Femara kullananlar ve hamile kalanlar

İlgine teşekkürler canım alırım tabi senden de güzel haberler bekliyorum inşallah

Sen yarın test yapacaktın demi. İnşallah güzel sonuçlar verirsin. Bekliyorum dört gözle
İnşallah bakalım ben de sabaha kadar kırmızı kart yemezsem yapıcam hala biraz ağrı var ama adet sancısı gibi değil şu an daha çok bi şey batıyor gibi

Merhaba kızlar bende bu ay ilk kez femara kullanıcam bugün adet oldum doktor adetinin 3. Günü 8 saat arayla 5 gün boyunca kullan ve gel dedi.. Yan etkileri olmaz inş.. patlaşıcam bende benim sürecimi

Ne yaptın canım kan verecektin bugün ıyi haberlerini bekliyorum inşallah
Böyle oldu biraz bekleyince silik bi çizgi var gibi de yok gibi de anlam veremedim sabah tekrar yaparım heralde. Bunu akşam üzeri yaptım çünkü yaklaşık 1 litre su içtikten sonra

Eklentiler

• D1C3BF05-0A07-4CD4-B9BF-7ACF3B42C9E6.jpeg
    67,6 KB · Görüntüleme: 125
  • 7D44F20A-99F0-4841-89C3-0ED6ECCA3189.jpeg
    45,9 KB · Görüntüleme: 93
Böyle oldu biraz bekleyince silik bi çizgi var gibi de yok gibi de anlam veremedim sabah tekrar yaparım heralde. Bunu akşam üzeri yaptım çünkü yaklaşık 1 litre su içtikten sonra
Bence var gibi canım hayırlısı olsun bence biraz tut idrarını yap bide 4 damla koy artık çıkar çünkü gecikmen oldu artik

Merhaba kızlar bende bu ay ilk kez femara kullanıcam bugün adet oldum doktor adetinin 3. Günü 8 saat arayla 5 gün boyunca kullan ve gel dedi.. Yan etkileri olmaz inş.. patlaşıcam bende benim sürecimi
Hadi hayırlısı bende yarın başlıyorum günde 2 tane olarak biraz vajinal kuruluk yapıyor bende başka yan etkisi olmadı

Hadi hayırlısı bende yarın başlıyorum günde 2 tane olarak biraz vajinal kuruluk yapıyor bende başka yan etkisi olmadı
Sağol canım senin içinde.. Bana günde 3 adet 5 gün kullan gel dedi. 6. Gün gidicem sanırım çatlatma iğnesi vericek mi acaba

Sağol canım senin içinde.. Bana günde 3 adet 5 gün kullan gel dedi. 6. Gün gidicem sanırım çatlatma iğnesi vericek mi acaba
Doktordan doktora değişiyor benimki iğne vermiyor kendisi çatlasın diyor iğne olunca stres oluyormuş özellikle erkeklerde bide doğal vucud dengesini bozmak istemiyor herhalde 18 inde gideceğim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…