Oooo maşallah cnm buyuyosunuz ne güzel:)Mrb arkadaslar nasilsiniz bakalim guzel haberlerinizi bekliyorum burayi da takipteyim yani
Valla bende takipteyim ve hep dualarla aciyorum insaALLAH hamiş haberleri dolu diye rabbim isteyen herkeze versinMrb arkadaslar nasilsiniz bakalim guzel haberlerinizi bekliyorum burayi da takipteyim yani
Bisey sorucam cnm sana kalp atislarini ne zaman gordunuz ya da duydunuzValla bende takipteyim ve hep dualarla aciyorum insaALLAH hamiş haberleri dolu diye rabbim isteyen herkeze versin
Merhaba ben de bu ilacı ilk defa öğrendim... hayırlı olsun bu arada:)tam olarak nasıl kullanılıyor? Ne kadar süre ve yumurta takibi yaptırmaya gerek var mı acaba?Ben iki defa femarayla hamile kaldım. Doktor kontrolünde aldım ama yumurtlama takibine gitmedim. İlki dış gebelik oldu. Şimdi yine femara sayesinde oldu pazartesi günü Allah nasip ederse görmeye gidicez. Allah inşaallah isteyen herkese nasip etsin hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar. Bizim için dua edin :)
Mrb ilaci doktor kontrolunde kullanmanda fayda var. Femara yumurta gelisimine yardimci bir lilac yumurtayi hem gelistiriyor hem de kaliteli olmasini sagliyor. Kisisine gore doktor dozunu ayarliyor. Genellikle adetin 3. Gunu baslaniyor gunde 1 ya da 2 kez aliniyor 5 gun boyunca. Sonrasinda da yumurta takibi icin cagiriyor doktor.Arkadaşlar merhaba.... ben de 3 yoldır 2. Gebelik için uğraşıyorum ana olumlu bir sonuç olmadı...arkadaşım söyledi femera yı... doktora henüz gitmedim bu ilaç için... tam olarak ne işe yaradığını ve nasıl kullanıldığını anlatabilir misiniz? Ne kadar süre kullanılması gerekiyor?
Sagol cnm darisi sana insallah buyoruz yavas yavasOooo maşallah cnm buyuyosunuz ne güzel:)
Bebeğimi kaybettim size başkası yardımcı olursa sevinirim kusura bakmayınMerhaba ben de bu ilacı ilk defa öğrendim... hayırlı olsun bu arada:)tam olarak nasıl kullanılıyor? Ne kadar süre ve yumurta takibi yaptırmaya gerek var mı acaba?
Ne kadar fazla kullandınız? 7 gün çok da fazla değil aslındaKızlar ben gecen ay kullandım. Adetin 3. Günü başladım 7 gün sabah akşam kullandım. Doktor iki günde bir muayene etti büyüyor mu yumurta diye. Benim hiç yumurtam gelişmiyordu bir tane 19 mm gelişti. Çatlatma iğnesi yaptı bugün de kan testi verdim negatif çıktı maalesef hamile kalırım saniyordm ama nasip degilmis. Bu arada doktor tavsiyesi olmadan kesinlikle kullanmayın. Ben doktorun dediginden fazla kullandım ve kist yaptı bende.
Hayır önceki ay bütün kutuyu bitirdim ben 5 gün veya 7 gün kullanilacagini bilmiyordum doktor tavsiyesi olmadan kullandım önce kist yaptı sonraki ay doktor kontrolü altında kullandimNe kadar fazla kullandınız? 7 gün çok da fazla değil aslında
Ayy evet baya çok kullanmışsınız. Kist adetle mi atıldı nasıl gitti?Hayır önceki ay bütün kutuyu bitirdim ben 5 gün veya 7 gün kullanilacagini bilmiyordum doktor tavsiyesi olmadan kullandım önce kist yaptı sonraki ay doktor kontrolü altında kullandim
Aramızda dört gün var allahtan hayırlısı sence bu yumurtalar nasılbende bugün başladım famera ya hayırlısı bakalım süreç ne gösterecek.