- 28 Ocak 2019
- 262
- 180
- 28
Ben hamile degilim femara kullanıyorum insallah birgün kalırım
Mrb canım adet gününde bile pozitifi görenler var bende femara ilk kullandığım ayda nerdeyse 1 hafta geçmişti çok umutlanmıştım iki kere test yaptım tabi negatif bekle istersen biraz daha ama bana kalırsa yap derim en azından varsa bebiş sevinirsin yoksada kendini strese sokup adetini daha da geciktirmezsinMrb kızlar cvp bekliyorum sizden aranizda tecrübeli olan arkadaşlar yazabilirmi lütfen çok merak ediyorum
Mrb canım adet gününde bile pozitifi görenler var bende femara ilk kullandığım ayda nerdeyse 1 hafta geçmişti çok umutlanmıştım iki kere test yaptım tabi negatif bekle istersen biraz daha ama bana kalırsa yap derim en azından varsa bebiş sevinirsin yoksada kendini strese sokup adetini daha da geciktirmezsin
Ne kadardır istiyorsun canım ben 7 yıla girdim evliliğimde ilk 1 yıl korunduk sadece yani 6yıldır olmuyor ama olmuyor diye düşünmedik hiç çünkü başka sorunlarımızda vardı onlarla meşguldük sonra bi baktık kiiii yaş gidiyo danketti kafamıza dedik bizim çocuk olmuyor.adam akıllı bi doktor bulup tedavi olamadık hiç problem yok olur deyip yolladılar rahim filmi çektirdim bi negtif aşılamm var.en sonunda lap.oldum yumurtalıklarda sorun çıktı bağırsaklara ve rahme yapışmış.işte o sorun ortadan kalktı 3ay oluyo doktorum 1yıl içinde gebelik oluşcak dedi beklemedeyim bende stres bizim düşmanımız canım rahat olmak zorundayızŞuan öyle kötüyümki anlatamam ağla.aktan öldüm adet oldum ya ne yapicam bilmiyorum hep umut umut sonu hep göz yaşı bu ilk femara kullanimimdi 3 defa klomen kullandim ama bi türlü hamile kalamiyorum hicbir sorunum yokkkk allahim napicam bilmiyorum
Ne kadardır istiyorsun canım ben 7 yıla girdim evliliğimde ilk 1 yıl korunduk sadece yani 6yıldır olmuyor ama olmuyor diye düşünmedik hiç çünkü başka sorunlarımızda vardı onlarla meşguldük sonra bi baktık kiiii yaş gidiyo danketti kafamıza dedik bizim çocuk olmuyor.adam akıllı bi doktor bulup tedavi olamadık hiç problem yok olur deyip yolladılar rahim filmi çektirdim bi negtif aşılamm var.en sonunda lap.oldum yumurtalıklarda sorun çıktı bağırsaklara ve rahme yapışmış.işte o sorun ortadan kalktı 3ay oluyo doktorum 1yıl içinde gebelik oluşcak dedi beklemedeyim bende stres bizim düşmanımız canım rahat olmak zorundayız
Biz eksik bişey yapmıyoruz rabbim zamanını biliyordur bende 7 yıllık evliyim pco var bende benimde olmuyor 2 senedir tedavi goruyorum 2sene içinde toplam 10 ay femara kullandım bu ayda devam ediyorum içmeye ama bende hamile kalamıyorum her içtiğimde umutlanıyorum adetim gecikince acaba varmı die ama sonu hep hüsran oluyor bakalım yaza kadar kullanmayı dusunuyorum olmazsa da yazın tup bebek deniycez rabbim bizede bian önce anne olmayı nasip eder insallah
Femarayı ust uste 10 ay içmedim 6 ay Bi kullandım 2 sene önce gecen sene 4 ay içtim busene basladım klomen gibi değil femara doktorum kullanabileceğimi soledi doktoruma guveniyorum Bi yan etkisi yok yumurtanın 2 yada 3 tane olması sart degil 1 tane de yeterli hamile kalabilmek için
Mrb arkadaşlar bende bu ay femara kullandim her ay 27 de adet goruyorm 1 gün gecti test yapmalmiyim yada yaparsam sonucu simdide alabilirmiyim 30 u beklemem gerekiyomu ?
Bu işler nasip kısmet canım seni anlıyorum bende çok ağladım hayata küstüm bende eşimde okadar çok seviyoruz ki çocukları ama zamanı var demekki.eşim arakadaşlarının çocuklarını sevdiğinde içim okadar çok yanıyor ki anlatamam.eşimin telefonunda bi çocukla çekilmiş fotosunu gördüm arkadaşının oğluymuş onun için fünlerce ağladığımı bilirim ama güçlü olmamız lazım elimizden geleni yapcaz ve bol bol dua etcez rabbim bşzede nasip eder inşallah.aklından çıkarma bi sen değilsin bu durumda olan.rahim filmi falan çektirdinmi canım senBende 2 yıllık evliyim ilk günden beri istiyoruz hiç korunmadim ama olmuyo yani her doktor farkli seyler söylüyo ruhsal olarak kendimi çok yanlız hissediyorum bir çocuğum olurda mutlu olurum diye bekliyordum ama olmuyo her ay ağlamaktan yoruldum doktor son femaradan sonra aşılama olacak diyo onlarda sonuçsuz kalirsa diye çok korkuyorum ama bu ilaci kullanip hamile kalan çok insan var neden onlardan degiliz yani neyi eksik yapiyorum anlamiyorum
Sayfaya kadar söylemişin canım.işte bizi bizim gibiler anlıyor gerçekten yapcam orda yazanları inşallah rabbim bizlerede nasip eder.sende inşallah sağ salim kıcağına alırsın sağlıcakla büyütürsün inşallahMrb arkadaslar rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah. Tez zamanda isteyen herkesin kucagini doldursun rabbim. Ben yaptim ve bu ay hamileyim insallah saglikli bir sekilde de kucagima alirim bebegimi. Kizima kardes evimize de yeni bir nefes geliyor binlerce kez sukurler olsun. Sayfa 143 e bakin ve orda yazanlari inanarak icten bir sekilde uygulayin lutfen
Bu işler nasip kısmet canım seni anlıyorum bende çok ağladım hayata küstüm bende eşimde okadar çok seviyoruz ki çocukları ama zamanı var demekki.eşim arakadaşlarının çocuklarını sevdiğinde içim okadar çok yanıyor ki anlatamam.eşimin telefonunda bi çocukla çekilmiş fotosunu gördüm arkadaşının oğluymuş onun için fünlerce ağladığımı bilirim ama güçlü olmamız lazım elimizden geleni yapcaz ve bol bol dua etcez rabbim bşzede nasip eder inşallah.aklından çıkarma bi sen değilsin bu durumda olan.rahim filmi falan çektirdinmi canım sen
Ben adetimin geldiği bile anlamam hiç sancım olmaz.1 hafta öncesinden göğüsler şişmeye ağrımaya başlar sadece.bebek özleminin yanında adet sancısı neki!üzme kendini bebek düşünerek ilişki yaşama eşinle akışına bırak vardır bi zamanı mutlaka inşallah bizimde yüzümüz güler rabbim duamızı geri çevirmezEv
Evet çekildi bütün tahlillerim temiz eşimde sperm hareketsizligi var ama hamile kalmaya engel degil dedi doktor çok dua ediyorum adetim 1 gün bile geçse hemen hayaller kuruyorum ama adetim beni bitiriyo bide benim adetim çokkk ama çok sancılı geçiyo ruhsal çöküntüme birde fiziksel ağrılarım ekleniyo demem oki ben hayata bir sıfır geriden başlamışım yani şu adet ağrilarim da olmasa ne olacak sanki
Mrb arkadaslar rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah. Tez zamanda isteyen herkesin kucagini doldursun rabbim. Ben yaptim ve bu ay hamileyim insallah saglikli bir sekilde de kucagima alirim bebegimi. Kizima kardes evimize de yeni bir nefes geliyor binlerce kez sukurler olsun. Sayfa 143 e bakin ve orda yazanlari inanarak icten bir sekilde uygulayin lutfen
Ben adetimin geldiği bile anlamam hiç sancım olmaz.1 hafta öncesinden göğüsler şişmeye ağrımaya başlar sadece.bebek özleminin yanında adet sancısı neki!üzme kendini bebek düşünerek ilişki yaşama eşinle akışına bırak vardır bi zamanı mutlaka inşallah bizimde yüzümüz güler rabbim duamızı geri çevirmez
Sayfaya kadar söylemişin canım.işte bizi bizim gibiler anlıyor gerçekten yapcam orda yazanları inşallah rabbim bizlerede nasip eder.sende inşallah sağ salim kıcağına alırsın sağlıcakla büyütürsün inşallah