- 2 Ağustos 2016
- 66
- 27
Merhaba kızlar Ben de pazartesi femara kullanmaya başladım 5 gün kullanıp adetin 10. günü kontrole gideceğim Öncesinde 1 kez tüp bebek yaptırdım Negatif oldu Bakalım şimdi neler olacak
Merhaba Nesrin hanımı uzun zamandır tanıyorum eşimle 2 tüp bebek denememiz olmuştu lakin düşükle gerçekleşti artık umutlarıl iyice tükeniyordu Nesrin hanım çok yoğun tempolu çalışıyor Allah yardım etsin inş. İlaçlar hormonlar düşük derken bana biraz kafanı dağıt eşimede TAtile çıkın Eşinle moreli düzelsin gibi şeyler konuşmuş çok sıkıntılı bir hayatım vardı tüpbebek aşması çok zor dönemlerdi embriyo ameliyatı oldum ve Rahmi 6 ay dinlerdir dedi ben artık anne olma hasreti ile yanıp tutuşuyordum nemazan Allahım diye bana 3 aylık kullanacağım bir hap verdi düzenli adetinin 5. Günü kullandım Şubat Mart’a nisan kullandım Mayıs Haziran ayı gibi 2017 nin Ramazan başları idi ben hamile kalmışım haberim yok 1 ayda 2 kez adet oldum düşük yapıyorum sandım meyerse ilki adet sonrası değilmiş hemen Nesrin hanıma gittim ben 5 yıl sonunda gebeyim hocam dedim boynuna sarıldım evet dede gebesin rabbime şükür şimdi kızım 11. Ayına girdi hala inanamıyor aklım almıyor yanımda yatan bu minik kalp rabbimin bana hediyesi diyorum çok şükür bin şükür rabbime dünyanın en güzel duygusu ama şunu anladım ki hayatı çok kafaya takıp psikolojiyi bozup nasıl bu evlattan mahrum kalmışım dedim sabır çok önemli imiş rabbim imtihan ermesin evlatatsızlıkla ben çok cektim rabim her isteyene hayırla versin evlat aminn