Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Arkadaşlar merhaba.... ben de 3 yoldır 2. Gebelik için uğraşıyorum ana olumlu bir sonuç olmadı...arkadaşım söyledi femera yı... doktora henüz gitmedim bu ilaç için... tam olarak ne işe yaradığını ve nasıl kullanıldığını anlatabilir misiniz? Ne kadar süre kullanılması gerekiyor?

Ben iki defa femarayla hamile kaldım. Doktor kontrolünde aldım ama yumurtlama takibine gitmedim. İlki dış gebelik oldu. Şimdi yine femara sayesinde oldu pazartesi günü Allah nasip ederse görmeye gidicez. Allah inşaallah isteyen herkese nasip etsin hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar. Bizim için dua edin :)
Merhaba ben de bu ilacı ilk defa öğrendim... hayırlı olsun bu arada:)tam olarak nasıl kullanılıyor? Ne kadar süre ve yumurta takibi yaptırmaya gerek var mı acaba?

Arkadaşlar merhaba.... ben de 3 yoldır 2. Gebelik için uğraşıyorum ana olumlu bir sonuç olmadı...arkadaşım söyledi femera yı... doktora henüz gitmedim bu ilaç için... tam olarak ne işe yaradığını ve nasıl kullanıldığını anlatabilir misiniz? Ne kadar süre kullanılması gerekiyor?
Mrb ilaci doktor kontrolunde kullanmanda fayda var. Femara yumurta gelisimine yardimci bir lilac yumurtayi hem gelistiriyor hem de kaliteli olmasini sagliyor. Kisisine gore doktor dozunu ayarliyor. Genellikle adetin 3. Gunu baslaniyor gunde 1 ya da 2 kez aliniyor 5 gun boyunca. Sonrasinda da yumurta takibi icin cagiriyor doktor.

Merhaba ben de bu ilacı ilk defa öğrendim... hayırlı olsun bu arada:)tam olarak nasıl kullanılıyor? Ne kadar süre ve yumurta takibi yaptırmaya gerek var mı acaba?
Bebeğimi kaybettim size başkası yardımcı olursa sevinirim kusura bakmayın:KK43: :KK43:

Kızlar ben gecen ay kullandım. Adetin 3. Günü başladım 7 gün sabah akşam kullandım. Doktor iki günde bir muayene etti büyüyor mu yumurta diye. Benim hiç yumurtam gelişmiyordu bir tane 19 mm gelişti. Çatlatma iğnesi yaptı bugün de kan testi verdim negatif çıktı maalesef hamile kalırım saniyordm ama nasip degilmis. Bu arada doktor tavsiyesi olmadan kesinlikle kullanmayın. Ben doktorun dediginden fazla kullandım ve kist yaptı bende.

Kızlar ben gecen ay kullandım. Adetin 3. Günü başladım 7 gün sabah akşam kullandım. Doktor iki günde bir muayene etti büyüyor mu yumurta diye. Benim hiç yumurtam gelişmiyordu bir tane 19 mm gelişti. Çatlatma iğnesi yaptı bugün de kan testi verdim negatif çıktı maalesef hamile kalırım saniyordm ama nasip degilmis. Bu arada doktor tavsiyesi olmadan kesinlikle kullanmayın. Ben doktorun dediginden fazla kullandım ve kist yaptı bende.
Ne kadar fazla kullandınız? 7 gün çok da fazla değil aslında

Hayır önceki ay bütün kutuyu bitirdim ben 5 gün veya 7 gün kullanilacagini bilmiyordum doktor tavsiyesi olmadan kullandım önce kist yaptı sonraki ay doktor kontrolü altında kullandim
Ayy evet baya çok kullanmışsınız. Kist adetle mi atıldı nasıl gitti?

Merhabalar 37 yaşındayım 16 yaşında bir oğlum var tekrar bebiş istiyoruz normal şartlar ile olmadı gecen ay doktora gittim klomen + çatlatma iğnesi oldum 2 yumurtam gelişti ama olmadı tekrar doktora gittim femara önerdi doktorum bakalım yarın başlayacağım sabah akşam günde 2 tane sonra yine yumurtanın gelişimine göre çatlatma iğnesi ve bekleme süresi hakkımızda hepimiz için hayırlısı

Merhabalar 37 yaşındayım 16 yaşında bir oğlum var tekrar bebiş istiyoruz normal şartlar ile olmadı gecen ay doktora gittim klomen + çatlatma iğnesi oldum 2 yumurtam gelişti ama olmadı tekrar doktora gittim femara önerdi doktorum bakalım yarın başlayacağım sabah akşam günde 2 tane sonra yine yumurtanın gelişimine göre çatlatma iğnesi ve bekleme süresi hakkımızda hepimiz için hayırlısı

İlk defa femara ve estrofem ilaçlarını kullandım ve 72. Günüm hala regl olamadım PKO VAR diye rahatım nasılsa düzenli regl olmuyorum diye. Hamile olsam anlardım herhalde,göğüs hassasiyeti dışında bir şey yok. yarın doktora gidiyorum. Bakalım yeni tedavi ne olacak.

İlk defa FEMARAA ve estrofem ilaçlarını kullandım ve 72. Günüm hala regl olamadım PKO VAR diye rahatım nasılsa düzenli regl olmuyorum diye. Hamile olsam anlardım herhalde,göğüs hassasiyeti dışında bir şey yok. yarın doktora gidiyorum. Bakalım yeni tedavi ne olacak.

bende bugün başladım famera ya hayırlısı bakalım süreç ne gösterecek.

Bende Salı günü başladım bu gün Dr gittim biri 13 biri 10 biri 8 olmak üzere üç yumurtam olmuş 4 günde

X