Erken buyutmus olabilir tabii Sen bir test yapsana cnm yarin sabah git saglik ocaginda bakiliyor.Doktora gittiğim gün oluşmamış demişti doktor ama randevumdan önceki 2 gün içinde yaptığım ovulasyon testlerinde koyu çizgiyi görmüştüm. Ama öncesinde yumurta çatlamış olda doktor görürdü diye tahmin ediyorum. Günde ikişer tane hem klomen hem de femara kullandım yumurtayı erken büyütmüş olabilir mi ki ikisi birden olunca
Sen hayiti icme cnm ultrasonda hemen gorunmeyebilir vajinal bakilirsa gorunur sadece hadi hayirlisi insallahCuma günü başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum zaten. Varsa ultrasonda gözükür heralde. Hayıtı içerken tedirgin oluyorum her gün valla
Sen hayiti icme cnm ultrasonda hemen gorunmeyebilir vajinal bakilirsa gorunur sadece hadi hayirlisi insallah
Haberini bekliyorum o zaman. Insallah guzel bir haberle gelirsinVajinal bakıyorlar genelde evli olunca. Yarın 11 de randevum haber veririm :) test almak istemiyorum artık testlere bi doktor parası verdim çünkü sıkıldım test yapmaktan
Haberini bekliyorum o zaman. Insallah guzel bir haberle gelirsin
Insallah hamilesindir. Haberdar et "hamileyim" yazarsin insallahmerhabalar herkese. kasımda yazdım en son giremedim uzun süre. kasımda femara artı çatlatma iğnesi, aralıkta femara artı çatlatma iğnesi, ocakta boş geçtik. şubatta yani bu ay femara artı yumurta büyütücü iğne artı çatlatma iğnesi.adetime 3 gün var ne oldu var mı bebiş merak ediyorum.ilaçlar bua y bende şişkinlik karın ve kasıkta acayip ağrı yaptı yumurtaları büyütürken. Rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat inşallah. beklemek zorlu bi süreç. sürekli tuvalete gidip acaba adet oldummu diye bakıyorum. ilk kez bu ay göğüslerimde acayip sızlama var.özellikle gece ve sabah.üstüne yatamıyorum rahat
inşallah canım inşallahInsallah hamilesindir. Haberdar et "hamileyim" yazarsin insallah
Gecikme yapmamisti bende cnm bekle bakalim 2 gun daha olmazsan kanda baktir direk hakkinda hayirlisi olsunBugün adetimin 28. Gunu normalde simdiye olmam gerekiyodu ama henuz bisey yok femara yada çatlama inesi edeti geciktiyormu bilen varsa yazabilirmi lütfen .
Gecikme yapmamisti bende cnm bekle bakalim 2 gun daha olmazsan kanda baktir direk hakkinda hayirlisi olsun
Hic belli olmaz doktorun dedigi gune bakmiyo Allah ol derse olur hic umudum yok sadece bir kez birlikte olduk bu ay diyip de hamile kalanlari okudum Ben burdan insallah adet olmazsin ve hamilesindirCok Saol cnm inşallah olmam zaten 2 gun sonra 30 gun oluyo ozaman çıkıyodur diğmi ama bu sefer hemen ümitlenmiyim diyorum 1 hafta kalsin olmazsam İNŞALLAH olmam kan testi yaptiririm ama bu ay hiç ümidim yok 3 başarısız klomen tedavisi sonra bu ikimci femera bide bu ay doktorun dediği günlerde de olmadi zaten bu ay sadece senin dedigim duaları yaptigim icin bekliyorum yoksa hic olacağı yok gibi ama Allahin izniyle bu ay olursa yazdiklarini elimden geldikce herkese yayıcam İNŞALLAH OLUR .
Bende 2 ay femara kullanımı hiç adet gecikmesi yapmadı. Çatlatma iğnesi de olmuştum ama adetim tam zamanında geldi maalesef. İnşallah hamilesin dir. Ben de bu ay 3.femara artı yumurta büyütücü iğneler artı çatlatma iğnesi kullandım. Günüm yarın normalde. İnşallah hamileyim dir hayırlısı diye dua ediyorumCok Saol cnm inşallah olmam zaten 2 gun sonra 30 gun oluyo ozaman çıkıyodur diğmi ama bu sefer hemen ümitlenmiyim diyorum 1 hafta kalsin olmazsam İNŞALLAH olmam kan testi yaptiririm ama bu ay hiç ümidim yok 3 başarısız klomen tedavisi sonra bu ikimci femera bide bu ay doktorun dediği günlerde de olmadi zaten bu ay sadece senin dedigim duaları yaptigim icin bekliyorum yoksa hic olacağı yok gibi ama Allahin izniyle bu ay olursa yazdiklarini elimden geldikce herkese yayıcam İNŞALLAH OLUR .
Amin canım amin. Benim ilk çocuğum da çok zor oldu zor hamile kaldım. Bunda da uğraşıyoruz kaç yıldır. Ben de 2 gün falan gecikirse test yapmayı düşünüyorum. Sen de yarın yaparsan test haber et. İnşallah hamilesindirİnşallah ikimizde bu ay hamileyizdir bu mutluluğa ihtiyacim var Allahim tüm isteyenlerin en kısa zamanda kucaklarını doldursun inşallah ..