Ne kadar kulandın femera yı kaç yumurtan varKızlar bende fameranın son gunundeyim carsamba kontrol bar
5 gün gunde 3 kez 8 saat arayla az once son ilacı içtimNe kadar kulandın femera yı kaç yumurtan var
Hamilesin tabiBeta 6392,80 Hamile miyim?
Hamilesin tabi
Sürecini anlatsana nasıl kullandınevet doktordan çıktık bugün 48 saat sonra tekrar beta bakacak eğer artarsa bir problem yok dedi. :))
Sürecini anlatsana nasıl kullandın
Evet isteyenler özelden mj atabilirNeden olmasın adım adım takip ederiz bir birimize yardımcı oluruz
Cok sevindim. Senın adına güzel bir süpriz olmus2,5senedir evliyiz ve hiç korunmadık desem yeridir. klomen kullandık çok uzun süre, aşılama yaptırdık bir kere ve 5-6 ay ara verdik bunları düşünmemek için. ardından doktor değiştirdim ve 2-3 ay sadece yumurta takibi ile ilerledik. sonuç alamadık. en son femara verdi doktor ve yine yumurta takibine devam ettik. son adetim 29 kasım, PKO olduğum için düzensiz adet görüyorum bazen 40 bazen 45 günde bir regl oluyorum. o yüzden regl gecikince çok kafama takmadım eczaneden test aldım ve negatif çıktı. bende hamile değilim diye koştum atladım zıpladım,2-3 gündür göğüs hassasiyetim arttı. ben de regl olacağım ama olamıyorum diye düşündüm, doktora gidip söktürücü vermesini söyleyecektim.
bugün ultrasonla baktı evet 4,5 cm kist oluşmuş o yüzden regl olamadın dedi. sonra da burda da bir şey görünüyo acaba regl başlangıcın mı olacak dedi? ben ihtimal bile vermiyorum tabi.
beta hCg verip kahvaltıya gittik,akşam 4,30 gibi doktor çıkmadan sonucu alalım da ilaç yazsın dedik ve beta 6230 falan çıktı :) hiç ama hiç beklemiyordum ve belirtim de yoktu.
bu süreçde gün aşırı ilişki bile olmadı, femara sonrası doktor ilişki olsun dedi haftada 1 belki 2 denememiz oldu sadece. allah nasip edeceği zaman nasip ediyormuş, benim hiç umudum yoktu. doktora tüp bebek sorduk bugün kan vermeden önce, o da bir ay daha deneyelim demişt,. doktor bile şaşırdı.
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip eder inşallahCok sevindim. Senın adına güzel bir süpriz olmus
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah2,5senedir evliyiz ve hiç korunmadık desem yeridir. klomen kullandık çok uzun süre, aşılama yaptırdık bir kere ve 5-6 ay ara verdik bunları düşünmemek için. ardından doktor değiştirdim ve 2-3 ay sadece yumurta takibi ile ilerledik. sonuç alamadık. en son femara verdi doktor ve yine yumurta takibine devam ettik. son adetim 29 kasım, PKO olduğum için düzensiz adet görüyorum bazen 40 bazen 45 günde bir regl oluyorum. o yüzden regl gecikince çok kafama takmadım eczaneden test aldım ve negatif çıktı. bende hamile değilim diye koştum atladım zıpladım,2-3 gündür göğüs hassasiyetim arttı. ben de regl olacağım ama olamıyorum diye düşündüm, doktora gidip söktürücü vermesini söyleyecektim.
bugün ultrasonla baktı evet 4,5 cm kist oluşmuş o yüzden regl olamadın dedi. sonra da burda da bir şey görünüyo acaba regl başlangıcın mı olacak dedi? ben ihtimal bile vermiyorum tabi.
beta hCg verip kahvaltıya gittik,akşam 4,30 gibi doktor çıkmadan sonucu alalım da ilaç yazsın dedik ve beta 6230 falan çıktı :) hiç ama hiç beklemiyordum ve belirtim de yoktu.
bu süreçde gün aşırı ilişki bile olmadı, femara sonrası doktor ilişki olsun dedi haftada 1 belki 2 denememiz oldu sadece. allah nasip edeceği zaman nasip ediyormuş, benim hiç umudum yoktu. doktora tüp bebek sorduk bugün kan vermeden önce, o da bir ay daha deneyelim demişt,. doktor bile şaşırdı.
Famera ile hamile kalan cok mu yaa bi umut oldu bana wala
Famera ya başlayalı ikinci günüm ağrılar batmalar var ondan mı acabakesinlikle femara çok etkili bir ilaç. ben hayatımda ilk defa kasık ağrısı ne demek bu ilaçla anladım. hatta ağır m geldi bana diye doktora sordum, gayet normal demişti.
Daha kontrole gitmedim ilacım dün bitti carsamba 13. Gün bakacakNe kadar kulandın femera yı kaç yumurtan var