı geldi devamı da adet zaten hem de adete daha 6 gün vardı bu ay da nasip değilmiş
Bilmiyorum ki canım bi umut yerleşmemi acaba diyorum da hayırlısı olsun inşallahKuzum daha zamanı var belki lekelenme olup biter ya bi takip et
Geç döllenme pcos la ilgili değil birtek rahme inmesi uzun sürmüş olabilir benim 16. Gün kanama oldu da öğrendim bir kan ver sen 17. GünGeç döllenme olduğunu sanmıyorum çünkü yumurta çatlqdığı gün üzerinden 13 gün geçmişti adet günümde benim pcos yok canım
Canım nasılsın durumlar nedirBilmiyorum ki canım bi umut yerleşmemi acaba diyorum da hayırlısı olsun inşallah
Hala sadece peçeteyle silince ara ara pembemsi şeffaf bi renk akıntı var ya ümitlenmek de istemiyorum ama kafam allak bullak yarın test yapayım diyorumCanım nasılsın durumlar nedir