Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Ne zamndır istiyorsunuz?
Bende çok takıyordum bizde bir aşılama denedik o zamanda yine femarayla bir tane yumurtam olmuştu ama tutmadı. Doktorunuz doğru söylemiş o kadar çok insan var ki bekleyen. Bizim bile 3.5 yılda zor oldu. Daha büyük sorunları olan insanlar var.
Eğerki olmazsa da üzülmeyin zaten. Yan etkisi olmayan ilaç bu. Kullanın tekrar Allah yardımcınız olsun inşaallah

Evet sizeydi bende aynı sekil kullanıyorum ama doktorum haftada 2 yada 3kere ilişkiye gir dedi birde ilaç içerken ilişkiye giriyormuydunu
Evet ilaca başladık ilişkiyede başladık. Sabah akşam 5 gün kullandım. Takibe gidiyor musunuz? En azından bir dolu bir boş olsun. Yumurtanın ömrü 24 saat.işinizi sağlama alın derim.

Bir kere gittim takibe gecen sene sonra evde kendim içtim hep bugun basladım ilaca haftaya Bi kere gideceğim bidahada gitmeyeceğim bendede polikistik over var adetlerim hep duzensiz

2,5 yıldır evliyiz ben 29 eşim 31 yaşında. çok şükür daha yaşımız var denemek için, fakat çok yoğun iş temposu da olunca düzenli 2 günde bir ilişki malesef olmuyor bizde. bazen akşam 22.00 -23.00 gibi evde oluyoruz sabah işe gidiyoruz.
bide insanın gerçekten ilişkiye girmek için kendini programlaması çok zor. hadi bugün bebek deneyeceğiz gibi :)

Bir kere gittim takibe gecen sene sonra evde kendim içtim hep bugun basladım ilaca haftaya Bi kere gideceğim bidahada gitmeyeceğim bendede polikistik over var adetlerim hep duzensiz

aynı sıkıntı bende de var hatta bi ara soğan kürü yapayım geçsin şu illet dedim ama düzenli yapamadım ben sadece sabah içtim meğer sabah akşam içmek lazımmş.

Allah nasip eder inşallah.
Bebek yapalım demeyin canım sizde. Valla bana hiç öyle olmadı eşiminse canına minnet ki o çok ağır işte çalışıyordu. Fırsat buldukça deneyin o zmaan.

Benimde düzensiz aşılama denedik adet oldum ondan sonra 6 ay adet olmadım. Femarayı kullandım oda dış gebelik oldu.
Operasyon geçirdim 3 ay korunmamız gerekti. Sonra bıraktık ilk adette ilaca başladım ve çok şükür nasip oldu

Gercekten umut oldunuz bana suan saglıkla kucagınıza alın bebeginizi insallah bizlerde nasip eder rabbim umudum yeniden canlandı toplam 10 ay femara kullanan biri olarak devam edeceğim bakalım neler olacak

Gercekten umut oldunuz bana suan saglıkla kucagınıza alın bebeginizi insallah bizlerde nasip eder rabbim umudum yeniden canlandı toplam 10 ay femara kullanan biri olarak devam edeceğim bakalım neler olacak
Amin inşaallah sizlerede nasip olur. Umudunuzu hiç bir zaman yitirmeyin kaç kadın doğumcuya gittim haddi hesabı yok. Son gittiğim hariç hepsi olmaz dediler. Artık siz düşünün ama ben hiç vazgeçmedim. Dış gebelikten sonra doktor ilk 6 ay korunma süresi verdi ve o süre kasımda bitecekti. Önce üzüldüm sonra hayırlısı dedim.ikinci adetten sonra hsg çektirdim bir sorun olmayınca doktor 3 ay yeter dedi. Ve ben kasım ayında bebeğin cinsiyeti öğremdim. Allah öyle büyük ki :)10 ay aralıklarla mı ard arda mı

Rabbim ol deyince oluyor iste adınıza cok sevindim gecen sene nisanda basladım 6 ay ictim sonra bu sene mart ayında basladım 4 ay da ole ictim sonra bişey kullanmadım bugun yeniden basladık işte

Kizlar femara yı kullaniyorsunuz iyi guzelde neden catlatma ignesi kullanmiyorsunuz isiniz daha kolay oluyo hem catlatma ignesinden sonraki 3 gün iliski sık sık şansınız daha yüksek ben kac doktra gittm catlatma ignesi vemeyen doktrlada hicbir sonnuc alamadm yumurtam catlama da oluyo yani ama catlatma ignesiyle iliski günün belli

Rabbim ol deyince oluyor iste adınıza cok sevindim gecen sene nisanda basladım 6 ay ictim sonra bu sene mart ayında basladım 4 ay da ole ictim sonra bişey kullanmadım bugun yeniden basladık işte
Bu ay kullanın inşaallah olur olmazsada kendinize zaman verin vücudunuz dinlensin. Hsg çektirdiniz mi?
Eşinizde tahlil verdi mi?

Ben her iki seferde kullanmadım kendi çatladı. Çatlamayanlara veriyorlar.

Hatta aşılama denediğimizde çatlatma vermişti ama benim yumurta çoktan çatlamıştı.

merhaba kızlar ara ara yazıyorum ama sürekli takipteyim sizleri bebiş haberleri alan arkadaşaları tekrar tebrik ediyorumn hayırlı olsun
ben Aralığın 5 inde adetin ilk günü femara kullanmaya başladım 5 gün günde 2 tane aldım ve biter bitmezde gün aşırı birilikteliğe devam ediyoruz. çatlama iğnesi vermedi dr 3 ay kullanacağım benim eşimin sperm hareketsizliği vardı o normale dönmüş o yüzdne normal yolla devam dedi dr.
size birşey sormak istiyorum. ovilasyon testi yaptım 4 defa 2 günde bir normalde yumurtlama dönemine yeni girdim rengi silik olarak başladım koyulaşması gerekirken son yaptığımın rengi çok silik çıktı ben kaçırmış olaiblirmyim ovilasyon dönemini şuan adetin 17. günündeyim.

Benim bildigim kadarıyla 12. 14. 16 .günler arası önemli özelliklede 14 .gün diye biliyorum

Adet döngünüz uzunsa geç yumurtlarsınız ama normalde 14.gün

Üzüldüm canım ya rabbim en yakın zamamda sağlıklı bi gebelik nasip etsin inşallah.. normal yollamı olmuştu ikiz gebelik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…