Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Doktora gittiğim gün oluşmamış demişti doktor ama randevumdan önceki 2 gün içinde yaptığım ovulasyon testlerinde koyu çizgiyi görmüştüm. Ama öncesinde yumurta çatlamış olda doktor görürdü diye tahmin ediyorum. Günde ikişer tane hem klomen hem de femara kullandım yumurtayı erken büyütmüş olabilir mi ki ikisi birden olunca
Erken buyutmus olabilir tabii Sen bir test yapsana cnm yarin sabah git saglik ocaginda bakiliyor.

Cuma günü başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum zaten. Varsa ultrasonda gözükür heralde. Hayıtı içerken tedirgin oluyorum her gün valla

Sen hayiti icme cnm ultrasonda hemen gorunmeyebilir vajinal bakilirsa gorunur sadece hadi hayirlisi insallah

Vajinal bakıyorlar genelde evli olunca. Yarın 11 de randevum haber veririm :) test almak istemiyorum artık testlere bi doktor parası verdim çünkü sıkıldım test yapmaktan :KK70:

Haberini bekliyorum o zaman. Insallah guzel bir haberle gelirsin

Ultrasonda kese falan gözükmedi. Bir sürü tahlil istedi ama önce adeti söktürmemiz lazım ondan önce de gebelik testi yapalım riske atmayalım dedi. Ama medicalpark ta 170 liraydı beta-hcg yok yere ona para vermek istemedim pazartesi sağlık ocağında yaptırıcam. Yalnız hayıt kullanmaya başladım doktor çok hafif gözüküyor pko dedi sanırım hayıt hafifletti biraz. Onu da kullanmaya devam ederim galiba. Doktor klomeni es geçip direk femarayla başlıycaz sana dedi

merhabalar herkese. kasımda yazdım en son giremedim uzun süre. kasımda femara artı çatlatma iğnesi, aralıkta femara artı çatlatma iğnesi, ocakta boş geçtik. şubatta yani bu ay femara artı yumurta büyütücü iğne artı çatlatma iğnesi.adetime 3 gün var ne oldu var mı bebiş merak ediyorum.ilaçlar bua y bende şişkinlik karın ve kasıkta acayip ağrı yaptı yumurtaları büyütürken. Rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat inşallah. beklemek zorlu bi süreç. sürekli tuvalete gidip acaba adet oldummu diye bakıyorum. ilk kez bu ay göğüslerimde acayip sızlama var.özellikle gece ve sabah.üstüne yatamıyorum rahat

merhabalar herkese. kasımda yazdım en son giremedim uzun süre. kasımda femara artı çatlatma iğnesi, aralıkta femara artı çatlatma iğnesi, ocakta boş geçtik. şubatta yani bu ay femara artı yumurta büyütücü iğne artı çatlatma iğnesi.adetime 3 gün var ne oldu var mı bebiş merak ediyorum.ilaçlar bua y bende şişkinlik karın ve kasıkta acayip ağrı yaptı yumurtaları büyütürken. Rabbim isteyen herkese nasip etsin evlat inşallah. beklemek zorlu bi süreç. sürekli tuvalete gidip acaba adet oldummu diye bakıyorum. ilk kez bu ay göğüslerimde acayip sızlama var.özellikle gece ve sabah.üstüne yatamıyorum rahat
Insallah hamilesindir. Haberdar et "hamileyim" yazarsin insallah

Bugün adetimin 28. Gunu normalde simdiye olmam gerekiyodu ama henuz bisey yok femara yada çatlama inesi edeti geciktiyormu bilen varsa yazabilirmi lütfen .

Gecikme yapmamisti bende cnm bekle bakalim 2 gun daha olmazsan kanda baktir direk hakkinda hayirlisi olsun

Cok Saol cnm inşallah olmam zaten 2 gun sonra 30 gun oluyo ozaman çıkıyodur diğmi ama bu sefer hemen ümitlenmiyim diyorum 1 hafta kalsin olmazsam İNŞALLAH olmam kan testi yaptiririm ama bu ay hiç ümidim yok 3 başarısız klomen tedavisi sonra bu ikimci femera bide bu ay doktorun dediği günlerde de olmadi zaten bu ay sadece senin dedigim duaları yaptigim icin bekliyorum yoksa hic olacağı yok gibi ama Allahin izniyle bu ay olursa yazdiklarini elimden geldikce herkese yayıcam İNŞALLAH OLUR .

Cok Saol cnm inşallah olmam zaten 2 gun sonra 30 gun oluyo ozaman çıkıyodur diğmi ama bu sefer hemen ümitlenmiyim diyorum 1 hafta kalsin olmazsam İNŞALLAH olmam kan testi yaptiririm ama bu ay hiç ümidim yok 3 başarısız klomen tedavisi sonra bu ikimci femera bide bu ay doktorun dediği günlerde de olmadi zaten bu ay sadece senin dedigim duaları yaptigim icin bekliyorum yoksa hic olacağı yok gibi ama Allahin izniyle bu ay olursa yazdiklarini elimden geldikce herkese yayıcam İNŞALLAH OLUR .
Hic belli olmaz doktorun dedigi gune bakmiyo Allah ol derse olur hic umudum yok sadece bir kez birlikte olduk bu ay diyip de hamile kalanlari okudum Ben burdan insallah adet olmazsin ve hamilesindir

Bende 2 ay femara kullanımı hiç adet gecikmesi yapmadı. Çatlatma iğnesi de olmuştum ama adetim tam zamanında geldi maalesef. İnşallah hamilesin dir. Ben de bu ay 3.femara artı yumurta büyütücü iğneler artı çatlatma iğnesi kullandım. Günüm yarın normalde. İnşallah hamileyim dir hayırlısı diye dua ediyorum

İnşallah ikimizde bu ay hamileyizdir bu mutluluğa ihtiyacim var Allahim tüm isteyenlerin en kısa zamanda kucaklarını doldursun inşallah ..
Amin canım amin. Benim ilk çocuğum da çok zor oldu zor hamile kaldım. Bunda da uğraşıyoruz kaç yıldır. Ben de 2 gün falan gecikirse test yapmayı düşünüyorum. Sen de yarın yaparsan test haber et. İnşallah hamilesindir

Arkadaşlar merhaba nasılsınız , ben de bugün femara kullanmaya başladım tarlusalın etkisinden kaynaklı reglim çok ağır geçiyor normalde hiç ağrı nedir bilmem ama başladığı günden beri ağrım var ,bugün ağrıdan ziyade kasığımda batma gibi bir his var. Siz femarayı hergün aynı saatte mi aldınız ben bugün öğleden sonra ve diğerini de şimdi aldım. Prospektüsünde hergün aynı saatte alınması gerektiği yazıyor ama bende yarın daha erken saatte almayı düşünüyorum.

X