Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Bende bu ay başladım femara kullanmaya doktor adetin üçüncü günü başlattı yani salı günü akşam başladım bu sabah bitti ve 18 inde kontrole çağırdı . Neye bakacak acaba yumurtalara mı yoksa gebelik var mı diye mi bakacak anlamadım.

Arkadaşlar merhaba . öncelikle hepinizi tebrik ediyorum bu zorlu yolda birbirinize destek olduğunuz için. Kendim henüz yolun başındayım ama ablalarımdan bilip gördüğüm kadarıyla cok zorlu ve meşakketli bir yol. Ben de 5 aylık evliyim 19 yaşında pko teşhisi konuldu adetlerim bazen düzenli bazende düzensiz oluyordu. şuan 26 yaşındayım ve artık bende anne olmak istiyorum. Verecek olan Allah tabiki. Bu ilk ayım ve doktorum femara verdi. Başından beri okuduğuma göre etkili ve güzel sonuçlar veren bir ilaç. İnşaAllah kullanan herkese fayda ve güzel sonuçlar verir. Bende bundan sonra buraya tedavi sürecimi fırsat buldukça yazacağım. Hepinize iyi akşamlar diliyorum Allah Yar ve Yardımcımız olsun inşALLAH..

2 ay önce ben de kullandım femara 3folikülüm olmuştu ama çatlamamıştı. Bu ay yine deneyeceğim inşallah bu sefer iyi şeyler olur

Mrb arkadaslar sayfa 143te ozozefe benim bir paylasimim var orda yazilanlari inanarak yapin lutfen. Rabbim hepinizin kucagini doldursun insallah...

bugün gittim doktora perşembe çatlama iğnesi 17 ml bir yumoşum var gerisi allahtan bakalım beklicez.

Bende bugun catlatma iğnemi oldum yumosum 19mm bugun bakalım artık beklemedeyiz

Bende femara kullandim çatlama ineside oldum Benim adetime 1 hafta var ama sağ kasığımda batmalar oluyo dün daha ağrılıydi neden oluyo acaba bir bilgisi olan varmı ? Bu ay hiç ümidim yok yine sivilcelerim cikti ama batmalari merak ediorum neden oluyo acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…