Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Merhaba kızlar Ben de pazartesi femara kullanmaya başladım 5 gün kullanıp adetin 10. günü kontrole gideceğim Öncesinde 1 kez tüp bebek yaptırdım Negatif oldu Bakalım şimdi neler olacak

Merhaba Nesrin hanımı uzun zamandır tanıyorum eşimle 2 tüp bebek denememiz olmuştu lakin düşükle gerçekleşti artık umutlarıl iyice tükeniyordu Nesrin hanım çok yoğun tempolu çalışıyor Allah yardım etsin inş. İlaçlar hormonlar düşük derken bana biraz kafanı dağıt eşimede TAtile çıkın Eşinle moreli düzelsin gibi şeyler konuşmuş çok sıkıntılı bir hayatım vardı tüpbebek aşması çok zor dönemlerdi embriyo ameliyatı oldum ve Rahmi 6 ay dinlerdir dedi ben artık anne olma hasreti ile yanıp tutuşuyordum nemazan Allahım diye bana 3 aylık kullanacağım bir hap verdi düzenli adetinin 5. Günü kullandım Şubat Mart’a nisan kullandım Mayıs Haziran ayı gibi 2017 nin Ramazan başları idi ben hamile kalmışım haberim yok 1 ayda 2 kez adet oldum düşük yapıyorum sandım meyerse ilki adet sonrası değilmiş hemen Nesrin hanıma gittim ben 5 yıl sonunda gebeyim hocam dedim boynuna sarıldım evet dede gebesin rabbime şükür şimdi kızım 11. Ayına girdi hala inanamıyor aklım almıyor yanımda yatan bu minik kalp rabbimin bana hediyesi diyorum çok şükür bin şükür rabbime dünyanın en güzel duygusu ama şunu anladım ki hayatı çok kafaya takıp psikolojiyi bozup nasıl bu evlattan mahrum kalmışım dedim sabır çok önemli imiş rabbim imtihan ermesin evlatatsızlıkla ben çok cektim rabim her isteyene hayırla versin evlat aminn

Ben pko luyum ilk ay beş gün kullandım daha sonra doktorum yumurta takibi yaptı. O ay ne regl oldum ne de hamile kaldım. Yumurtam çatlamamıştı. Daha sonra adet söktürücü ile adet olup yine adetin 5. Günü 5 gün sabah akşam femara kullandım. Ve hamile kaldım. Sanki bir mucize gibi benim için Şu an 6 hafta 4 günlük hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin

Merhaba arkadaşlar bugün femaranın sonuncu günü 5 gündür içiyorum, kasıklarımda hafif kramp gibi his var ama her zaman olmuyor. Birde ovülasyon testi almayı düşünüyorum hiç kullanan var mı konunun başlarında bir arkadaş kullanmıştı burda okudum bende almak istiyorum bakalım.

Merhaba... femera yi 5 gün kullandım 2 gün ara verdim 10. Gün kontrole gittim.. 12. Gün çatlatma iğnesi verdi ... ancak 15. Günden itibaren ilişki dedi kafam karıştı geç değil mi arkadaşlar?

Mrb arkadaşlar femaram dün bitti bugun doktordan geldim daha önce doktorum femara olmazsa aşılama yapicaz demişti şimdide sadece bir ay icin iki kutu klomen tedavisi yapalim dedi yanlız iki kutu bir ay için daha önce araştirma uaptigimda klomenin iyi olmadigi hatta zararli oldugunu duymustum bunuda doktoruma dedim bana"herşey zararli herşey riskli" dedi bilmiyorum ne yapmaliyim böyle bir durumla karşılaşan oldumu daha önce bir ayda iki kutu klomen kullanan ..

aylarca klomen tedavisi gördüm sonuç alamadım. bir aşılama yaptırdım olmadı. doktor tüp bebek yapalım demişti, tedaviyi bırakıp başka doktora gittim. femara ile ilk ayda hamile kaldım. hiç umudum yoktu, testi bile söylenen zamandan baya geç yaptım nasılsa yok birşey diye. nasip kısmet 6 yılın sonunda ,ok şükür bebeğim 3 aylık oldu bile

aylarca klomen tedavisi gördüm sonuç alamadım. bir aşılama yaptırdım olmadı. doktor tüp bebek yapalım demişti, tedaviyi bırakıp başka doktora gittim. femara ile ilk ayda hamile kaldım. hiç umudum yoktu, testi bile söylenen zamandan baya geç yaptım nasılsa yok birşey diye. nasip kısmet 6 yılın sonunda ,ok şükür bebeğim 3 aylık oldu bile

Ben 1.5 yıllık evliyim doktor tüp bebek için erken dedi 3 kere klomen 3 kere femara kullandim ama yine cocuk olmadi simdide 2 kutu birden klomen diyo çok kararsizim çok doktor değiştirdim

bende uzun zamanlar klomen kullandım aşılama yapacağım ay yumurtalarım büyümedi. o kadar çok üzüldüm, ağladım ki. sonraki ay tedaviyi tekrarladık zar zor büyüdü. sonra br gün eski evraklarımı karıştrırken aslında klomn kullanmafan önce yumurtalrımn o zamandan kat be kat güzel geliştiğini fark ettim hemde ilaçsız. klomen yumurtalıklarımı köreltmişti.
femara kullanırken de yumurta çatlatma iğnesi de oldum o ay. birde öncesinde uzun süre tedaviyi bırakmıştım. 4 ay kadar, tatile gittik. bu saydıklarımdan hangisinin etkisi oldu bilmiyorum ama çok şükür. olmasayı o ayda tedaviyi bırakma kararı almıştık. çok şükür. inşallah tez vakitte sizede nasip olur. ben 6 yıl bekledim, sadece dile kolay.. yasadıgım acıları bir Allah bilir

Pazartesi femara ya başlıcam ilk kez. Pko var bendede. Kist yapıyomu herhangi bir zararı var mı kaç kez kullanılabiliyor acaba?

Pazartesi femara ya başlıcam ilk kez. Pko var bendede. Kist yapıyomu herhangi bir zararı var mı kaç kez kullanılabiliyor acaba?

Cnm bazi doktorlarin 6 ay verdigini bile duydum ama bana 3 ay verdi yani bir kutu bitti hastaya göre değişiyo sanırım

Kızlar doktorun istediği hormon tahlillerini yaptırmıştım dün. Sonuçlar böyle nasıl sizce 🙄

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 155
pazartesi günü adet döngümün 20. günü doktora gideceğim inşallah bakalım ne diyecek yumoşlar ne durumda , kendimi dinlememeye çalışıyorum çok hafif kasık ağrılarım oluyor sadece , sizce hamilelelik ne zaman belli olur ?

pazartesi günü adet döngümün 20. günü doktora gideceğim inşallah bakalım ne diyecek yumoşlar ne durumda , kendimi dinlememeye çalışıyorum çok hafif kasık ağrılarım oluyor sadece , sizce hamilelelik ne zaman belli olur ?

Cnm senin bu kaçinci kullanımın

Cnm bazi doktorlarin 6 ay verdigini bile duydum ama bana 3 ay verdi yani bir kutu bitti hastaya göre değişiyo sanırım
1 kutuyu 5 günde bitirip gelicesn dedi banada.. hormon sonucum çıktı ben pek anlamıyorum nasıl sizce

Eklentiler

• C58BEAA1-02E5-4DC4-8079-2F3EBBBFC5FC.jpeg
    C58BEAA1-02E5-4DC4-8079-2F3EBBBFC5FC.jpeg
    99,5 KB · Görüntüleme: 131
Anladım, hakkında hayırlısı inşallah
Amin canım cümlemizin inşallah :) bana da pko dedi doktor ama bu tahliller normal değerlerde gibi geldi. Yaklaşık 1 aydır hayıt içiyorum ben inşallah rabbim vesile kılar. Geçen sene Nisan da bırakmıştım korunmayı ondan beri bekliyoruz

Amin canım cümlemizin inşallah :) bana da pko dedi doktor ama bu tahliller normal değerlerde gibi geldi. Yaklaşık 1 aydır hayıt içiyorum ben inşallah rabbim vesile kılar. Geçen sene Nisan da bırakmıştım korunmayı ondan beri bekliyoruz
hadi bakalım yarın sen de ben de güzel sonuçlar alalım inşallah :)

X