Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Bilmiyorum canım hayirlisi olsun bakalım. İnşallah hepimiz güzel haberler aliriz. Seninde mi hormonlarda sorun bardi

Ben de bugün kontrolden geldim 5. Günden sonra femaraya başlicam bakalim nekadar yumurtam olacak inşallah 3 veya daha fazla olur femara serüvenim yine başlicak gelişmelerini bekliyorm yazarsan sevinirim ..
Güzel haberler alırız inşallah cnm

Yalnız ben 5. Gün başlamıştım 5 gün boyunca ya anlamadim simdi her doktorun söyledikleri farklimi oluyo ..
Ben bu sefer kafama göre kullandım. Ama şu da var daha önce de doktorum 3.gün başlatmıştı. Bu kişiden kişiye değişebilir

Ben bu sefer kafama göre kullandım. Ama şu da var daha önce de doktorum 3.gün başlatmıştı. Bu kişiden kişiye değişebilir
Arkadasiminda dedigi gibi herkesin bunyesi aynı degil. İlaclari kullanmak kişiden kişiye degisir. Benim yumurtam geç olgunlaşmıştir bana 2 gün daha kullanmami tavsiye etmistir. Seninki daha erken büyümüstur 5. Güne kadar kullanmıştır. Doktorlarimiz bilir en iyisini. Biz herşeyi ince detayına kadar sorguluyoruz herkesin bünyesi aynı degil

İlacı 5 gun kullandırıyolar bende adetin 5.gunu balayıp 5 gun kullanıyorum ilacı 5 gun kullandığın halde buyumediyse 2 gun falan bekleyip biraz daha kullandırabiliyor yumurta takibine gittiğimde 1 kere ole olmustu ama suan hep 5 gun kullanıyorum

Şu an hep 5 kullaniyorum demissinki. Kaçıncı kullanisiniz ki bu ilacla hamile kalan yok mu acaba hiç faydası olmuyormuki

Bu ilaçla hamile kalan tabiki var bende polikistik over var adetlerim çok düzensiz 6 ay olmuo adetim falan ilaç işe yarıyor yumurtluyorum ama hamile kalamıyorum ben femarayla 2 sene önce tanıstım 6 ay kullandım sonra gecen senede 4 ay kullandım bu sene tup bebek denicektik eşim Bi iş kazası gecirdi ve 2 koluda kırıldı tam baslıcamız ay erteledik doktorum biraz daha kullan belki denk gelebilir dedi zaten bende hemen tüp bebek tedavisine baslıyamıcaktım suan Bi kaç ay daha kullan ıyım ilerde pişman olmamak için dedim bide tam baslamak üzere ole Bi olay gelince basımıza hersey de Bi hayır vardır dedik belki bole olacak dedik olmazsa Bi kaç aya tup bebek deniycez insallah gerek kalmaz da kendiligindende olur diyorum

Femara etkili bir ilaç dedi doktorum bende defalarca klomen denedim ve femara kullandım ilk defa.
Yalnız 70 gün oldu regl olamadım herhangi bir belirti de yok, cumartesi Dr gidiyorum. PKO olduğum için yine adet söktürücü ilaç verecek kesin

Femara etkili bir ilaç dedi doktorum bende defalarca klomen denedim ve femara kullandım ilk defa.
Yalnız 70 gün oldu regl olamadım herhangi bir belirti de yok, cumartesi Dr gidiyorum. PKO olduğum için yine adet söktürücü ilaç verecek kesin

Bu ay bende kullandım femara tek yumurta vardi 19 mm çatlama iğnesi olmadım..doğal haline bıraktı drum..adetime 10 gün kaldı beklemedeyim..Inşallah olumlu sonuçlanır tedaviniz

Bu ay bende kullandım femara tek yumurta vardi 19 mm çatlama iğnesi olmadım..doğal haline bıraktı drum..adetime 10 gün kaldı beklemedeyim..Inşallah olumlu sonuçlanır tedaviniz
Benimde 19 mm çatlatma iğnesi oldum adet tarihine 4 gün var ama yarın doktorum test yapacağını söyledi kanda çıkıyormuş Allah'ın izni ile gelir inşallah bebislerimiz yarın haber veririm sizlere

Mrb arkadaslar nasilsiniz bakalim guzel haberlerinizi bekliyorum burayi da takipteyim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…