- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- Konu Sahibi Sevgidolusnm
kızlar eğer kiloluysanız önce biraz zayıflamaya çalışın her şeyin başı kilo maesef.
Valla canım ben dal gibiyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar eğer kiloluysanız önce biraz zayıflamaya çalışın her şeyin başı kilo maesef.
Benim göbekten var kilom amakızlar eğer kiloluysanız önce biraz zayıflamaya çalışın her şeyin başı kilo maesef.
simit tipi yağlanma sanırım valla her türlü etkiliyorBenim göbekten var kilom ama![]()
Evt doktorum kilomla ilgili bişey demedi ama bende zayıflamak istiyorum belki kilodandir doyesimit tipi yağlanma sanırım valla her türlü etkiliyor![]()
Bende baslicam inşallah veririz..Bolgesel kilo bendede var ama doktor bunu soylemedi bana sorun olur diye
Ama bende buugn diyete başladım kendi kararımla
90ustu cokkadin hamile kalıyor ben saglik icin vericemBende baslicam inşallah veririz..
Benim kilom 67 bı göbek var canım senin istgaram hesabın varmı ordan da konusruz90ustu cokkadin hamile kalıyor ben saglik icin vericem
Hamilleik kısmet ve gercekten takmamak
Bende stres cok
Ayn öyle benimde çevremde var aşırı kilolu ama çocukları var kişiden kişiye değişiyor90ustu cokkadin hamile kalıyor ben saglik icin vericem
Hamilleik kısmet ve gercekten takmamak
Bende stres cok
ben instagram kullanmiyorum cnmBenim kilom 67 bı göbek var canım senin istgaram hesabın varmı ordan da konusruz
Anladım cnmben instagram kullanmiyorum cnm
ben instagram kullanmiyorum cnm
ben instagram kullanmiyorum cnm
Varmi gebelik kızlar
Ben femerayi adetin 2gunu gunde 1tane kullandim siz nasıl yaptınız
Bende adet olunca basliyacam 3. Günü başla dedi bana günde 2 tane 8. Günü gel dedi doktorum..Bana rahimflmi oncesi veri olmadi ayni 2.gun kullandim 10gun boyunca
ben adetin 2gunu günde tek kulandımBende adet olunca basliyacam 3. Günü başla dedi bana günde 2 tane 8. Günü gel dedi doktorum..
Varmi gebelik kızlar
Ben femerayi adetin 2gunu gunde 1tane kullandim siz nasıl yaptınız
ben adetin 2gunu günde tek kulandım
10gun filmsonrasi rahatbirakti
Ama.ben diger ay evde var kullanasim var suan1tuplerim acik feemerada etkili oyle deneyesim var bakalim