- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.752
- 548
- 38
- Konu Sahibi Sevgidolusnm
-
amim ben rahim filminden once kullandım olmadi doktor rahimfikminden sonra kendin 4ay dene ilaç vermicem dedi hafif tikaniklik vardı actim olurdediBende beklemedeyim canım
Adetin 3.günü başladım sabah akşam günde 2 tane kullandım doktor öyle dedi
İnşallah hamile kalmamıza vesile olur
bende igne etkisi 10gun sürmüştüCanım sen iğneden sonra ovulasyon testine devam ettin mi? Ben hergün yapıyorumda iğnenin etkisi ne kadar sürecek diye bakıyorum
amim ben rahim filminden once kullandım olmadi doktor rahimfikminden sonra kendin 4ay dene ilaç vermicem dedi hafif tikaniklik vardı actim olurdedi
Ama femera etkili ilâç neden kullanmimki hem kaliteli yumurta urettiriyor diye dusundum 2gun yine başlarım gunde1tane zaten ovu testinde piki gorunce birakirim
Doktor rahim filminden sonra 4ay kendin dene dedi gelme 4ay dedi ama femerayla kaliteli yumurta oluyor evdede var adetin 2gunu 10gun kullanmistim yine aynisini yapacamYani doktora gitmeden kendin mi kullanacaksın olurmu ki öyleben ilk defa başladım çok olumlu yorumlar okudum femara hakkında ...benim bugün 9.gündü ovulasyon testimde bugün T çizgisi silikti biraz yani bariz diğerlerine göre fark var bu durumda iğnenin etkisi geçti mi demek oluyo? Sen ne durumdasın şimdi?
Doktor rahim filminden sonra 4ay kendin dene dedi gelme 4ay dedi ama femerayla kaliteli yumurta oluyor evdede var adetin 2gunu 10gun kullanmistim yine aynisini yapacam
Ben mm leri bilmiyorum ben. Kendim ovu bakarkan gordum ama kac mm oluyor bilmiyorum 18 22 arasi catliyor biliyorumDasmeer ya canım bide ben şeyi merak ediyorum benim yumurtamın boyutu 21 mm olduğu günde ovu test çok silikti
Ben pik olur diye umuyodum
21 mm'de sonuçta çatlamaya yakın bi değer değil mi niye o gün pik olmadı anlamadım
İşin tuhafı o günün ertesi sabahında da hala çok silikti hani en azından koyulaşma olması gerekirdi neticede ertesi gün yum biraz daha büyüyodu . Bu durum çok garibime gitti
doktor 4ay kendikendjne dneicen dedi ama feemra cokerkili ben femera kullancmBen mm leri bilmiyorum ben. Kendim ovu bakarkan gordum ama kac mm oluyor bilmiyorum 18 22 arasi catliyor biliyorum
Bende doktor kontrolunde gordum ama femerayi buay kullancm ovuile takip etcem pik olunca birakcm
doktor 4ay kendikendjne dneicen dedi ama feemra cokerkili ben femera kullancm
Baksana rahimfilminde snein tupler acikmiydi
Ben mm leri bilmiyorum ben. Kendim ovu bakarkan gordum ama kac mm oluyor bilmiyorum 18 22 arasi catliyor biliyorum
Bende doktor kontrolunde gordum ama femerayi buay kullancm ovuile takip etcem pik olunca birakcm
bana dediki hafif tikaniklik vardi actik dedi ama hafif tıkanıklık acaba speemin yumurtayla bulaşmasına engelmiudi bilemedimEvet canım çok şükür açık tüplerim 5,5 ay geçti hsg üzerinden ama nasip işte vakit gelmedikçe olmuyoseninki nasıl çıktı?
Kullanmicam sonucta bneim yumurtam çatlıyor normaldede klomenle gereksiz buyume varmis ama feemera gereksiz büyütmuyorEvet canım 18-22 arası çatlıyomuş
Ben 21 mm'de neden pik göremediğime şaşırdım sonuçta çatlamaya yakın bi değer
Sen bu ay kendin femara kullanırsan iğne kullanmican o zaman dimi
oyle denicem benim normalde yumurtam büyürken agrili buyuyr bnehep hisseidyirum femera ile büyürken agri cok hissetmiyorumKullanmicam sonucta bneim yumurtam çatlıyor normaldede klomenle gereksiz buyume varmis ama feemera gereksiz büyütmuyor
Kullanmicam sonucta bneim yumurtam çatlıyor normaldede klomenle gereksiz buyume varmis ama feemera gereksiz büyütmuyor
Amin aynen faydaliBu femarayı bende çok sevdim:) nâmı dillere yayılmışinşallah faydasını bizde görürüz
Canim gittinmi sonuç ne oldu bende kullanıyorum da bi türlü sonuç alamıyorum yumurtalarım büyümüyorben 5 gün sabah akşam kullandım
Femara ile yumurtam oluştu 1 tanesi olgunlaştıCanim gittinmi sonuç ne oldu bende kullanıyorum da bi türlü sonuç alamıyorum yumurtalarım büyümüyor
femara da ihtimal cok dusuk. klomen cok benzer bir ilac ama ikiz gebelik etkisi epey yuksek.Kizlar merhaba...femara klomen gbi ikiz gebelik ihtimali oluşturan bı ilaç mi
Tebrikler herşey normal mi nasılFemara ile yumurtam oluştu 1 tanesi olgunlaştı
Çatlatma iğnesi oldum ve hamile kaldım
Bebek doğdu şimdi 25 günlük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?