İlgine teşekkürler canım alırım tabi senden de güzel haberler bekliyorum inşallahYa olur mu öyle şey. Hiç böyle düşünüp kendini üzme. Seni çok iyi anlıyorum aylarca doktordan ağlayarak döndüm. Ama vardır bir vakti. Bir de alabilirsen doktorumun bana yazdığı ilacı al rahmi hazırlıyor yumurtaları daha kaliteli yapıyor. Folik asitle birlikte kullanıldığında doğurganlığı kat kat arttırıyormuş. İnternetten de araştırabilirsin. Pholicaps adı. Ben 130 liraya almıştım.
Yaa ne teşekkürü sen üzülme yeter kiİlgine teşekkürler canım alırım tabi senden de güzel haberler bekliyorum inşallah
Sen yarın test yapacaktın demi. İnşallah güzel sonuçlar verirsin. Bekliyorum dört gözleYaa ne teşekkürü sen üzülme yeter kiBakalım ben de henüz bir değişiklik yok
İnşallah bakalım ben de sabaha kadar kırmızı kart yemezsem yapıcamSen yarın test yapacaktın demi. İnşallah güzel sonuçlar verirsin. Bekliyorum dört gözle
Ne yaptın canım kan verecektin bugün ıyi haberlerini bekliyorum inşallahİnşallah bakalım ben de sabaha kadar kırmızı kart yemezsem yapıcamhala biraz ağrı var ama adet sancısı gibi değil şu an daha çok bi şey batıyor gibi
Kan vermeye gidemedim kayınvalidemi kuzenine götürdüm yeni döndüm. Gelirken eczaneden test aldım yine bozuk çıktı şaka gibiNe yaptın canım kan verecektin bugün ıyi haberlerini bekliyorum inşallah
Böyle oldu biraz bekleyince silik bi çizgi var gibi de yok gibi de anlam veremedim sabah tekrar yaparım heralde. Bunu akşam üzeri yaptım çünkü yaklaşık 1 litre su içtikten sonraNe yaptın canım kan verecektin bugün ıyi haberlerini bekliyorum inşallah
Bence var gibi canım hayırlısı olsun bence biraz tut idrarını yap bide 4 damla koy artık çıkar çünkü gecikmen oldu artikBöyle oldu biraz bekleyince silik bi çizgi var gibi de yok gibi de anlam veremedim sabah tekrar yaparım heralde. Bunu akşam üzeri yaptım çünkü yaklaşık 1 litre su içtikten sonra
Hadi hayırlısı bende yarın başlıyorum günde 2 tane olarak biraz vajinal kuruluk yapıyor bende başka yan etkisi olmadıMerhaba kızlar bende bu ay ilk kez femara kullanıcam bugün adet oldum doktor adetinin 3. Günü 8 saat arayla 5 gün boyunca kullan ve gel dedi.. Yan etkileri olmaz inş.. patlaşıcam bende benim sürecimi
Sabah ilk idrarla yapıcam test varsa çıkar zaten artık yarın 4 gün olacak çünkü gecikmeBence var gibi canım hayırlısı olsun bence biraz tut idrarını yap bide 4 damla koy artık çıkar çünkü gecikmen oldu artik
Evet beklemek istiyorsan olur fazla damlatma 4 damla yetiyor bide markası nedirSabah ilk idrarla yapıcam test varsa çıkar zaten artık yarın 4 gün olacak çünkü gecikme
After 10 diye bir marka. Sabahı bekliycem ya daha net sonuç olurEvet beklemek istiyorsan olur fazla damlatma 4 damla yetiyor bide markası nedir
Sağol canım senin içinde.. Bana günde 3 adet 5 gün kullan gel dedi. 6. Gün gidicem sanırımHadi hayırlısı bende yarın başlıyorum günde 2 tane olarak biraz vajinal kuruluk yapıyor bende başka yan etkisi olmadı
Doktordan doktora değişiyor benimki iğne vermiyor kendisi çatlasın diyor iğne olunca stres oluyormuşSağol canım senin içinde.. Bana günde 3 adet 5 gün kullan gel dedi. 6. Gün gidicem sanırımçatlatma iğnesi vericek mi acaba
Sağol canım senin içinde.. Bana günde 3 adet 5 gün kullan gel dedi. 6. Gün gidicem sanırımçatlatma iğnesi vericek mi acaba
Eee öğlen oldu haberler iyidir inşallahAfter 10 diye bir marka. Sabahı bekliycem ya daha net sonuç olur
Test yaptım ama çıkmadı yok galiba. Doktora gidicem belki söktürücü falan verirEee öğlen oldu haberler iyidir inşallah
Hımmmm bencede hayırlısı olsun kan testi ister ona göre karar verirTest yaptım ama çıkmadı yok galiba. Doktora gidicem belki söktürücü falan verir
Bu sabah yaptığım test de böyle ama yok diye düşünüyorum ben çok silik çünküHımmmm bencede hayırlısı olsun kan testi ister ona göre karar verir
Ya bence test de sıkıntı var başka bir markayla yapsan var gibi cunkuBu sabah yaptığım test de böyle ama yok diye düşünüyorum ben çok silik çünkü