- 17 Mart 2012
- 5.067
- 1.386
-
- Konu Sahibi selinaagca
Ay valla ya. Hayatı ihtimaller üzerine yaşamak ne zor. Ağır kaldırırken çekiniyorum, alkol , ilaç tüketmiyorum ya varsa diye. Zor bacımVallahi bitsin artıkpazartesi kan vericem 2 gün kala o zaman netleşir bende tatile giderim yani ona göre hareket edecez kardeşim bu bebelerde ne nazlı çıktı yaaaa
Ben bugün kan verdim ignenin 14.günü maalesef negatifmrb kızlar test yapan var mı
Ne kadar zamandır deniyorsunuz?Ben bugün kan verdim ignenin 14.günü maalesef negatif
6 aydir ilk defa bu ay femara + igne tedavisi uyguladim pcos var esimde bir sorun yok. Bakalim bu ay bir tedavi uygulamayalim hsg sanirim cekilecek. Sonrasinda tekrar ilac tedavisi sanirimNe kadar zamandır deniyorsunuz?
Anladim. Hayirlisiyla gelsin bebisiniz insallah6 aydir ilk defa bu ay femara + igne tedavisi uyguladim pcos var esimde bir sorun yok. Bakalim bu ay bir tedavi uygulamayalim hsg sanirim cekilecek. Sonrasinda tekrar ilac tedavisi sanirim
Yok canım henüz vermedim regle 2 gün var tatil yerine aile ziyaretine gideceğimiz için regli beklemeye karar verdim benAnladim. Hayirlisiyla gelsin bebisiniz insallah
Tamamdır. Haber ver bana da merak ederim :)Yok canım henüz vermedim regle 2 gün var tatil yerine aile ziyaretine gideceğimiz için regli beklemeye karar verdim ben
Tamamdır tabiyyyykiii :)))Tamamdır. Haber ver bana da merak ederim :)
Hadi bakalım hayırlısı :)))Evet aşkım bu pik olmuş pik sonrası 24-36 sa ilişki
Malesef kanama başladı ama parça parça olduğu için doktor düşük olabilir dedi bugün tahlil verdim yarın sonuç alacağımVenüs bir gelişme var mı canım
Canııım çok geçmiş olsunMalesef kanama başladı ama parça parça olduğu için doktor düşük olabilir dedi bugün tahlil verdim yarın sonuç alacağım
Hgc değerim 32 çıktı yarın tekrar test vereceğim progestan verdi doktor ama kanamam azda olsa devam ediyor bakalım süreç konuusnda haber veririm kizlarMalesef kanama başladı ama parça parça olduğu için doktor düşük olabilir dedi bugün tahlil verdim yarın sonuç alacağım
Ay bir yandan sevindim bir yandan endişelendim inşallah meleğin sana tutunur canııımmm benim hayırlı haberlerHgc değerim 32 çıktı yarın tekrar test vereceğim progestan verdi doktor ama kanamam azda olsa devam ediyor bakalım süreç konuusnda haber veririm kizlar
Kizlar tekrar test veedim bugun 38.63 çıktı kanamam azaldı progestan işe yaradı galiba çok stres yaptım 2 gün sonra tekrar test yapılacak şimdi dua edin benim için lütfen 4 düşükten sonra evladima kavusayimAy bir yandan sevindim bir yandan endişelendim inşallah meleğin sana tutunur canııımmm benim hayırlı haberler
Sağlıkla seninle olsun meleğin inşallah canımmm benim yaa :) sen test yaptım negatif geldi demiştin ne saman öğrendin peki benim hala regl gelmedi deKizlar tekrar test veedim bugun 38.63 çıktı kanamam azaldı progestan işe yaradı galiba çok stres yaptım 2 gün sonra tekrar test yapılacak şimdi dua edin benim için lütfen 4 düşükten sonra evladima kavusayim