Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Ayy hadii hayırlı haberler duyur bize İnşaALLAH ikiz olur sağlıklı sıhhatli kucagına alırsın cnmdualarmdasınız hepiniz
İnşallah canım inşallah rabbim bu mutluluğu nasip etsin 3 yıldır bekliyorum..senin nasıl gidiyo gebeliğin buluntı felan başladı mı

Üzüldüm canım ya rabbim en yakın zamamda sağlıklı bi gebelik nasip etsin inşallah.. normal yollamı olmuştu ikiz gebelik?
Hayır, doğal yolla değil. İlk infertilite tedavim olan aşılamada tuttu. Yumurta büyütücü iğneler ve çatlatma iğnesi ile. Hayırlısı artık.

Kizlar bugün doktora gittim kesemiz var içide dolu gayette iyi durumdayiz bebisimde bende ayın 28 kalp atişlarını dinlicez dua edin daha önceki bebegimi kalp atışı olmadı kaybettim İnşaALLAH bu sefer olur saglikli sıhhatli dua edin
ılk denemenmıydı cnm amh kactı sıkıntıınz neydı

Merhaba arkadaşlar burda yazıyorum belki doğru yerde paylasmamış olabilirim ama bi usg sonucum var bilgisi olan yorumlayabirmi
Uterus Antevert orta hatta boyutları yaş ile uyumlu myometrium homojen görünümde endometrium çift duvar kalınlığı 6 mm her iki over boyutları yaş ile uyumlu olup içerisinde fizyolojik Folikülleri Periferik dizilimi izlenmiştir Douglas normal olarak degerlendirildi

Herkese mrb öncelikle femarayı içtim bu ay ve pazar gunu bitti bugun yumurtalıklar buyumusmu die kontrolum vardı yeterince buyumemiş normalde coktan buyumesi lazımdı cuma tekrar gitcem benimki gibi olan varmi hiç kızlar
benim olmuştu ilaç ilave vermişti sanırım merak etmeyin buyuyorlar

Evet ole dedi doktorum cumada buyumezse ilaç veririm dedi insan korkuyor yavas buyuyunce normalde sımdıye kadar buyumu olması gerekliydi ve bizim bu gunleri degerlendirmemiz gerekliydi

X