Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Kızlar femara ile hamile kalan oldu mu acaba ben üçüncü ayda bıraktım tedaviyi doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum ama

Kızlar femara ile hamile kalan oldu mu acaba ben üçüncü ayda bıraktım tedaviyi doğru mu yaptım yanlış mı bilmiyorum ama
Neden bıraktınız kuzum? Bildiğim kadarıyla Femara nın pek bir yan etkisi de yok. Kaliteli yumurta üretimini sağlıyor. Bence devam edin. Doktorunuza danıştınız mı?

Neden bıraktınız kuzum? Bildiğim kadarıyla Femara nın pek bir yan etkisi de yok. Kaliteli yumurta üretimini sağlıyor. Bence devam edin. Doktorunuza danıştınız mı?
Doktorum üç ay femara ile deneyelim sonra olmazsa gereken testleri yapalım demişti bende sorunun ne olduğu bilinmeden ilaç kullanmak istemedim daha fazla birkaç ay bekleyip olmazsa gereken testlerin yapılması için doktora gitmeye karar verdim

Kızlar merhabalar bende pko hastasiyim. Ayrıca haşimatomda var ve prolaktin içinde ilaç kullanıyorum. 1 yıldır çocuğum olmuyır. Bu ay bende letrol kullandım. İki yumurtam oluştu ve çatlatma iğnesi vuruldum. İğneden kaç gün sonra test yapmalıyım. İnsallah guzel sonuclar alırız .Çünkü yoruldum artık.

Anladım. Madem öyle vakit kaybetmeden yaptırın testlerinizi? İyi düşünelim, iyi olsun elbette. Ama olur da zaman gerektiren başka bir tedavi vs çıkarsa test sonucunda neden bekledim demeyin.

Canım yaa geçmiş olsun hayırlısı olsun şimdi moralmanlerimizi yükseltip bu aya pozitif giriyoruz senin ilk femera kullanışın mıydı. 2. Ay daha etkili oluyormuş.
Ya üzülmem diye düşünüyordum ilk defa yumurta büyüdü çünkü bu bile gelişme benim için ama yine de sabah hasta olunca bi moralim çöktü ikinci ayımdı bu benim ama doktorum hamile kalamazsan 1 ay daha dene bu ilaç etkisini sürdürür olmazsa gel tahlillerini yapalım demişti. Belki bu ay son kalan femarayı kullanırım inşallah olur. Çok umutluydum 3 yumurta da çatlamıştı ama gününü kaçırdık galiba

kızlar pholicaps kullanarak arkadaşım hamile kaldı.hem de 4 ay içinde.pkos lu. herkese öneriyorum çünkü yıllardır neler çektiğine şahidim.

kızlar pholicaps kullanarak arkadaşım hamile kaldı.hem de 4 ay içinde.pkos lu. herkese öneriyorum çünkü yıllardır neler çektiğine şahidim.
Ben denedim gerçekten işe yarıyor. Aylarca kullanmadığım ilaç kalmadı hiç yumurta gelişmedi pholicaps kullandım geçen ay 3 yumurta gelişti. Bu ay tekrar devam edicem bakalım inşallah bu ay olur

Canım yaa geçmiş olsun hayırlısı olsun şimdi moralmanlerimizi yükseltip bu aya pozitif giriyoruz senin ilk femera kullanışın mıydı. 2. Ay daha etkili oluyormuş.
Canım senin adetin kaç gün sürdü. Ya benim 3. gün kesildi hiç başıma böyle bir şey gelmemişti. Genelde hep 7 gün sürer. Bu ilacı daha önce kullandığımda da böyle olmamıştı. Anlam veremedim. Acaba düşük mü diye düşündüm ama o zaman da daha uzun sürüyormuş normalden

İnanmiyorm resmen adetime 1 hafta kala adet oldum bu ilk defa başıma geldi kızlar neden acaba ya . Bu defada olmadi artik aşılamaya başlicazzz

Canım benimde net 4 gün sürdü sonra az az akıntı oldu bilemedim şimdi geçen ay da 10 güne yakın sürmüştü. Belki vücudun alışması ile ilgilidir.

Canım benimde net 4 gün sürdü sonra az az akıntı oldu bilemedim şimdi geçen ay da 10 güne yakın sürmüştü. Belki vücudun alışması ile ilgilidir.
Ya benim 3 gün sürdü 3. gün de az az yani. Sonraki iki gün sadece leke hatta dün hiç yoktu nerdeyse. Bugün de kahverengi akıntıya döndü. Anlam veremiyorum

Ya benim 3 gün sürdü 3. gün de az az yani. Sonraki iki gün sadece leke hatta dün hiç yoktu nerdeyse. Bugün de kahverengi akıntıya döndü. Anlam veremiyorum
Doktoruna sordunmu belki dediğim gibi vücud alışıyordur kafanı takma farklı farklı durumlar yaşanabiliyor bu tedavilerde ben tüp bebek yaptırdığım yıl yumurtalar toplandıktan sonra her ay yumurtlama döneminde 2 gün adet gibi oldum. Yanı en mantıklısı doktora danışmak

Kızlar acil yardımnza ihtiyacım var. Femara kullandm bugün muaynem vardı iğne yazdı bu akşam vurun die ama eczaneler kapanmış yetişemedim nöbetçide yoktu isimlerini okuyamadım bilen okuyabilirmsnz adını 2 adet göbekten vurunucakmşm bıgün yarın. Diğerini sonra dedi

Eklentiler

• 98B0CBD5-2652-4190-9313-52626932184A.jpeg
    103,4 KB · Görüntüleme: 115
1. Merinol 150 diğerini okuyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…