-
- Konu Sahibi selinaagca
Bugün kesin bi şekilde ben de elendim canım kanamam başladıCanım nasılsın durumlar nedir
Merhaba mesajınızı gördümde sormak istedim beta değerleriniz nasıldı benimde sizin gibi şüpheli durumum varYok pozitif çıkmıştı beta 2 günde 2 katı artmıyordu sonra kanama falan başladı dış gebelik tanısı kondu. Hiç korkulacak bi yan etkisi yok strese girmeyin normal iğne gibi ben bi yan etkisini görmedim hafif ağrı oluyor sadece
105 175 599 424 547 369 241 250 hep bu şekilde iniş çıkış oldu zaten betadan kesin dış gebelik dendi canım seninki nasılMerhaba mesajınızı gördümde sormak istedim beta değerleriniz nasıldı benimde sizin gibi şüpheli durumum var
Benim iniş olmadı ama yavaş artıyor ayın 6 sında 627 , 8inde 1103105 175 599 424 547 369 241 250 hep bu şekilde iniş çıkış oldu zaten betadan kesin dış gebelik dendi canım seninki nasıl
İniş çıkış olunca dış gebelikten şüpheleniyor yavaş artınca nasıl oluyor bilmiyorum belki de sağlıklıdır içinizi ferah tutun inşallah yarın keseyi görürsünüz canımYarın doktora gideceğim inşallah keseyi yerinde görebilirim
Allah razı olsun canım inşallahİniş çıkış olunca dış gebelikten şüpheleniyor yavaş artınca nasıl oluyor bilmiyorum belki de sağlıklıdır içinizi ferah tutun inşallah yarın keseyi görürsünüz canım
Banada güzel haberlerini ver inşallah canımAllah razı olsun canım inşallah
Cok gecmis olsun umarim cabuk atlatirsiniz normale donersiniz.Kizlar bugün test verdim tekrar değerim 83 e düştü doktor düşük başlıyor dedi. Çok heveslenmistim oysa 4 keredir değerlerim artiyordu ama bugün düştü geriye. Kanamayi bekleyecekmisim
Geçmiş olsun bitanem Allah tan Ümit kesilmez umarım hızlıca atlatırsın pes etmek yokKizlar bugün test verdim tekrar değerim 83 e düştü doktor düşük başlıyor dedi. Çok heveslenmistim oysa 4 keredir değerlerim artiyordu ama bugün düştü geriye. Kanamayi bekleyecekmisim
Sende durumlar ne canım :))Cok gecmis olsun umarim cabuk atlatirsiniz normale donersiniz.
İyi bari canım tıkanıklık kalmamış. Sevindim :))Sende durumlar ne canım :))
Testler bozuk canım diğerleri negatif çıkıyor bu marka yalancı pozitif veriyor. Sanırım sahte test satın almışım salı günü regl günümCanım mesajını gördüm yeniii su an durum neee ay hadi güzel haber ver
Yarın yaparım yine test, her sabah yapiyorum ama alıskanlıktan yani bi beklentim yok. Yok duphaston kullanmiyorum canim femara kullanmistim bu ay bi tek. Ay boyunca göğüslerim çok ağrıdı ve şu an patlayacak gibiler. Ne olacaksa olsun şu ağrı bitsin ya :/Benim kaset test son 3 gün kalaya kadar hep pozitif vermişti sonra erken gebelik yapmıştım onda negatif çıkınca anlamıştım ben :/ neyse güzel haberler alırsın inşallah.. duphaston kullanıyorsan beklenen adette gelmiyor pek benim 3.gün gelmişti sen yine bat günü test yap canım
duphaston kullanmıyorsan gogus ağrısı belırtı olabılır belkı ay hadi inşallah yaaaaYarın yaparım yine test, her sabah yapiyorum ama alıskanlıktan yani bi beklentim yok. Yok duphaston kullanmiyorum canim femara kullanmistim bu ay bi tek. Ay boyunca göğüslerim çok ağrıdı ve şu an patlayacak gibiler. Ne olacaksa olsun şu ağrı bitsin ya :/
Benim hep ağrır regl öncesi 1 hafta kala falan başlar bu ay sanırım femara sebebiyle adetim biter bitmez başladı ve şu an yürürken bile ağrıyorlar, mahvoldum yaduphaston kullanmıyorsan gogus ağrısı belırtı olabılır belkı ay hadi inşallah yaaaa