İnşallah canım inşallah rabbim bu mutluluğu nasip etsin 3 yıldır bekliyorum..senin nasıl gidiyo gebeliğin buluntı felan başladı mıAyy hadii hayırlı haberler duyur bize İnşaALLAH ikiz olur sağlıklı sıhhatli kucagına alırsın cnmdualarmdasınız hepiniz
Hayır, doğal yolla değil. İlk infertilite tedavim olan aşılamada tuttu. Yumurta büyütücü iğneler ve çatlatma iğnesi ile. Hayırlısı artık.Üzüldüm canım ya rabbim en yakın zamamda sağlıklı bi gebelik nasip etsin inşallah.. normal yollamı olmuştu ikiz gebelik?
Öyle canım hayırlısı inşallah şimdi bekleme sürecinde misin sende :)Hayır, doğal yolla değil. İlk infertilite tedavim olan aşılamada tuttu. Yumurta büyütücü iğneler ve çatlatma iğnesi ile. Hayırlısı artık.
Evet bekliyorum. 29 unda test yaparsın dedi doktorum. Sen ne aşamadasın?Öyle canım hayırlısı inşallah şimdi bekleme sürecinde misin sende :)
umarım kaçmamıştırBenim bildigim kadarıyla 12. 14. 16 .günler arası önemli özelliklede 14 .gün diye biliyorum
kaçtı ozamanAdet döngünüz uzunsa geç yumurtlarsınız ama normalde 14.gün
bende bu ay ılkkez kullanmısdım adet oldum ınsallah ıkıncı ayda fayda goruruz kızlar senın ne sıkıntın var cnm amh kacBenm de 2. Ayim hayirlisiylaa olsun insaallah gecen ay cok umutlanmistim insan olmayinca uzuluyo haliylee
ılk denemenmıydı cnm amh kactı sıkıntıınz neydıKizlar bugün doktora gittim kesemiz var içide dolu gayette iyi durumdayiz bebisimde bende ayın 28 kalp atişlarını dinlicez dua edin daha önceki bebegimi kalp atışı olmadı kaybettim İnşaALLAH bu sefer olur saglikli sıhhatli dua edin
Sebebi o mu bilmiyoruz ama gecen ay prolaktin ve tsh yuksekti onlarin ilacini da kullandm bu ay sonuc ne olacak bakalm amh dedgn ne anlamadmbende bu ay ılkkez kullanmısdım adet oldum ınsallah ıkıncı ayda fayda goruruz kızlar senın ne sıkıntın var cnm amh kac
Amh, yumurta rezervini gösteren bir değer.Sebebi o mu bilmiyoruz ama gecen ay prolaktin ve tsh yuksekti onlarin ilacini da kullandm bu ay sonuc ne olacak bakalm amh dedgn ne anlamadm
Adet belirtisi yoksa umut var demektir:)Adetin 26. Günü hiç bir belirtim de yok
Adet belirtisi yoksa umut var demektir:)
adet tarihin nedirOnun içinde bir belirti yok :)) merakla bekliyorum bakalım
Himm oyle bisey ölçmedik biz o zmanAmh, yumurta rezervini gösteren bir değer.
benim olmuştu ilaç ilave vermişti sanırım merak etmeyin buyuyorlarHerkese mrb öncelikle femarayı içtim bu ay ve pazar gunu bitti bugun yumurtalıklar buyumusmu die kontrolum vardı yeterince buyumemiş normalde coktan buyumesi lazımdı cuma tekrar gitcem benimki gibi olan varmi hiç kızlar
Canım benimde 24.gün ancak ovulasyon testinde çift çizgi yakaladım.Evet ole dedi doktorum cumada buyumezse ilaç veririm dedi insan korkuyor yavas buyuyunce normalde sımdıye kadar buyumu olması gerekliydi ve bizim bu gunleri degerlendirmemiz gerekliydi