- 20 Nisan 2019
- 5
- 0
- 38
Rica ederim faydalı olduysam be mutlu. Ben de doktor değişikliği yaptım yumurtalık tembelliği varmış ilk gittiğim doktor hiç tahlil yapmadan klomen verdi 3 ay kullandım hiçbir işe yaramadı. Sonra başka bir doktora gittim önce kan tahlillerimi istedi yumurtalık tembelliği yüksek düzeydeymiş klomen hiçbir işe yaramaz sende dedi femara verdi bir de yanında pholicaps diye bir ilaç verdi daha ilk kullanımda 3 yumurta gelişti geçen ay. Ama gebelik olmadı. Dün kontrole gittim yine aynı iki ilacı kullandım bir de folik asit kullanıyorum tabi. 4 yumurta var bu ay da. Diyeceğim şu ki kan tahlilleri çok önemli zaman kaybetmemek için. Ona göre ilaç veriyorlar çünkü. O yüzden daha ilgili bir doktor bulmanızı tavsiye ederim. Ben 4 ay kaybettim siz de yaşamayın. Bahsettiğim ilaç biraz pahalı bir fe her eczanede bulunmuyor ben zor buldum bu ay. Ama folik asitle birlikte kullanıldığında doğurganlığı çok arttırıyor. Baya araştırdım internette. Bulabilirseniz tavsiye ederim benim pholicaps+folik asit le çok kaliteli yumurtalarım gelişti.
nRica ederim faydalı olduysam be mutlu. Ben de doktor değişikliği yaptım yumurtalık tembelliği varmış ilk gittiğim doktor hiç tahlil yapmadan klomen verdi 3 ay kullandım hiçbir işe yaramadı. Sonra başka bir doktora gittim önce kan tahlillerimi istedi yumurtalık tembelliği yüksek düzeydeymiş klomen hiçbir işe yaramaz sende dedi femara verdi bir de yanında pholicaps diye bir ilaç verdi daha ilk kullanımda 3 yumurta gelişti geçen ay. Ama gebelik olmadı. Dün kontrole gittim yine aynı iki ilacı kullandım bir de folik asit kullanıyorum tabi. 4 yumurta var bu ay da. Diyeceğim şu ki kan tahlilleri çok önemli zaman kaybetmemek için. Ona göre ilaç veriyorlar çünkü. O yüzden daha ilgili bir doktor bulmanızı tavsiye ederim. Ben 4 ay kaybettim siz de yaşamayın. Bahsettiğim ilaç biraz pahalı bir fe her eczanede bulunmuyor ben zor buldum bu ay. Ama folik asitle birlikte kullanıldığında doğurganlığı çok arttırıyor. Baya araştırdım internette. Bulabilirseniz tavsiye ederim benim pholicaps+folik asit le çok kaliteli yumurtalarım gelişti.
Salı günü aşılama merkezine gidicem şuan çıkmazdayim uzun zamandir randevusunu almaya çalıştiğim doktora randevu aldim ama başka birine iyi gelmedigini öğrendim . Ya birde arkadaslar bisey sormak istiyorum istanbul acıbadem de kadin hastalikları muayene fiyatı nedir acaba bilen varmı?Doktorunuza sordunuz mu bu kanama durumunu?
Yok yere ümitlendirmek istemem ama üstüne görme falan yaşamış olabilir misiniz?
Acıbadem’i bilmiyorum ama Avrupa yakasındaysan Bahçelievler medicalpark ta Meral Arısal var. Doçent aynı zamanda üniversitede hoca. Ben ona gidiyorum tavsiye ederim. Muayenesi 230 liraSalı günü aşılama merkezine gidicem şuan çıkmazdayim uzun zamandir randevusunu almaya çalıştiğim doktora randevu aldim ama başka birine iyi gelmedigini öğrendim . Ya birde arkadaslar bisey sormak istiyorum istanbul acıbadem de kadin hastalikları muayene fiyatı nedir acaba bilen varmı?
Acıbadem hastaneleri/şubeleri arasında fiyat farkı oluyor. Muayene fiyatlarını telefondan öğrenebilirsiniz.Salı günü aşılama merkezine gidicem şuan çıkmazdayim uzun zamandir randevusunu almaya çalıştiğim doktora randevu aldim ama başka birine iyi gelmedigini öğrendim . Ya birde arkadaslar bisey sormak istiyorum istanbul acıbadem de kadin hastalikları muayene fiyatı nedir acaba bilen varmı?
Canım ben yaşadım 8 gün kadar ama bende gebelik oluşmuş tutunamamış günümden 9 gün sonra kanamam oldu. Senin durumun şey olabilir eğer geç yumurtlama olduysa rahim bekliyor dokuyu dökmek içinMerhabalar, bir şey sormak istiyorum.
Femara kullanıp, gebelik oluşmamasına rağmen adet gecikmesi yaşayan oldu mu?
Benim adetlerim düzenlidir, ama Femara ile gecikme yaşadım gebelik olmamasına rağmen. Neden acaba, tecrübe eden var mı?
Geç yumurtlama da olmadı aslında. 12. günde çatlamıştı yumurtam. Ama tam 1 hafta gecikmeli adet oldum.. Gebelik testim de negatifti zaten. İlk defa bu kadar çok gecikme yaşadım. Yarın randevum var, doktora bir soracağım bakalım..Canım ben yaşadım 8 gün kadar ama bende gebelik oluşmuş tutunamamış günümden 9 gün sonra kanamam oldu. Senin durumun şey olabilir eğer geç yumurtlama olduysa rahim bekliyor dokuyu dökmek için
Hayırlısı olsun. Şifayla, sağlıkla gelsin bebelerimiz inşallah.Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bende dün itibariyle femara kullanmaya başladım. Çaslında benim yumurta oluyor ama hamilelik sürecini hızlandırmak için başladık
Ben sordum 680 tl muayene ücreti dedi ben istanbula bile yaşamiyorum kocaelideyim ama bana önceki doktorun onu tavsiye etmisti o burda kocaeli üniversitesindeyken acibadrme gitmis o yüzden onun pesindeyim ama gidemicez esimle durumumuz musait degil acibadem maslak doktor ahmet yiğit hoca ne yapalim sıradan bir doktora gidicem artik allah isterse şıfa başkasindan gelirAcıbadem hastaneleri/şubeleri arasında fiyat farkı oluyor. Muayene fiyatlarını telefondan öğrenebilirsiniz.
Hekimin düz uzman, doçent, prof olmasına göre 300-500 civarlarında değişiyor, 15 gün de kontrol süresi oluyor.
Ben de Kocaeli'de yaşıyorum. Benim doktorum da Kadıköy Acıbadem de.Ben sordum 680 tl muayene ücreti dedi ben istanbula bile yaşamiyorum kocaelideyim ama bana önceki doktorun onu tavsiye etmisti o burda kocaeli üniversitesindeyken acibadrme gitmis o yüzden onun pesindeyim ama gidemicez esimle durumumuz musait degil acibadem maslak doktor ahmet yiğit hoca ne yapalim sıradan bir doktora gidicem artik allah isterse şıfa başkasindan gelir
İlk aydan, ya da ilk aylardan sonuç alan var: burada forumlarda ben çok okudum.Femera ve ovitrelle iğne vurulup ilk aydan sonuç alan var mı arkadaşlar. Bu ayda eğer tutmazsa oluruna bırakıcam dile kolay çünkü 5 senedir uğraşıyorum
Merhaba iyi akşamlar ben 27 yaşındayım 6 yaşında bir kızım var 5 seneden beri tedavi görüyorum bende yumurtalık tembelliği olduğunu söyledi doktorum kilo vermem gerektiğini söyledi 86 kilodan 76 kiloya inebildim ancak. Bu ay doktoruna adetin 3. Günü gittim femera başladı 5 gün kullandım adetimin 10.gunu gittim ilaç sende işe yaramış dedi 3 adet yumurta oluşmuş pazartesi yani adetimin 13 günü ovitrelle iğne vuruldum pazartesiden Pazartesiye kadar yani 1 hafta her gece ilişki dedi doktorum buguň iğne vurulali 3 gün oldu beklemedeyim rabbim isteyen herkese nasip eylesin insallah
Kendiliğinden adet her ay göremiyorum ya 2 ya3 yada 4 5 ayda bir. Aşılama yada tüp bebek yaptirmadim hangi doktora gittiysem gerek olmadığını ilk çocuğun da normal yolla olduğunu bunda da normal kalabileceğini söylüyorlar ama 5 aydır olmadiKendiliğinden adet olabiliyor musunuz 5 senedir uğraşıyorum derken aşılama tüp bebek yapıldı mı eşinize bakıldı mı
Kendiliğinden adet her ay göremiyorum ya 2 ya3 yada 4 5 ayda bir. Aşılama yada tüp bebek yaptirmadim hangi doktora gittiysem gerek olmadığını ilk çocuğun da normal yolla olduğunu bunda da normal kalabileceğini söylüyorlar ama 5 aydır olmadi