Ayy hadii hayırlı haberler duyur bize İnşaALLAH ikiz olur sağlıklı sıhhatli kucagına alırsın cnmdualarmdasınız hepinizBugun transfer edildi :) 3 taneden 2 kalmış bugünede 2 . Transfer oldu hayırlısı inşallah artık bekleme sürecindeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy hadii hayırlı haberler duyur bize İnşaALLAH ikiz olur sağlıklı sıhhatli kucagına alırsın cnmdualarmdasınız hepinizBugun transfer edildi :) 3 taneden 2 kalmış bugünede 2 . Transfer oldu hayırlısı inşallah artık bekleme sürecindeyim
Gozunuz aydin rabbim saglikli sihhatli kucaginiza almayi nasp etsin insaallahKizlar bugün doktora gittim kesemiz var içide dolu gayette iyi durumdayiz bebisimde bende ayın 28 kalp atişlarını dinlicez dua edin daha önceki bebegimi kalp atışı olmadı kaybettim İnşaALLAH bu sefer olur saglikli sıhhatli dua edin
Sagol cnm amin amin tek istegim saglıklı sıhhatli bi şekilde kucagıma almak isteyen kızlar pes etmeyin biliyorum zor ama bu da bizim sınavımızGozunuz aydin rabbim saglikli sihhatli kucaginiza almayi nasp etsin insaallah
Amiinn amin insaallah sen de duani eksik etme bizden rabbim isteyen herkese nasip etsin saglikli sihhatli hayirli evlatSagol cnm amin amin tek istegim saglıklı sıhhatli bi şekilde kucagıma almak isteyen kızlar pes etmeyin biliyorum zor ama bu da bizim sınavımız
Merhaba bendede polikistik over var ben 6 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım bu sure içinde femarayla gecen sene tanıtım ben ilk 6 ay kullandım sonuc alamadım sonra mart ayında 4ay daha kullandım yine sonuc alamadım tup bebege gececektik ama esimin saflık sorunu yuzunden erteledik yeni kontrole gittim daaaa dogrusu tup bebek için gormeye ama doktorum istersem biraz daha kullanabileceği soledi bende kabul ettim ve bugun basladım tekrar femarayla siz naptınız karar verebildinizmi bence için benim hiç gebeligim olmadığı halde kullanmayı tercih ettim
Kullanırken benimde cok agrım oluyor cunku yumurtladıgımız için agrı oluyormus insallah olur etkili ilaç evet rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın insallah olur sizinde bende Nisan yada mayısa kadar kullanmayı dusunuyorum olmazsa ozaman bende tup bebek deneyeceğim siz günde kackere femara içiyorsunuz peki
Anladım bende gunde 3kere iciyorum sadece femara ve folik asit kullanıyorum
İlk gunum bugun evet femarayla devam edeceğim her ay adetin 5nci gunu 5 gun içecegim
Kızlar ve konu sahibesi ozozefe nasılsınız ?
Nasıl gidiyor?
Femarayı şu anda kullanmaya başlayanlar devam edenler elinizden geldiğince ilişki sık olsun. Ben iki defa femarayla hamile kaldım bilen biliyor:))
Önceki dış gebelikti:/ bu sefer çok şükür bugüne geldik :)))
İnanarak kullanın inşaallah Allah size ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Geçmiş olsun antibiyotik kullanıyorsunda o tekrar eder ki. Bende de sürekli olurdu. Bir dr. Probiyotik verdi idrar yolları için ondan sonra öyle ağrımda kaşıntımda olmadı çok şükür. Bu arada tek seferle bile tutar yeter ki Allah ol desin.biz ilk defa femara kullandık fakat malesef sık ilişki olmadı 2 kere deneyabildik. bende antibiyotik kullanıma bağlı mantar enfeksiyonu oldu haliyle ilişki ara vermek durumunda kaldık belki ilaç sonrası 2-3 deneme tutmuştur onu da bekliyourz bakalım. ama çok etkili bir ilaç olduğunu çok duydum
Bu soru bana galiba :)İlac bittikten sonra hemen ilişkiye giripmi hamile kaldınız bide kac gunde bir ilişkiye girdiniz
Geçmiş olsun antibiyotik kullanıyorsunda o tekrar eder ki. Bende de sürekli olurdu. Bir dr. Probiyotik verdi idrar yolları için ondan sonra öyle ağrımda kaşıntımda olmadı çok şükür. Bu arada tek seferle bile tutar yeter ki Allah ol desin.
Benim demek istediğim kaçırmamak ve ben doktora takibe gitmedim nasıl kullanılacağını söylemişti. Sonra da gidemedim. Hakkınızda hayırlısı olsun