• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv 18-52-54 pozitif 6 ayda negatif oldum çok şükür.bundan sonra süreç nasıl olacak?

Sutlac777

Gül güzelliği diye bişey var🌹
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2024
563
309
18
Ağustos ayında rutin kontrolde hpv 18-52-54 pozitif çıktım.dunyam başıma yikilmisti.yasim 39.tek belirtim geçmeyen tekrarlayan vajinal enfeksiyonlarimdi.kolposkopi oldum ve temiz çıktı parça alınmadı.smear temiz çıktı.6 ay sonra test tekrar denildi.bu arada 2 doz gardasil aşımı oldum.sigara kullanmiyorum.hergun yeşil çay içtim.kullandigim ilaçları ekliyorum.d vitaminide içtim.ilaclari düzenli kullanmadim ama fayda etmiştir mutlaka. Probiyotik ve glutatyon resveratrol içeren takviye mutlaka kullanın bence..iki gün önce tekrar test verdim ve bugün çıktı hepsi negatif olmus.doktor 3 ay papil off adında fitil kullanmami onerdi ve korunun dedi testten önce sonuç için daha gitmedim ama kullanacağım bu fitili.burda hep takip ettim yorumları okudum yeri geldi çok üzüldüm ama geçiyor Allah'ın izniyle.bundan sonra nasıl bir süreç bekliyor beni.testi ne zaman tekrarlamaliyim.

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-12-20-04-42-845_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-02-12-20-04-42-845_com.android.chrome.webp
    19 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_2025-02-12-20-01-40-702_trendyol.com.webp
    Screenshot_2025-02-12-20-01-40-702_trendyol.com.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_2025-02-12-20-01-27-252_trendyol.com.webp
    Screenshot_2025-02-12-20-01-27-252_trendyol.com.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 48
  • Screenshot_2025-02-12-19-59-50-256_trendyol.com.webp
    Screenshot_2025-02-12-19-59-50-256_trendyol.com.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2025-02-12-19-59-05-379_trendyol.com.webp
    Screenshot_2025-02-12-19-59-05-379_trendyol.com.webp
    25 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2025-02-12-22-29-28-108_trendyol.com.webp
    Screenshot_2025-02-12-22-29-28-108_trendyol.com.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 47
Ağustos ayında rutin kontrolde hpv 18-52-54 pozitif çıktım.dunyam başıma yikilmisti.yasim 39.tek belirtim geçmeyen tekrarlayan vajinal enfeksiyonlarimdi.kolposkopi oldum ve temiz çıktı parça alınmadı.smear temiz çıktı.6 ay sonra test tekrar denildi.bu arada 2 doz gardasil aşımı oldum.sigara kullanmiyorum.hergun yeşil çay içtim.kullandigim ilaçları ekliyorum.d vitaminide içtim.ilaclari düzenli kullanmadim ama fayda etmiştir mutlaka. Probiyotik ve glutatyon resveratrol içeren takviye mutlaka kullanın bence..iki gün önce tekrar test verdim ve bugün çıktı hepsi negatif olmus.doktor 3 ay papil off adında fitil kullanmami onerdi ve korunun dedi testten önce sonuç için daha gitmedim ama kullanacağım bu fitili.burda hep takip ettim yorumları okudum yeri geldi çok üzüldüm ama geçiyor Allah'ın izniyle.bundan sonra nasıl bir süreç bekliyor beni.testi ne zaman tekrarlamaliyim.
Öncelikle çok çok geçmiş olaun inşallah tamamen kurtulmuşsundur🙏🏼

Merhaba bugün kontrole gittim ve smear hpv sonucum temiz geldi temizlenmişsin dedi.smear de hafif inflamasyon yazıyor oda önemli değil dedi.aslinda 5 yıl geçerli bu test ama kontrol için bir yıl sonra test tekrarlayacagim.dunde son doz gardasil aşımı oldum çok şükür.dilerim benim gibi bu süreci yaşayan herkes kurtulur bir an evvel.🌹🤲Allah'a şükür.

çok geçmiş olsun. Rabbim kalıcı şifalar versin, benimde sonuç kronik servist çıktı ve doktor fitil ve gardasil aşı verdi. Aşı konusunda çekincem var bi yan etkiler oluyormuş bazı kişilerde.

çok geçmiş olsun. Rabbim kalıcı şifalar versin, benimde sonuç kronik servist çıktı ve doktor fitil ve gardasil aşı verdi. Aşı konusunda çekincem var bi yan etkiler oluyormuş bazı kişilerde.
Sağolun sizede çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin🤲 bence asinizi olun ben bir yan etki yaşamadım çok hafif bir gün ağrı oldu oda çabuk geçti.ben önce yaptirmadigim için pişmanım.
Merhabalar gelmiş geçmiş olsun negatife dönmek için neler yaptınız biraz bahseder misiniz
Merhaba çok teşekkür ederim yukarda bahsettiğim gibi onun harici bişey yapmadım açıkçası. Bu takviyeleri kullandım ekledigim resimlerdeki.asimi oldum yeşil çay içtim hergun.sigara kullanmıyorum. beslenmeme çok dikkat etmedim ama bitki çayları içtim genelde.Rabbim sizede şifalar versin

Sağolun sizede çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin🤲 bence asinizi olun ben bir yan etki yaşamadım çok hafif bir gün ağrı oldu oda çabuk geçti.ben önce yaptirmadigim için pişmanım.

Merhaba çok teşekkür ederim yukarda bahsettiğim gibi onun harici bişey yapmadım açıkçası. Bu takviyeleri kullandım ekledigim resimlerdeki.asimi oldum yeşil çay içtim hergun.sigara kullanmıyorum. beslenmeme çok dikkat etmedim ama bitki çayları içtim genelde.Rabbim sizede şifalar versin
Teşekkür ederim . İnşaallah bende sorunsuz bir şekilde aşımı olurum:KK68:

Back
X