Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Şimdi doktordan geldim anlattım durumu gebelik oluşmuş ama tutunamamış yüksek ihtimalle düşük gibi dedi. Zaten çok parça gelmişti ilk gün ama emin olamadım ben. Çok küçük olduğu için beklemeye gerek yokmuş. Yine yumurta var 4 tane. Bakalım bu ay ne olur

4 yumurta iyi evet kimyasal olmuş demekki benim de şuan çatlayan 2 yumurtam çalış çalış nereye kadar diyen bir kocam var

4 yumurta iyi evet kimyasal olmuş demekki benim de şuan çatlayan 2 yumurtam çalış çalış nereye kadar diyen bir kocam var
Ya ben çok temizlik yaptım bütün perdeleri yıkadım astım. Biraz kendim kaşındım galiba. Benimki de temizlik yaptım diye kızıyor inşallah bu ay olur ikimizin de biter bu çilemiz

Kızlarrr çatlatma iğnesi vuruldum biraz önce koldan. Ve şimdi forumlarda göbekten daha etkili olduğu söyleniyor

Kızlarrr çatlatma iğnesi vuruldum biraz önce koldan. Ve şimdi forumlarda göbekten daha etkili olduğu söyleniyor
Canım ben hiç çatlatma iğnesi vurulmadım ben de göbekten daha etkili diye biliyorum ama etki edecekse koldan da eder bence canını sıkma. Rabbim gönlüne göre versin

merhaba ben araniza yeni katıldım 6 aylık evliyim çocuk istyr yaşımız var zaman geçemeden olsun istyrm doktor gittim herhangi bir sorun yok dedi klomen yazdı onu kullandm hunde 1 tane 5 gün dün bitti şimdi ne yapacam bilmiyrm doktor adet olmazsan gel dedi ilişkiye 'ne zaman girmem gerekiyr bişey demedi 'ne yapmalıyım sizce bilgisi olan

Bence doktorunu değiştir. Yumurta takibi için çağırması gerekiyor. Kan tahlillerini istedi mi öncesinde. Bir de yaş varsa ekstra vitamin mineral takviyesine ihtiyacınız olabilir karı koca. B vitamini kompleksleri yumurta gelişimi için çok faydalı özellikle içinde inozitol olanlar. Nerde yaşıyorsun belki iyi bir doktor tavsiye eden olur. Çünkü yumurta takibi yapılması gerekiyor gerçi daha yeni evli sayılırsın ama yine de çocuk isteği varsa düzenli takip gerekiyor. Adetin ilk gününden itibaren say 12. ve 18 ci günler arasında iki günde bir ilişki faydalı olabilir

doktor hicbir şey demedi geldi diye sadece 'ne zaman gelim dedim adet olmazsa gel dedi o zaman pazartsei gdlim kontrole 'ne var 'ne yok bakan çünkü ben bişey bilmiyrm 'ne yapmam gerekiyor diye sizde çok tesekur ederim verdgnz bilgiler için allah razı olsun

Rica ederim faydalı olduysam be mutlu. Ben de doktor değişikliği yaptım yumurtalık tembelliği varmış ilk gittiğim doktor hiç tahlil yapmadan klomen verdi 3 ay kullandım hiçbir işe yaramadı. Sonra başka bir doktora gittim önce kan tahlillerimi istedi yumurtalık tembelliği yüksek düzeydeymiş klomen hiçbir işe yaramaz sende dedi femara verdi bir de yanında pholicaps diye bir ilaç verdi daha ilk kullanımda 3 yumurta gelişti geçen ay. Ama gebelik olmadı. Dün kontrole gittim yine aynı iki ilacı kullandım bir de folik asit kullanıyorum tabi. 4 yumurta var bu ay da. Diyeceğim şu ki kan tahlilleri çok önemli zaman kaybetmemek için. Ona göre ilaç veriyorlar çünkü. O yüzden daha ilgili bir doktor bulmanızı tavsiye ederim. Ben 4 ay kaybettim siz de yaşamayın. Bahsettiğim ilaç biraz pahalı bir fe her eczanede bulunmuyor ben zor buldum bu ay. Ama folik asitle birlikte kullanıldığında doğurganlığı çok arttırıyor. Baya araştırdım internette. Bulabilirseniz tavsiye ederim benim pholicaps+folik asit le çok kaliteli yumurtalarım gelişti.

kizlar siz femarayi günde kac defa kullaniyorsunuz ? hep günde bir defa diye okuyorum ben ama dr bana günde 2 defa sabah aksam dedi anlayamadim

femarayla yumurtaniz kacinci günde catladi ?

Kızlar ovitteral iğne kullanan vr mı? 36 saat sonra ilişki dedi doktor ama 38 saat sonra oldu olmaz mı bilemedm

Seninki yerleşme kanaması olabilir 1 hafta kala olduysan. Normal adetin gibi yoğun kanama yoksa öyledir muhtemelen
Yok malesef ah keşk yerleşme kanamasi olsaydi ama normal adet gördüm ve adetim herzamankinden koyuydu siyahtı hatta neden başıma bunlar geliyo anlamiyorum 1 hafta önceden adet oldum adetim notmalden siyah bilemiyorum cok yoruldum bu yol cok yorucu cok yipratici diyer arkadaşlara allah kolaylik versin sabır gerekiyo insan çok yoruluyo yıkılıyo inşallah sonuçlar iyi olur Allahim tez zamanda hayirli haberleri aldırır bize ..

Doktorunuza sordunuz mu bu kanama durumunu?
Yok yere ümitlendirmek istemem ama üstüne görme falan yaşamış olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…