Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Gozunuz aydin rabbim saglikli sihhatli kucaginiza almayi nasp etsin insaallah

Sagol cnm amin amin tek istegim saglıklı sıhhatli bi şekilde kucagıma almak isteyen kızlar pes etmeyin biliyorum zor ama bu da bizim sınavımız
Amiinn amin insaallah sen de duani eksik etme bizden rabbim isteyen herkese nasip etsin saglikli sihhatli hayirli evlat

Merhaba bendede polikistik over var ben 6 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım bu sure içinde femarayla gecen sene tanıtım ben ilk 6 ay kullandım sonuc alamadım sonra mart ayında 4ay daha kullandım yine sonuc alamadım tup bebege gececektik ama esimin saflık sorunu yuzunden erteledik yeni kontrole gittim daaaa dogrusu tup bebek için gormeye ama doktorum istersem biraz daha kullanabileceği soledi bende kabul ettim ve bugun basladım tekrar femarayla siz naptınız karar verebildinizmi bence için benim hiç gebeligim olmadığı halde kullanmayı tercih ettim

bende ilk defa femara kullandım. kasık ağrım çok oldu bekliyorum sonucu bakalım. ama doktor etkili bir ilaç olduğunu söyledi bu ay tutmazsa da önümüzde ki ay yine femara devam edecekmişiz. 2 ay sonucunda olmazsa da tüp bebek istiyorum.

Kullanırken benimde cok agrım oluyor cunku yumurtladıgımız için agrı oluyormus insallah olur etkili ilaç evet rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın insallah olur sizinde bende Nisan yada mayısa kadar kullanmayı dusunuyorum olmazsa ozaman bende tup bebek deneyeceğim siz günde kackere femara içiyorsunuz peki

günde 2 kere femara verdi ve sonra kontrole gittim 5 gün kullandım. rahim duvarı kalınlaşmadı dedi. estradiol verdi 2-3 gün onu kullanıp tekrar gittim ama muhtemelen zaten yumurtan çatlamış önceden dedi. herhalde bende ki o ağrılar yumurta çatladığı içindi. bu ay tarihleri özellikle not aldım doktor ne zaman yumurtlamaya çalıştığımı bulmak istiyor. çok düzensiz regl oluyorum çünkü. 2 ay daha hem femara hem estradiol kullanıcam.

İlk gunum bugun evet femarayla devam edeceğim her ay adetin 5nci gunu 5 gun içecegim

bana da adetin 3. en geç 4. günü başlamalısın demişti. bu doktorların da düzeni bir değil. inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. bende regl bekliyorum ama inşş hamilelik müjdesi alırım ilk femara tedavimle.

Kızlar ve konu sahibesi ozozefe nasılsınız ?
Nasıl gidiyor?
Femarayı şu anda kullanmaya başlayanlar devam edenler elinizden geldiğince ilişki sık olsun. Ben iki defa femarayla hamile kaldım bilen biliyor:))
Önceki dış gebelikti:/ bu sefer çok şükür bugüne geldik :)))
İnanarak kullanın inşaallah Allah size ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

biz ilk defa femara kullandık fakat malesef sık ilişki olmadı 2 kere deneyabildik. bende antibiyotik kullanıma bağlı mantar enfeksiyonu oldu haliyle ilişki ara vermek durumunda kaldık belki ilaç sonrası 2-3 deneme tutmuştur onu da bekliyourz bakalım. ama çok etkili bir ilaç olduğunu çok duydum

Geçmiş olsun antibiyotik kullanıyorsunda o tekrar eder ki. Bende de sürekli olurdu. Bir dr. Probiyotik verdi idrar yolları için ondan sonra öyle ağrımda kaşıntımda olmadı çok şükür. Bu arada tek seferle bile tutar yeter ki Allah ol desin.
Benim demek istediğim kaçırmamak ve ben doktora takibe gitmedim nasıl kullanılacağını söylemişti. Sonra da gidemedim. Hakkınızda hayırlısı olsun

İlac bittikten sonra hemen ilişkiye giripmi hamile kaldınız bide kac gunde bir ilişkiye girdiniz
Bu soru bana galiba :)
İlaca adetin 5.günü başladım ve adetimde 5.gün bitiyor. O gün başladık adetin 25.gününe kadar neredeyse hergn denedik. çok şükür nasip oldu. Geçen seferde başladım ara ara ilişki oldu.
Bu arada bende pko var ve doktorlara görw tüp bebekle bile hamile kalmam zordu. Birine göre imkansız ://

en güzeli rahat olmak zaten ben geçen sene çok takıyordum kafama ama şimdi olursa olur Allah hayırlısını nasip etsin diyorum. aşılama yaptırdık bir kere heyecanlandım tutacak sandım ama gördüm ki o kadar çok bunun için dua eden isteyen emek veren insanlar var ki, problem bende sanmıştım. ama doktorumda dedi günümüzde malesef kolay değil gebe kalmak.
inşallah bu ay güzel sonuç alırız. olmazsa bir sonra ki ay yine femara kullanacağım
bende mantar ağrılı ve kaşıntılı değildi sadece koku vardı, hasta olduğum için grip antibiyotik kullanmam gerekti, antiiyotik de vajinada ki yararlı bakterileri de öldrebiliyormuş. vajinal tedavi fitil ile 3-5 gün içinde o iğrenç kokudan kurtuldum çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…