- 20 Nisan 2019
- 5
- 0
- 38
Rica ederim faydalı olduysam be mutlu. Ben de doktor değişikliği yaptım yumurtalık tembelliği varmış ilk gittiğim doktor hiç tahlil yapmadan klomen verdi 3 ay kullandım hiçbir işe yaramadı. Sonra başka bir doktora gittim önce kan tahlillerimi istedi yumurtalık tembelliği yüksek düzeydeymiş klomen hiçbir işe yaramaz sende dedi femara verdi bir de yanında pholicaps diye bir ilaç verdi daha ilk kullanımda 3 yumurta gelişti geçen ay. Ama gebelik olmadı. Dün kontrole gittim yine aynı iki ilacı kullandım bir de folik asit kullanıyorum tabi. 4 yumurta var bu ay da. Diyeceğim şu ki kan tahlilleri çok önemli zaman kaybetmemek için. Ona göre ilaç veriyorlar çünkü. O yüzden daha ilgili bir doktor bulmanızı tavsiye ederim. Ben 4 ay kaybettim siz de yaşamayın. Bahsettiğim ilaç biraz pahalı bir fe her eczanede bulunmuyor ben zor buldum bu ay. Ama folik asitle birlikte kullanıldığında doğurganlığı çok arttırıyor. Baya araştırdım internette. Bulabilirseniz tavsiye ederim benim pholicaps+folik asit le çok kaliteli yumurtalarım gelişti.
nRica ederim faydalı olduysam be mutlu. Ben de doktor değişikliği yaptım yumurtalık tembelliği varmış ilk gittiğim doktor hiç tahlil yapmadan klomen verdi 3 ay kullandım hiçbir işe yaramadı. Sonra başka bir doktora gittim önce kan tahlillerimi istedi yumurtalık tembelliği yüksek düzeydeymiş klomen hiçbir işe yaramaz sende dedi femara verdi bir de yanında pholicaps diye bir ilaç verdi daha ilk kullanımda 3 yumurta gelişti geçen ay. Ama gebelik olmadı. Dün kontrole gittim yine aynı iki ilacı kullandım bir de folik asit kullanıyorum tabi. 4 yumurta var bu ay da. Diyeceğim şu ki kan tahlilleri çok önemli zaman kaybetmemek için. Ona göre ilaç veriyorlar çünkü. O yüzden daha ilgili bir doktor bulmanızı tavsiye ederim. Ben 4 ay kaybettim siz de yaşamayın. Bahsettiğim ilaç biraz pahalı bir fe her eczanede bulunmuyor ben zor buldum bu ay. Ama folik asitle birlikte kullanıldığında doğurganlığı çok arttırıyor. Baya araştırdım internette. Bulabilirseniz tavsiye ederim benim pholicaps+folik asit le çok kaliteli yumurtalarım gelişti.