Femara kullananlar ve hamile kalanlar

O zaman 10.12. son kullanımın. Beni doktorum ilaçtan sonraki 8. gün çağırıyor hep yani yarın muayenem var. . Senin kontrolün ne zaman?

benim kontrol 3 ay sonra o arada gitmeyeceğim femarayı 5 gün kullandım günde 2 tane. ayın 16 sından sonra çok sık birliktelik dedi
Umarım olur bebiş gelir. Demek ki sen adet gününü bekleyip gelmezse test yapacaksın kanda veya idrarda. Ama yine de tuhaf buldum çünkü doktorlar yumurtanın elbette kendi kendine çatlamasını bekler ama yine de takip ederler çatladı mı, çatlamadı mı, hadi döllenmedi diyelim ama adet de görmedin , o durumda kist oluşabilir ilaca ara verdirip kistin erimesini atılmasını takip eder.

Oo maşallah cnm.masallah inşallah güzel şekilde büyür minisler..herşey güzel olucak sen stres etme..rahat ol..dualarim seninle
Allah razi olsun canım inşallah senin içinde güzel ilerler..gerçekten bir mesaj anca bu kadar etki edebilirdi çok mutlu oldum teşekkür ederim
Bugun trtransferimi oldum 2 tane embiryo kalmış geriye 2 sinide trasfer ettiler rabbim nasip eder inşallah

Merhaba Kızlar,
Benim bugün femaradan sonraki 8. günüm. İki folikülüm var. Biri 24 mm diğeri de yaklaşık öyleymiş. Çatlatma iğnesi olacaksın dedi. Hatta hemen aldım vuruldum. Sonrasında da gün aşırı ilişki, malum. Bakalım. İnşallah tutar bu kez.

Benm de 7. Gunumdu 25mm olmus tek folikul bnde catlatma ignesi oldm bakalm hayirlisiyla insaallahh tutar ikimizinki de dualarimizi eksik etmeylm

Son düzenleme:
Benm de 7. Gunumdu 25mm olmus tek folikul bnde catlatma ignesi oldm bakalm hayirlisiyla insaallahh tutar ikimizinki de dualarimizi eksik etmeylm
Ayy çok sevindim bu kez olacak bence. 29.12. de test yap dedi bana. Senin de öyledir o zaman. Bazen düşünüyorum da 24mm çok büyük acaba çatlamaz mı acaba döllenmez mi diye. Ama öyle değil bu ikinci femara ayım. Dr çok iyi süper bir yumurta rahim kalınlığın da iyi dedi bana. Dua edelim tabe birbirimize diğer kızlara. Bu kez olsun

Benm de 2. Ayim hayirlisiylaa olsun insaallah gecen ay cok umutlanmistim insan olmayinca uzuluyo haliylee

Çatlama iğnesi vuruluyosun ya o çatlatır inşallah kendi haline bıraksan çatlamaz o zaman kist olabilirdi kafana takma sen çalışmalara devam

Ayyy insallah ikisi de tutunur ve ikiz annesi olursun haberdar et bizi
Çok heycanlıyim inşallah isterim ikiz olsun ama bi yandan da korkuyorum riskleri fazla oluyo diye bide bu tüp bebeği kimseye demedik eşimle .. ikiz olursa bas bas bağırır mı acaba ama oraları takmak istemiyorum yeter ki olsun ikiz olsun tek olsun sağlıklı nasip olsunda emeklerimiz boşa gitmesin

Benm de 2. Ayim hayirlisiylaa olsun insaallah gecen ay cok umutlanmistim insan olmayinca uzuluyo haliylee
Ayays15 dün iğneyi vuruldum ya, sabaha doğru ağrılarım oldu belim de ağrıyor, şişkinlik var. Sağa dönsem aynı, sola dönsem aynı, sırt üstü de rahat edemedim. uyandım yine aynı, sanki bilye var içimde sarsıldıkça ağrı veriyor. Yürürken dikkatli yavaş yürümek zorundayım sanki. Yumurtlamadan sonra rahat ederim herhalde. Sende durum nasıl?

Sağlıklı gebeliğin olsun umarım. İkiz riskli gebelik grubunda haklısın. Ben oğullarımı servikal yetmezlik tanısıyla 24. hafta erken doğum sonrası kaybettim. Ciğerleri gelişmediği için 8-10 saat yaşadılar sadece. Ama bu demek değildir ki her gebelik aynı. Doğuran doğuruyor sağlıklı gebelik yaşıyorlar. Stres yapmadan doktorun dediğinden çıkmadan güzel bir ikiz gebelik pekala yaşanabilir. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sevgiler

Bnde de sirt agrisi var dunden beri ama siddetli degil yurumemi falan etkilemedi yani yarina gecer insaallah senin de

Rabbim
Kızlar toplu mu hamiş kaldık ne ayy sayfayı
açtım bir ben degilmişim çok sevindim
Vallahi öyle oldu inşallah diğer arkadaşlarda en kisa zaman da güzel haberlerini verir :)

Reglin kaçıncı günü öğrendiniz ? Bende femara kullandım ilk defa 5 gün dün bitti. Bugün çok kasık ağrım var yumurtalar m büyüyor acaba neden oluyor
Regl 2 gün kala kan testin de öğrendim sonra regl günü tekrar verdim kan değerler yükselmişti şuan 5+3 hamileyim ilaçtan sonra oluyor ağrılar ben hem sağ hem sol yumurtam var di iki taraflı deli gibi ağrı çekmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…