- 16 Ağustos 2018
- 270
- 155
Batmalar ignenin etkisi diye biliyorum canim. Bende çatlatma iğnesi oldugum ay sürekli batma oldu bu ay olmadım birşey yokBende femara kullandim çatlama ineside oldum Benim adetime 1 hafta var ama sağ kasığımda batmalar oluyo dün daha ağrılıydi neden oluyo acaba bir bilgisi olan varmı ? Bu ay hiç ümidim yok yine sivilcelerim cikti ama batmalari merak ediorum neden oluyo acaba ?
Batmalar ignenin etkisi diye biliyorum canim. Bende çatlatma iğnesi oldugum ay sürekli batma oldu bu ay olmadım birşey yok
Bilmiyorum canım benim doktorum yapcaz dedi yumurta gelismiskenFemara kullanan herkes çatlatma iğnesi yaptırıyor mu?
Benim normalde bir iki tane olurdu sivilcem hamile kaldigim ay daha fazla oldu ve goguslerim cok acidi ozellikle ama tavsiye ederim ki kendinizi dinlemeyin. Insallah en yakin ve en hayirli zamanda hamile kalirsiniz.Ya bişey sorabilirmiyim size benim her ay adete 10 gün kala garanti sivilcelerim oluyor bu ayda oldu acaba hamile kalipta sivilcesi çıkan oluyomudur? bunu çok merak ediyorum
Benim normalde bir iki tane olurdu sivilcem hamile kaldigim ay daha fazla oldu ve goguslerim cok acidi ozellikle ama tavsiye ederim ki kendinizi dinlemeyin. Insallah en yakin ve en hayirli zamanda hamile kalirsiniz.
Insallah olur. AMA dedigim gibi kendini dinleme hamile kalmissan kalmissindir zaten degilsen de adet olacaksindir. Ben 4 5 gun oncesinden baslardim tuvalete girip oldum mu acaba diye bakmaya en son dedim ki amaaaan hamile degilsem zaten adet olacagim niye bakip duruyorum. Ve bu yazdiklarimi yaptim o ay da hamile kaldim. Insallah tez zamanda hamilelik haberini yazarsin diger arkadaslar icin de bu dileklerim. Konuyu ben acmistim ve takip ediyorum sizleri her gun girip.Daha önceki sayfada verdiğin duaları bu ay yapmaya çalıştım inşallah bu ay hayırlısıyla olur .. çok yoruldum
Insallah olur. AMA dedigim gibi kendini dinleme hamile kalmissan kalmissindir zaten degilsen de adet olacaksindir. Ben 4 5 gun oncesinden baslardim tuvalete girip oldum mu acaba diye bakmaya en son dedim ki amaaaan hamile degilsem zaten adet olacagim niye bakip duruyorum. Ve bu yazdiklarimi yaptim o ay da hamile kaldim. Insallah tez zamanda hamilelik haberini yazarsin diger arkadaslar icin de bu dileklerim. Konuyu ben acmistim ve takip ediyorum sizleri her gun girip.
Femara kullanan herkes çatlatma iğnesi yaptırıyor mu?
Yok cnm kullanmiyordum. Ben femarayi sadece bir kez kullandim konuyu da o zaman acmistim ondan sonra kullanmadim hic. Rabbim verecegi zamani biliyor Ben buna inaniyorum. Insallah senin icin de en dogru zaman cok yakindir.Duayi yaparken ayni zamanda ilaç falanda kullaniyomuydun kullandiysan hangi ilaci kullandin yazarmisin cnm
Yok cnm kullanmiyordum. Ben femarayi sadece bir kez kullandim konuyu da o zaman acmistim ondan sonra kullanmadim hic. Rabbim verecegi zamani biliyor Ben buna inaniyorum. Insallah senin icin de en dogru zaman cok yakindir.
İki ilacı aynı anda alındığını duymadım.İyi geceler kızlar. Femara adet gecikmesi yapar mı. Geçen ay klomenle birlikte kullanmıştım doktorun yumurta gelişmedi demişti. Geçen ay 11 inde adet oldum bu ay olmadım daha. Ara ara Adet sancısı gibi sancım olup geçiyor. Hayıta başladım geçen hafta ilaç kullanmamaya karar verdim ama hiç adet olacak gibi değilim.
Kanda beta hcg baktir kadin doguma git cikmazsa gebelik sokturucu verir. Duzenli midir adetlerinİyi geceler kızlar. Femara adet gecikmesi yapar mı. Geçen ay klomenle birlikte kullanmıştım doktorun yumurta gelişmedi demişti. Geçen ay 11 inde adet oldum bu ay olmadım daha. Ara ara Adet sancısı gibi sancım olup geçiyor. Hayıta başladım geçen hafta ilaç kullanmamaya karar verdim ama hiç adet olacak gibi değilim.
Pko olduğu için adetlerim çok düzenli değil ama daha önce 3 ay klomen kullandığımda hep günü gününe adet olmuştumKanda beta hcg baktir kadin doguma git cikmazsa gebelik sokturucu verir. Duzenli midir adetlerin
Doktor bana adetin 4 veya 5 gün gecikirse gel demişti istersen bir doktora görünPko olduğu için adetlerim çok düzenli değil ama daha önce 3 ay klomen kullandığımda hep günü gününe adet olmuştum
Bence gebelik testi yaptirmalisin. Yumurtan olmus muydu bu ayPko olduğu için adetlerim çok düzenli değil ama daha önce 3 ay klomen kullandığımda hep günü gününe adet olmuştum
Bence gebelik testi yaptirmalisin. Yumurtan olmus muydu bu ay