Uzun ni yazı canımNe yazdigini birkez daha paylaşırmisin ben bulamadim ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun ni yazı canımNe yazdigini birkez daha paylaşırmisin ben bulamadim ..
Hadi bgn başlayayım senle inşallah hamile haberlerimizi veririz burdan.bir kişi hamileyim yazsa okadar mutlunoluyorum ki anlatamam bana umut oluyor.dün ablamın bi arkadaşı 14 yıl sonra hamile kalmış onun haberini aldım bu sürede tüp bebek aşılama herşeyi denemiş ve 14yılın sonunda sadece çatlatma iğnesiyle hamile kalmış ne tuhaf değilmi.demekki rabbim şimdi nasip etmiş koskoca 14 yıl denemediği şey kalmamış ve en basit herkese ilk uygulanan tedaviyle gebe kalmış şimdi.o yüzden napıyoruz bizde hiç moral bozmuyoruz ben biraz biraz aşıyorum galiba bu ayda olmadı olacakmı diye dertlenmiyorum artıkTm buldum bu sefer daha önce bakipta bulamamistim saol
Hadi bgn başlayayım senle inşallah hamile haberlerimizi veririz burdan.bir kişi hamileyim yazsa okadar mutlunoluyorum ki anlatamam bana umut oluyor.dün ablamın bi arkadaşı 14 yıl sonra hamile kalmış onun haberini aldım bu sürede tüp bebek aşılama herşeyi denemiş ve 14yılın sonunda sadece çatlatma iğnesiyle hamile kalmış ne tuhaf değilmi.demekki rabbim şimdi nasip etmiş koskoca 14 yıl denemediği şey kalmamış ve en basit herkese ilk uygulanan tedaviyle gebe kalmış şimdi.o yüzden napıyoruz bizde hiç moral bozmuyoruz ben biraz biraz aşıyorum galiba bu ayda olmadı olacakmı diye dertlenmiyorum artık
Adetin bitince banyonu yap gusul abdestini al hacet namazini kilarak basla cnm. Daha sonra o tesbihleri cekebildigin zaman cek rabbim yardimciniz olsunYa birde bişey sorucam bu dualari adetliykende okuyabilirmiyim yani günah midir acaba ben şuan adetimde
Canım biz ilk yıllar hiç doktora gitmedik yani farkında bile değildik diyeyim size önceliğimizde bebek değildi zaten.sonra danketti kafamıza tabi hemen doktora gittim ve pcos olduğumu öğrendim ama ilaç falan hiç birşey vermedi doktorum olur daha erken yaşın genç falan dediler.doktor değiştirmedim fazla.böyle bir yıl daha geçti ama ben hala olur tam anlamıyla istemiyoruz bi tedavi uygulamıyoruz diyodum kendi kendime yani idtediğim anda hemen hamile kalacağımı sanıyordum.daha sonra yine gittim doktorumu klomen çatlama iğnesi vitaminler falan hemen hemen 1yılda böyle geçti.sonra aşılama denedim tutmadı tabi.bıraktım tedaviyi çünkü çok yıpranmıştım duygusal olarak.en sonda tüp bebek için bi dr.görüştük bana yumurtalıklarımda yapışıklık olduğunu ve laparoskopi olmam gerktiğini söyledi oldumda 3 ay önce ve femara kullanmamı söyledi şimdi bekliyorum işte canım bazen diyorum keşke tüp yaptırsaydm belki şimdi gebeydim diye eşime kızıyorum neden tüp uaptırmadık diye.işte canım böyle böyle 7yıl uçtuuuu gitti beklemedeyim şuan hakkımızda hayırlısı inşallah ben çok çocuk istiyorum ama 29 yaşındayım galiba biraz zor olacak 3 4 çocukSende hikayeni anlatsana neler denedin aşılama falan oldumu kaç doktor değiştirdin .. Aynen bende başkaların mutluluğuyla cok mutlu oluyorum banada bi umut oluyo
Adetin bitince banyonu yap gusul abdestini al hacet namazini kilarak basla cnm. Daha sonra o tesbihleri cekebildigin zaman cek rabbim yardimciniz olsun
Eger çatlatma ignesi vurulduysan hic test yapma igneden 14 gun sonraki sonuclar dogru cikar çünkü ignede hcg hormonu var. Ama igne vurulmadiysan benim bildigim en erken .adet gecikmesinden 4gün sonra kanda cikar inşaALLAH pozitiftir RABBİM isteyen herkeze nasip etsinMrb arkadaşlar bende bu ay femara kullandim her ay 27 de adet goruyorm 1 gün gecti test yapmalmiyim yada yaparsam sonucu simdide alabilirmiyim 30 u beklemem gerekiyomu ?
Bende tekrar bu ay 3. Kez gunde 2 kez kullandım femara..dün ki kontrolde 2 yumurtam vardı biri 11 biri 13 mm 11.ci günümdü rahim duvarı 7 mmdi..cuma günü tekrar kontrolüm var bakalım ne durumda olucaklar..hepimiz icinn hayirlisi olsun
Bende tekrar bu ay 3. Kez gunde 2 kez kullandım femara..dün ki kontrolde 2 yumurtam vardı biri 11 biri 13 mm 11.ci günümdü rahim duvarı 7 mmdi..cuma günü tekrar kontrolüm var bakalım ne durumda olucaklar..hepimiz icinn hayirlisi olsun
Selam kızar bende ilk defa bu ay femara kullandim. Bir tane yumurtam oluştu 19 mm olunca çatlatma iğnesi yapildi. Bugün catlatma ignesinden sonraki 10. Günüm 5 gün sonra kan vereceğim ve hamile olup olmadigimi anlayacağım. Allah'tan ümit kesilmez hepimiz bebislerimize kavusuruz inşallah ictiklerimiz şifa olur.
Ben 8 gün kullandım. Bence şu kadar gün kullan diye 5 gün 6 gün diye sınırı yok onun. Yumurtan gelisene kadar kullandiriyor doktor ve yumurta gelisince bıraktıriyor. İlacı kullanırken iki günde bir muayene etti beni yumurta takibi yaptı. Sonra catlatma iğnesi yapti işte. Ben geçen ay femara kullanmistim nasıl olsa bunla hamile kalırım zannettim ve doktora gitmedim femarayi sonuna kadar kullandım ve kist yaptı bende. Bu ikinci kullanisimfemarayı 5 gün mü kullandınız arkadaşlar?
ben de ddaha önce kullandım ama hep 5 gün diye duydum. evde vardı doktora gitmeden 5 gün kullanıp bıraktım bu ay. bilmiyorum artık ne olurBen 8 gün kullandım. Bence şu kadar gün kullan diye 5 gün 6 gün diye sınırı yok onun. Yumurtan gelisene kadar kullandiriyor doktor ve yumurta gelisince bıraktıriyor. İlacı kullanırken iki günde bir muayene etti beni yumurta takibi yaptı. Sonra catlatma iğnesi yapti işte. Ben geçen ay femara kullanmistim nasıl olsa bunla hamile kalırım zannettim ve doktora gitmedim femarayi sonuna kadar kullandım ve kist yaptı bende. Bu ikinci kullanisim