- Konu Sahibi selinaagca
Malesef aynen öyle ben yanaşıyorum o yanaşmıyor o da beni sinir ediyor konuşmuyorum şuan kendisiyleİnşallah sen de. İnsan biraz vicdan azabı çekiyor bu günleri de kaçırınca di mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef aynen öyle ben yanaşıyorum o yanaşmıyor o da beni sinir ediyor konuşmuyorum şuan kendisiyleİnşallah sen de. İnsan biraz vicdan azabı çekiyor bu günleri de kaçırınca di mi ?
Tam da zamanlamalarına hayranım zatenMalesef aynen öyle ben yanaşıyorum o yanaşmıyor o da beni sinir ediyor konuşmuyorum şuan kendisiyle
Aynen öyle az önce mesaj attım dedim yemek yapcam evden cikicam diyo gitme işimiz var dedim ki sen gotunu dön yat dedim maazallah bı yerlerin falan şişer uykusuz kalma dedimTam da zamanlamalarına hayranım zaten
Ay hiç yanaşasım yok benim. Erkekler kapatılsın modundayımMalesef aynen öyle ben yanaşıyorum o yanaşmıyor o da beni sinir ediyor konuşmuyorum şuan kendisiyle
Bende ayni moddayim . Kafasına kese kağıdı geçirip sesini kesip işini halletsin dönsün trip atıp yatsınlar ne ugrastiriyolar bizi ya . Yanaşma deki soyun işini yap sonra gene kusAy hiç yanaşasım yok benim. Erkekler kapatılsın modundayım
Hhhaahahahh cidden tam doğru mod bu yaaa küserse küssünBende ayni moddayim . Kafasına kese kağıdı geçirip sesini kesip işini halletsin dönsün trip atıp yatsınlar ne ugrastiriyolar bizi ya . Yanaşma deki soyun işini yap sonra gene kus
Dimi yaHhhaahahahh cidden tam doğru mod bu yaaa küserse küssün
Onu bile akıl edemeyecek kadar ilkeller ama malsfBende ayni moddayim . Kafasına kese kağıdı geçirip sesini kesip işini halletsin dönsün trip atıp yatsınlar ne ugrastiriyolar bizi ya . Yanaşma deki soyun işini yap sonra gene kus
Yapacak bir şeyimiz yok maalesef biz onlar kadar umursamaz olamıyoruzOnu bile akıl edemeyecek kadar ilkeller ama malsf
Öyle. Ya birşey sorucam. Ovulasyon testi yumurta kaç mm iken koyulaşır acaba? Yumurtam 22 mm ve koyu çıkmadı. Bugün değerlendiririz ama boşa gitmesini istemiyorumYapacak bir şeyimiz yok maalesef biz onlar kadar umursamaz olamıyoruz
Valla ben testten hiç anlamıyorum ki ama sen gününü değerlendir ya tutarsaÖyle. Ya birşey sorucam. Ovulasyon testi yumurta kaç mm iken koyulaşır acaba? Yumurtam 22 mm ve koyu çıkmadı. Bugün değerlendiririz ama boşa gitmesini istemiyorum
Aşkım ovulasyonın yumurtayla alakası yok çatlamayla alakası var LH hormonunu ölçer pik yaptığı gün 24-36 sa sonra öatlayacak demektirÖyle. Ya birşey sorucam. Ovulasyon testi yumurta kaç mm iken koyulaşır acaba? Yumurtam 22 mm ve koyu çıkmadı. Bugün değerlendiririz ama boşa gitmesini istemiyorum
Yani mantıken bu yumurtanın 24-36 saat arasında çatlaması lazım 22 mm sol 23 mm sağ çünkü, yani şu aralar pik çıkmalı yoksa kiste döner diye korkuyorum ya ne zor işmiş . Gerçi 1 bardak çay içmiştim test öncesi silik çıktı . Aksam yine yapayım bari. Çatlar umarımAşkım ovulasyonın yumurtayla alakası yok çatlamayla alakası var LH hormonunu ölçer pik yaptığı gün 24-36 sa sonra öatlayacak demektir
Yok valla ısrarla 2 doktor da iğne vermedi.. havuç yiyeyim bari. Akşam yine tekrarlicamAslında benim doktorum o ihtimali gözeterek iğne yaptırmamı istedi, o yumurtayı çatlatan LH hormonu zaten git gide büyümemesi adına , sen 2 saat öncesine kadar bir şey içme öyle bir yap canım belki yakındır Ovulasyon tam silik değilse
Vardır bi bildikleri kuzum demek kiYok valla ısrarla 2 doktor da iğne vermedi.. havuç yiyeyim bari. Akşam yine tekrarlicam
12. Günden sonra bitiyor diyorlar ama bilemedim canımBu iğne etkisi ne zaman bitecek artık ya 12gün oldu bugün 3 güne adet olucam ben öffff
Vallahi bitsin artık pazartesi kan vericem 2 gün kala o zaman netleşir bende tatile giderim yani ona göre hareket edecez kardeşim bu bebelerde ne nazlı çıktı yaaaa12. Günden sonra bitiyor diyorlar ama bilemedim canım