- 28 Ocak 2019
- 262
- 180
- 28
Arkadaşlar merhaba nasılsınız , ben de bugün femara kullanmaya başladım tarlusalın etkisinden kaynaklı reglim çok ağır geçiyor normalde hiç ağrı nedir bilmem ama başladığı günden beri ağrım var ,bugün ağrıdan ziyade kasığımda batma gibi bir his var. Siz femarayı hergün aynı saatte mi aldınız ben bugün öğleden sonra ve diğerini de şimdi aldım. Prospektüsünde hergün aynı saatte alınması gerektiği yazıyor ama bende yarın daha erken saatte almayı düşünüyorum.
Anladım canım o zaman bende aynı saatlerde almaya devam edeyim :) Teşekkür ederim :)Cnm benim doktorum saatlere dikkat et ayni saatte al demişti saatlerin önemi vardir bence ben sabah 10 da akşam 8 de aliyordum hep normalde kahvaltiyi cok gec yaparim hatta ilaç sayesinde alıştim o saate :))
Rica ederim inşallah benim gb olmazsın hamile kalirsin hemen ben bu ayda olmadı ..Anladım canım o zaman bende aynı saatlerde almaya devam edeyim :) Teşekkür ederim :)
Ne zamandan beri kullanıyorsun bu ilacı , benim daha ilk pco luyum bakalım herşey nasip sonuçta veren de alan da Allah .. İnşallah isteyen herkese nasip etsin.Rica ederim inşallah benim gb olmazsın hamile kalirsin hemen ben bu ayda olmadı ..
Bu ikinci kullanimimdi 3. Kullanimda olmazsa aşılama dedi doktorNe zamandan beri kullanıyorsun bu ilacı , benim daha ilk pco luyum bakalım herşey nasip sonuçta veren de alan da Allah .. İnşallah isteyen herkese nasip etsin.
İnşaAllah olur aşılamaya gerek kalmadan.Bu ikinci kullanimimdi 3. Kullanimda olmazsa aşılama dedi doktor
Bana saat vermedi doktorum sabah akşam iki tane iç dedi bende aynı saatlerde içiyorum.Benim doktorum sabah 9 akşam 9 dedi öyle kullandım
Hadi ya Allah büyük ümidimizi kesmeyelim birgün vericek rabbim ben inanıyorum ama insaniz işte hemen olsun istiyorum bunada şükür ..Benim kırmızılar geldi sabah. Maalesef
İnşallah ama ümit kalmadı artik ..İnşaAllah olur aşılamaya gerek kalmadan.
Aynen Allah büyük kudret ondaHadi ya Allah büyük ümidimizi kesmeyelim birgün vericek rabbim ben inanıyorum ama insaniz işte hemen olsun istiyorum bunada şükür ..
Kafanın rahatlaması gerçekten çok önemli. Ne mutlu bak 2.ye de hamile kalmış. Darısı başımıza inşallahBu süreç gerçekten de zorlu bir süreç ben henüz yeni evliyim ve hastalığımı bildiğim için hemen tedaviye başladım ama ablalarımdan biliyorum zorluğunu. Benim iki ablam da evliliklerinin 6. yılında hamile kaldılar ikiside zorlu tedavi süreçlerinden geçtiler ameliyat oldular ikisinde de şeker rahatsızlığı vardı. bir tanesinin prolaktin değeri yüksekti onun tedavisini oldu yine hamile kalamadı, daha sonra rahimde perde olduğu saptandı onun için ameliyat oldu yine hamile kalamadı,3 kere aşılama yaptırdı yine olmadı, polip olduğu saptandı ameliyat oldu ilkinde yine olmadı ama en son olduğu polip amelşyatından sonra doktorunu değiştirdi yeni gittiğimiz doktor ona normal yollarla hamile kalmasının artık cok zor olacagını zaman kaybetmeden tüp bebek için başvuru yapmasını söyledi birde folikasit verdi bunu kullanmaya başla tüp bebek içinde başvuru yap dedi ablamda biraz rahatladı neden çünkü tedavi süreci acaba bu sefer olacak mı diye çok yıprattı onu sürekli bu sefer olacak mı işe yarayacak mı diye stres oldu son gittiği doktor başka tedaviye gerek yok tüp bebek deyince oda bi nevi artık rahatladı , doktorun verdiği folikasiti kullanmaya başladı ve 2 ay içinde kendiliğinden hamile kaldı . çok şükür Rabbime şimdi çok tatlı bir oğlu var hatta ikinciye hamile :) Yani demem o ki bu yolda olan herkese Rabbim bu mutluluğu yaşatsın , gördüğü tedaviyi vesile kılsın. Hepimize sabır ve ferahlık versin inşAllah :)
Bu süreç gerçekten de zorlu bir süreç ben henüz yeni evliyim ve hastalığımı bildiğim için hemen tedaviye başladım ama ablalarımdan biliyorum zorluğunu. Benim iki ablam da evliliklerinin 6. yılında hamile kaldılar ikiside zorlu tedavi süreçlerinden geçtiler ameliyat oldular ikisinde de şeker rahatsızlığı vardı. bir tanesinin prolaktin değeri yüksekti onun tedavisini oldu yine hamile kalamadı, daha sonra rahimde perde olduğu saptandı onun için ameliyat oldu yine hamile kalamadı,3 kere aşılama yaptırdı yine olmadı, polip olduğu saptandı ameliyat oldu ilkinde yine olmadı ama en son olduğu polip amelşyatından sonra doktorunu değiştirdi yeni gittiğimiz doktor ona normal yollarla hamile kalmasının artık cok zor olacagını zaman kaybetmeden tüp bebek için başvuru yapmasını söyledi birde folikasit verdi bunu kullanmaya başla tüp bebek içinde başvuru yap dedi ablamda biraz rahatladı neden çünkü tedavi süreci acaba bu sefer olacak mı diye çok yıprattı onu sürekli bu sefer olacak mı işe yarayacak mı diye stres oldu son gittiği doktor başka tedaviye gerek yok tüp bebek deyince oda bi nevi artık rahatladı , doktorun verdiği folikasiti kullanmaya başladı ve 2 ay içinde kendiliğinden hamile kaldı . çok şükür Rabbime şimdi çok tatlı bir oğlu var hatta ikinciye hamile :) Yani demem o ki bu yolda olan herkese Rabbim bu mutluluğu yaşatsın , gördüğü tedaviyi vesile kılsın. Hepimize sabır ve ferahlık versin inşAllah :)