Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Hayırlı sahurlar kızlar. Ne durumdasınız bakalım var mı güzel gelişmeler benim yine geçen ay ki gibi günüm geçiyor an itibariyle 4 gün geçti. Adet sancım yok ama kasık ağrısı çekiyorum. Bakalım ne olur. Dün idrar testi yaptım negatifti ama bilemiyorum tabi. Gerçi pek de umutlu değilim bu ay. Sadece ilk yumurta çatlamadan önceki gün birliktelik olmuştu. Sonrasında eşimle küstük 4 yumurta boşa gitti galiba

Hayırlı sahurlar kızlar. Ne durumdasınız bakalım var mı güzel gelişmeler benim yine geçen ay ki gibi günüm geçiyor an itibariyle 4 gün geçti. Adet sancım yok ama kasık ağrısı çekiyorum. Bakalım ne olur. Dün idrar testi yaptım negatifti ama bilemiyorum tabi. Gerçi pek de umutlu değilim bu ay. Sadece ilk yumurta çatlamadan önceki gün birliktelik olmuştu. Sonrasında eşimle küstük 4 yumurta boşa gitti galiba

Canum merhaba bende bu ay kullanmaya başlayacağım femara, bilgin var mı şuan kullanıyor musıb? Bu arada bununla ilgili konu açtım istersen bejlerim

Be yaptın olumlu sonuç alabildin mi?

Be yaptın olumlu sonuç alabildin mi?
Malesef canım. Kimyasal gebelik yaşamıştım bir önceki ay hemen ardından olmuyormuş. Bu ay femara kullanmadım doktorum bana başka bir takviye vermişti onu kullanıyorum. İlaç değil ama pko yu tedavi ediyormuş. Bir de ovulasyon testi yaptım bu ay dün yumurtlama günümdü teste göre bakalım bu ay ne olur

Olur gelirim tabiki
Canım hayırlı sonuçlar inşallah. Ben ilk kez kullanacağım. Sabırsızlıkla adeti bekliyroum günler geçmiyor hiç böyle olduğumu hatırlamıyorum en azından konuşursak belki destek okuruz diye düşünüyorum konuya etiket mi yapmam lazım seni nasıl oluyor

Merhaba kızlar bende uzun zamandır burayı takip ediyorum öncelikle kafama ne takılsa direk bu siteye girerek okuyorum ve anılarını paylaşan arkadaşlardan faydalanıyorum bundan dolayı herkese çok teşekkürler benim öyküm ise şöyle şimdi benim ise eşimde de bende de sıkıntı yok ancak uzun zamandan bu yana çocuk istiyoruz ve çok tahlilsizlikler ile karşılaştık bebek düşünmeye başladıktan 3 ay sonra hamile kaldım 9 haftalıklen bebeğimin kalbi oluşmadığı için kürtaj geçirdim sonrasında da 1 yıl ara verdik 1 yıl sonrasın da da tekrar istedik bize çok metedilen bir doktora gittik ancak bu doktor bizi tam 1 yılı aşkın oyaladı ne kadar ki tedavi işe yaramıyor desemde sen anlamazsın diyerek devam ettik ki en sonunda umursamaz bir şekilde siz bilirsiniz gidin ister aşılama ister tüp bebek yaptırın dedi eşimde bende beynimizden vurulduk bir sıkıntı yok diyorsun üstelik bizi dinlemiyorsun bir de umursamadan bize bunları pat diye söylüyorsun sonrasında eşimle tekrar çocuk düşündük ve ilk gittiğimiz doktora başladık rahim filmi başka tetkitler Tahliller hepsi yapıldı ve ilk tedaviye femera ve ovitrelle çatlatma iğnesi ile başladık ve o ay olmadı sonrasında bu iğnenin bana yaramadığını farkettik ve ikinci ay başka bir iğne ile kimyasal gebelik geçirdim bir diğer ay ise dış gebelik 4 ay yine bir ara verdikten sonra bu ay tekrardan başladık bu ay ise femera aspirim be omg 3 olarak vitamin ilacı başladık bir tane kocaman bir yumurtam oldu hemen çatlatma iğnesi oldum ve sonrasında ilişki şimdi ise bugün iğnenin 13.günü ama iğneyi olduğumdan beri kaşık ağrılarım ve batmalar var bazen göbek deliğim çekiliyormuş gibi oluyor ara ara da bel ağrılarım ve akıntılarım var ... beklemedeyim .... biliyorum çokkkkkkk uzun yazdım ama bu kadar anlatmamın nedeni hemen ümitsizliğe kapılmayın ve sizi psikolojikman. Rahatlatan ve anlayan güvendiğiniz doktorları tercih edin

Merhaba , öncelikle yaşadığın talihsizlikler için çok geçmiş olsun vardır hepsinde de bir hayır öyle düşün. Bizde bebek istiyoruz derken genital siğil oluştu doktorun bi tanesi aldara verdi beni mahvetti sonrasında ameliyat oldum şimdi o günleri düşündükçe Allahım'a binlerce kez şükrediyorum ve dua ediyorum tekrarlanmaması için. Neyse bende femara kullandım bir ay hiç etki göstermedi doktorumu değiştirdim klomen kullandım oda etki göstermedi önümüzdeki ay yumurta geliştirici iğneye başlıcam. Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin :) İnşallah hamilesindir :)

İğne işe yaramadi demissin ovitrellemi ise yaramadi peki yerine hangi iğneyi vurdun ben klomen famera aşilama yaptim hepsinde ovitrelle vurdum ama hic tutmadi sen çatlatma inesi olarak ne vuruluyosun simdi

İğne işe yaramadi demissin ovitrellemi ise yaramadi peki yerine hangi iğneyi vurdun ben klomen famera aşilama yaptim hepsinde ovitrelle vurdum ama hic tutmadi sen çatlatma inesi olarak ne vuruluyosun simdi
Evet ovitrelle işe yaramadı şu an çatlatma iğnesi olarak choriomon 2 doz olarak vuruluyorum 10000 ilk yani bu iğne şuan satılmayan ve çok işe yarayan pregnly ile eşdeğermiş

Çokkkkk geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın inşallahhhhh çok teşekkür ederim rabbim her isteyene nasip etsin her ay yeni Ümit’ler yeni heyecanlar hepimiz için hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…