- 28 Ocak 2019
- 262
- 180
- 28
1 kutuyu 5 günde bitirip gelicesn dedi banada.. hormon sonucum çıktı ben pek anlamıyorum nasıl sizce
Ahh bu kilolar başa bela bende evlendikten sonra kilo aldımKuzular doktordan şimdi çıktım. Lh çok yüksek yumurtalıklar çok yavaşlamış dedi. Bunun da sebebi kilo almak, hareketsizlik dolayısıyla metabolizmanın yavaşlaması hemen egzersize ve diyete başla dedi. Elimde kalan femara yı kullanmamı söyledi bir de yumurtalıkları uyaran bi ilaç yazdı pholicaps diye. Bu ay bi gelişme olmazsa önümüzdeki ay rahim filmi çektirip iğnelere başlayacakmışız. Ben şimdi eve giderken Aslan pençesi otu da alıcam. Kilo almaktan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü evlenmeden önce bu testleri yaptırmıştım o zaman lh 9 civarıydı. Şimdi 18. Evlendikten sonra hareketsiz kaldım birkaç kilo da aldım fırladı haliyle
İnternette aspir yağı elma sirkesi ve keten tohumu yağı seti var hem kilo vermeye hemde yumurtalıkları çalıştırmak için ben aldım ama kullanmadım femarayı kullanmak istedim ilk önce, sende bi araştır istersen diyete ek bunları da uygulayabilirsin belki.Kuzular doktordan şimdi çıktım. Lh çok yüksek yumurtalıklar çok yavaşlamış dedi. Bunun da sebebi kilo almak, hareketsizlik dolayısıyla metabolizmanın yavaşlaması hemen egzersize ve diyete başla dedi. Elimde kalan femara yı kullanmamı söyledi bir de yumurtalıkları uyaran bi ilaç yazdı pholicaps diye. Bu ay bi gelişme olmazsa önümüzdeki ay rahim filmi çektirip iğnelere başlayacakmışız. Ben şimdi eve giderken Aslan pençesi otu da alıcam. Kilo almaktan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü evlenmeden önce bu testleri yaptırmıştım o zaman lh 9 civarıydı. Şimdi 18. Evlendikten sonra hareketsiz kaldım birkaç kilo da aldım fırladı haliyle
Canım ben eve dönerken aktara uğradım. Metabolizma hızlandırmak içim ne kullanabilirim dedim matcha çayı önerdi. Onu aldım bakalım akşam yoğurtla karıştırıp öyle yiycemİnternette aspir yağı elma sirkesi ve keten tohumu yağı seti var hem kilo vermeye hemde yumurtalıkları çalıştırmak için ben aldım ama kullanmadım femarayı kullanmak istedim ilk önce, sende bi araştır istersen diyete ek bunları da uygulayabilirsin belki.
Belirtilerin varmiydi nelerdi paylaşırmısınmerhabalar... Ben de femara kullandim ilk kontrolde hatta sonrasindaki 2 kontrolde de buyuyen yumurta yoktu amaaa sonradan gelisti ilac bittikten tam 8 gun sonra gelisti catlatma ignesi yapildi ve dun 14. gundu test yaptim kan verdim sonucc pozitiffff... Insallah bekleyen herkes bu guzel haberi alir....
Hakkında hayırlısı olsun güzelim. Sıkma canını. Lh yüksekliği sorunu mu var sende deMerhaba arkadaşlar bende şimdi doktordan geldim malesef yumurtalıklarım femaraya yanıt vermemiş bu ayAma herşeyde vardır bir hayır inşallah önümüzdeki zaman dilimine bakıcaz artık :)
Aynen herşeyin hayırlısı tabiki, lh yüksekliği yok ama pco var ve sanırım doktorumu da değiştircem devlet hastanesinde gidiyordum doktorum iyi ama o kadar kalabalık ki detaylı ilgilenmiyor bende özele gidicem , her nasip vaktine esirmiş bizde vaktini beklicez yapacak birşey yok :)Hakkında hayırlısı olsun güzelim. Sıkma canını. Lh yüksekliği sorunu mu var sende de
bende adetimin 15. günü ağrı hissettim ama devamı gelmedi malesef. Demek ki bu ay gelmeye pek niyeti yok küçüğümün :)Herkese selamlarr oksicenn benimde ilk bebegimde 3 ay hapla denendi fakat hic gelismwddi ancak drum ayni seninki gibi ilac bitince bakip gelismemis derdi. bu seferde ilac bitince gelismedi ama drum hep kontrole cagirdi tam 8 gun sonra gelisti ve ben gelisirken hep hissettim yumurtaliklarda agri oldu..
Ben de 60 kilo civarıyım doktorum bana da aslında kilo sorunun yok ama pko yu hafifletmenin tek yolu kilo vermektir dedi. Bir de düzenli egzersiz önerdi. Metabolizmayı hızlandırmak gerekiyormuş yoksa yumurtalıklar üzerindeki baskı ortadan kalkmıyormuşsizler inofolic combi glifor vesaire kullandınız mı kızlar, bana doktorum ekstra hiçbirşey vermedi kendim folbiol aldım onu kullandım femarayla birlikte . şimdi de sıkı bir diyete başlıcam biraz kilo vermek istiyorum kilonun da etkisi çok oluyormuş araştırmalarıma göre ben 60 kiloyum şuan çok fazla değil doktorumda kilo ile ilgili birşey demedi ama biraz zayıflamakta fayda var sizler kilo vermek için neler yaptınız mesela.