- Konu Sahibi Sevgidolusnm
-
Evet canım pko var hem de ileri yumurtalık tembelliği. Lh olması gerekenin 3 katı. Ama pholicaps dengeledi diye düşünüyorum çünkü femara kullanmadan sadece pholicaps le yumurta büyüyüp çatladıİnofolıc ıle hemen hemen aynı fıyata gelıyor peki pco falan varmı sızde
Klomen bende de işe yaramamiştı canım ama bazılarında da o daha etkili vücutla alakalı ya herkesin yapısı farklı diye herhalde . Rabbim hayirlisı ile seninde kucağını doldursun insallahEvet daha önce 1 yıl önce klomen denemiştim olmamıştı
Amin canım insallah darısı da sizlere olsun insallah hayırlısı ile tez vakitteİnşallah çok teşekkürler Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin bebeğini
Çok şükür abla şimdilik normal gidiyor yarın keseyi görmeye gideceğiz ama hep bir tedirginlik var içimde korkuyorum birşeyler ters gidecek diyenapıyon canım nasıl gidiyor hamilelik?
Yani öyle gerçekten asla aksamaz 28 günde bir olurum saat gibi yani Ama 15 ay boyunca olmadı doktor sebepsiz infertilite diyip durdu daha önce bir kere gebe kaldım nasıl oluyor o dedim sebebi yok gebe kalamamanın diyordu bana göre sebepsiz diye birşey yok vakti zamanı var diyordum çok şükür vakti geldi gemekkiAdetin düzenliyken hamıle kalamayıp ılacla hamıle kalman cok ılıgınc ya ben yumurtam catlamıyor da hamıle kalamıyorum dıye dusunuyordum pcoluum bende
Benım inofolic ile yumurtam catlıyormu bılmem ama duzenlı adet oldum ıkı uc aydır heralde buyuyup catlıyordur dımıEvet canım pko var hem de ileri yumurtalık tembelliği. Lh olması gerekenin 3 katı. Ama pholicaps dengeledi diye düşünüyorum çünkü femara kullanmadan sadece pholicaps le yumurta büyüyüp çatladı
Sagsaglım kucagına al bızede dua et ınsallah canımYani öyle gerçekten asla aksamaz 28 günde bir olurum saat gibi yani Ama 15 ay boyunca olmadı doktor sebepsiz infertilite diyip durdu daha önce bir kere gebe kaldım nasıl oluyor o dedim sebebi yok gebe kalamamanın diyordu bana göre sebepsiz diye birşey yok vakti zamanı var diyordum çok şükür vakti geldi gemekki
Çatlamıştır büyük ihtimalle daha önce bi Adet düzensizliği varsa ve inofolic kullandığın süreçte düzeldiyseBenım inofolic ile yumurtam catlıyormu bılmem ama duzenlı adet oldum ıkı uc aydır heralde buyuyup catlıyordur dımı
Evet vardı ınofolıc ve glifor beraber adetım duzeldı hangısı duzelttı bılemıyorum tabıÇatlamıştır büyük ihtimalle daha önce bi Adet düzensizliği varsa ve inofolic kullandığın süreçte düzeldiyse
Amin insallah Canım ALLAH razi olsun herzaman dualarımdasınız bugün keseyi gördük çok şükür sizler hep aklimdasiniz hayırlısı ile rabbim sizlere tez zamanda bu güzel duyguları yaşatsın insallahSagsaglım kucagına al bızede dua et ınsallah canım
Amin inşallahAmin insallah Canım ALLAH razi olsun herzaman dualarımdasınız bugün keseyi gördük çok şükür sizler hep aklimdasiniz hayırlısı ile rabbim sizlere tez zamanda bu güzel duyguları yaşatsın insallah
Saol kuzum bnım inş umudum yok amaKlomen bende de işe yaramamiştı canım ama bazılarında da o daha etkili vücutla alakalı ya herkesin yapısı farklı diye herhalde . Rabbim hayirlisı ile seninde kucağını doldursun insallah
İnşallah öyle deme umudunu asla kaybetme bence dualarımdasınızSaol kuzum bnım inş umudum yok ama
Hamilesin cnm gözün aydın hayırlı olsun rabbim kucaklayıp sevdirmeyi nasip etsin iğnenin kaçıncı günüMERHABA BEN BİR KAÇ KERE FEMARA KULLANDIM YUMURTALAMA OLDU AMA GEBELİK GERÇEKLEŞMEDİ. BU AY DA FEMARA KULLANDIM ADET 2 GÜN GECİKTİ SİZCE HAMİLEMİYİM ?
femara reçeli olarak satılıyor mu ? yoksa ücretli mi aldınızYok canım adetlerim düzenlidir hiç şaşmaz 28 günde bir olurum. 15 ay önce düşük yapıp kürtaj olmuştum klomen filan kullandım ise yaramadı doktorumu değiştirdim ve hemen femaraya başladı ilk aydan hamile kaldım çok şükür 15 ay bekledim.. Şuan daha yeni hamileyim darısı da sizlere olsun insallah hayırlısı ile
ücretli canım.. biraz pahallı ama reçetesiz alınıyorfemara reçeli olarak satılıyor mu ? yoksa ücretli mi aldınız
içinde kaç tane var . aşılama ya da yumurta takibi düşünüyorum bu ilaçtan bahsetti bir arkadaş . klomen ile farkı var mı ?ücretli canım.. biraz pahallı ama reçetesiz alınıyor
Benim gittiğim doktor.. Hastanenin yanındaki eczaneyle anlaşmalıydı kutunun içinden 5 tane satıolar 40 tl sanrm yanlış hatırlamıosam.. Kutusu 150 muydu neydiiçinde kaç tane var . aşılama ya da yumurta takibi düşünüyorum bu ilaçtan bahsetti bir arkadaş . klomen ile farkı var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?