- Konu Sahibi Sevgidolusnm
-
ben 5 gün sabah akşam kullandımBu arada femarayı 10 gün kullanan var mı aranızda?Bana 10 gün kullan sonra gel gerekirse 5 gün daha uzatacağım dedi doktorum.
Canim sen femarayla gebe kaldinmiKimse yok mu? Bu ilaçla tedavisi başlayan..
Bende adetimin 3. Günü basliyacam bana yardımcı olurmusunben femara kullandım şu an 8 aylık hamileyim
Ben daha almadım ama durumum var şükür olmayanlara inşallah ulaşırArkadaşlar bende femara ile hamile kalanlardanim çok şükür elimde femara var ihtiyaç sahibi birine ücretsiz gonderebilirim. Ama doktorunuz verdiyse kullanın lütfen kafanıza göre ilaç kullanmayın. Iyilik yapayım derken kötülük yapmak istemiyorum
Ilk kullanimdami kaldin canim bende kullaniyorumda merak ettim ilk defa kullaniyorum kullandiktan sonra nezaman doktora gittin bitaz anlatirmisin❤ben femara kullandım şu an 8 aylık hamileyim
Evt lütfen bizede yardımcı ol hani bunu yap bunu yapma dediğin şeyler varsaIlk kullanimdami kaldin canim bende kullaniyorumda merak ettim ilk defa kullaniyorum kullandiktan sonra nezaman doktora gittin bitaz anlatirmisin❤
Ben saatlerıne cok dıkkat ettım her ılac ıcın saat onemlıdır
ben femara kullandım şu an 8 aylık hamileyim
ilk kullanımda iğne ile birlikte işe yaramadı. benim yumurtlamam geç oluyordu 18. 19. günde. kendi kendime farklı şeylerde denedim. femarayı 3. kullanışımda o ay hem çok egzersiz yaptım hemde hayıt otu suyu içtim belki bunlarla birlikte toplu etkisi olmuştur. o ay iğne kullanmadım. gün aşırı ilişkiye dikkat ettim. ve evde ovülasyon takibi yaptım. 20 haziran son adet tarihimdi. ben doktora yumurta var mı çatlamış mı diye 8 temmuzda gittim yumurta yerinde yoktu. 6-7 temmuz gibi döllendiğini düşünüyorum :)
Ayn ya yokmu yardımcı olucaklarDiğer hamile kalan femaracılarda daha girmiyo heralde
Millet gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?