Insallah guzel devam eder ne zaman transfer ediliyor.Sağolun kızlar Allah razı olsun..bugün aradılar 5 inden 3 yumurtam döllenmiş cumartesiye kadar hepsi ilerler inşallah korkuyorum gittikçe azalacak diyeozozefe @SeevKaad @27Gulcan Berfeberfe
O zaman 10.12. son kullanımın. Beni doktorum ilaçtan sonraki 8. gün çağırıyor hep yani yarın muayenem var. . Senin kontrolün ne zaman?Merhaba arkadaşım ben bütün paylaşımlari okudum. Sanırım benimkiler arada kaynadi. Femara ya 5 aralıkta başladım daha yumurta çatlama sanırım birde normal yolla catlayacak iğne falan kullanmayacagim. Bakalım hayirlisi
O zaman 10.12. son kullanımın. Beni doktorum ilaçtan sonraki 8. gün çağırıyor hep yani yarın muayenem var. . Senin kontrolün ne zaman?
Umarım olur bebiş gelir. Demek ki sen adet gününü bekleyip gelmezse test yapacaksın kanda veya idrarda. Ama yine de tuhaf buldum çünkü doktorlar yumurtanın elbette kendi kendine çatlamasını bekler ama yine de takip ederler çatladı mı, çatlamadı mı, hadi döllenmedi diyelim ama adet de görmedin , o durumda kist oluşabilir ilaca ara verdirip kistin erimesini atılmasını takip eder.benim kontrol 3 ay sonra o arada gitmeyeceğim femarayı 5 gün kullandım günde 2 tane. ayın 16 sından sonra çok sık birliktelik dedi
Allah razi olsun canım inşallah senin içinde güzel ilerler..gerçekten bir mesaj anca bu kadar etki edebilirdi çok mutlu oldum teşekkür ederimOo maşallah cnm.masallah inşallah güzel şekilde büyür minisler..herşey güzel olucak sen stres etme..rahat ol..dualarim seninle
Bugun transfer edildi :) 3 taneden 2 kalmış bugünede 2 . Transfer oldu hayırlısı inşallah artık bekleme sürecindeyimInsallah guzel devam eder ne zaman transfer ediliyor.
Allah hayırlı etsin. Dinlen keyfine bak. Yıl sonunda güzel haberlerle gel bizeBugun transfer edildi :) 3 taneden 2 kalmış bugünede 2 . Transfer oldu hayırlısı inşallah artık bekleme sürecindeyim
Benm de 7. Gunumdu 25mm olmus tek folikul bnde catlatma ignesi oldm bakalm hayirlisiyla insaallahh tutar ikimizinki de dualarimizi eksik etmeylmMerhaba Kızlar,
Benim bugün femaradan sonraki 8. günüm. İki folikülüm var. Biri 24 mm diğeri de yaklaşık öyleymiş. Çatlatma iğnesi olacaksın dedi. Hatta hemen aldım vuruldum. Sonrasında da gün aşırı ilişki, malum. Bakalım. İnşallah tutar bu kez.
Ayy çok sevindimBenm de 7. Gunumdu 25mm olmus tek folikul bnde catlatma ignesi oldm bakalm hayirlisiyla insaallahh tutar ikimizinki de dualarimizi eksik etmeylm
Benm de 2. Ayim hayirlisiylaa olsun insaallah gecen ay cok umutlanmistim insan olmayinca uzuluyo haliyleeAyy çok sevindimbu kez olacak bence. 29.12. de test yap dedi bana. Senin de öyledir o zaman. Bazen düşünüyorum da 24mm çok büyük acaba çatlamaz mı acaba döllenmez mi diye. Ama öyle değil bu ikinci femara ayım. Dr çok iyi süper bir yumurta rahim kalınlığın da iyi dedi bana. Dua edelim tabe birbirimize diğer kızlara. Bu kez olsun
Ayyy insallah ikisi de tutunur ve ikiz annesi olursun haberdar et biziBugun transfer edildi :) 3 taneden 2 kalmış bugünede 2 . Transfer oldu hayırlısı inşallah artık bekleme sürecindeyim
İnşallah canım ya 25 i test günüm aynen yeni yıla hayırlı haberlerle girmek istiyorum hepimiz inşallah:)Allah hayırlı etsin. Dinlen keyfine bak. Yıl sonunda güzel haberlerle gel bize
Çatlama iğnesi vuruluyosun ya o çatlatır inşallah kendi haline bıraksan çatlamaz o zaman kist olabilirdi kafana takma sen çalışmalara devamMerhaba Kızlar,
Benim bugün femaradan sonraki 8. günüm. İki folikülüm var. Biri 24 mm diğeri de yaklaşık öyleymiş. Çatlatma iğnesi olacaksın dedi. Hatta hemen aldım vuruldum. Sonrasında da gün aşırı ilişki, malum. Bakalım. İnşallah tutar bu kez.
Çok heycanlıyim inşallah isterim ikiz olsunAyyy insallah ikisi de tutunur ve ikiz annesi olursun haberdar et bizi
Ayays15 dün iğneyi vuruldum ya, sabaha doğru ağrılarım oldu belim de ağrıyor, şişkinlik var. Sağa dönsem aynı, sola dönsem aynı, sırt üstü de rahat edemedim. uyandım yine aynı, sanki bilye var içimde sarsıldıkça ağrı veriyor. Yürürken dikkatli yavaş yürümek zorundayım sanki. Yumurtlamadan sonra rahat ederim herhalde. Sende durum nasıl?Benm de 2. Ayim hayirlisiylaa olsun insaallah gecen ay cok umutlanmistim insan olmayinca uzuluyo haliylee
Sağlıklı gebeliğin olsun umarım. İkiz riskli gebelik grubunda haklısın. Ben oğullarımı servikal yetmezlik tanısıyla 24. hafta erken doğum sonrası kaybettim. Ciğerleri gelişmediği için 8-10 saat yaşadılar sadece. Ama bu demek değildir ki her gebelik aynı. Doğuran doğuruyor sağlıklı gebelik yaşıyorlar. Stres yapmadan doktorun dediğinden çıkmadan güzel bir ikiz gebelik pekala yaşanabilir. Hakkımızda hayırlısı olsun. SevgilerÇok heycanlıyim inşallah isterim ikiz olsunama bi yandan da korkuyorum riskleri fazla oluyo diye bide bu tüp bebeği kimseye demedik eşimle .. ikiz olursa bas bas bağırır mı acaba ama oraları takmak istemiyorum yeter ki olsun ikiz olsun tek olsun sağlıklı nasip olsunda emeklerimiz boşa gitmesin
Bnde de sirt agrisi var dunden beri ama siddetli degil yurumemi falan etkilemedi yani yarina gecer insaallah senin deAyays15 dün iğneyi vuruldum ya, sabaha doğru ağrılarım oldu belim de ağrıyor, şişkinlik var. Sağa dönsem aynı, sola dönsem aynı, sırt üstü de rahat edemedim. uyandım yine aynı, sanki bilye var içimde sarsıldıkça ağrı veriyor. Yürürken dikkatli yavaş yürümek zorundayım sanki. Yumurtlamadan sonra rahat ederim herhalde. Sende durum nasıl?
RabbimMerhabalar kizlar 2 aydir femara kullaniyorum bu ayda hic birsey olmadi 3 gune adet olcam sivilcelerm cikti gogsumde hassasiyet yok hersey ortada yine adet oluyorm. Sizce iteki ayda femara kullaniyim mi yoksa koymu veriyim. Galiba agir bir depresyon altindaym bu aydan o kdr umitliydim ki yaptiklarimi anlatsam sok olursnz. İlk once ay basinda sogan kuru yaptim. İnfolic combi kullandim adetim baslar baslamaz hala kullaniyorum. Femara ztn kullandm. Ovulasyon testi aldm onuda kullanip 3 gun cift cizgi goruo ovulasyonumu takip ettim iliskiye girdik ztn duzenli iki yumurtam olusmustu cunku femaradan sebep iliskiye girmeden once belime yaki yapistirdm butun gece onla yattim kipirdamadan sabah aldm dusumu kendimi sicak tutmaya calistm cok kendimi yormamaya calistim hayta o kdr abarttim ki esimde bir problem olmamasina ragmen belki spermler cok etkili olur diye proxeed icirdm keci boynuzu icirdm emek benden dedim cabaladm. Ama olmuyor olmuyor hic bir sorun bulunamiyor yumurtalarin muhtesem deniliyor esinin spermi cok iyi deniliyor kesinlikle olmuyor ama caresiz kaldm bir umut bekliyorm en sonunda dayanamadm icimi kimseye dokemiyorm sizlere yaziyim dedim uzun oldu kusuruma bakmayin. Oteki ayda femara kullaniyimmi sizce?
Vallahi öyle oldu inşallah diğer arkadaşlarda en kisa zaman da güzel haberlerini verir :)Kızlar toplu mu hamiş kaldık ne ayy sayfayı
açtım bir ben degilmişim çok sevindim
Regl 2 gün kala kan testin de öğrendim sonra regl günü tekrar verdim kan değerler yükselmişti şuan 5+3 hamileyim ilaçtan sonra oluyor ağrılar ben hem sağ hem sol yumurtam var di iki taraflı deli gibi ağrı çekmiştimReglin kaçıncı günü öğrendiniz ? Bende femara kullandım ilk defa 5 gün dün bitti. Bugün çok kasık ağrım varyumurtalar m büyüyor acaba neden oluyor